Written by AbangNara | December 31st, 2013

Semenjak dua menjak ini memang ramai sungguh rakyat Malaysia terbang ke London untuk bercuti. Mungkin harga tiket kapal terbang yang ditawarkan murah. Lagipun hujung tahun memang best pergi ke London kerana jualan murah yang sedang berlangsung di sana. Memang sakan la shopping.

aeril zafrel london

Terbaru, Wawa Zainal, Aeril Zafrel dan anak mereka juga turut ke sana. Sambil bercuti, sambil berbulan madu. Seronok Abang Nara melihat kebahagiaan keluarga ini setelah dilanda kontroversi sepanjang tahun 2013. Semoga tahun 2014 akan membawa lebih banyak sinar kebahagiaan buat mereka. Sama-samalah kita doakan.

aeril zafrel london

Lagi beberapa keping gambar Aeril Zafrel, Wawa Zainal dan anaknya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london
aeril zafrel london

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to Aeril Zafrel, Wawa Zainal & Anak Bercuti Di London

  1. Sebeseng says:

    eh g london… stroller anak pki yg murah je… pelik2…

    • AWEK KL says:

      ooo kalau pi london wajib pakai sroller mahal yeh…. ini lah melayu yang suka menunjuk & mengutuk org… kalau pakai baju RM 10.00 pon nak kutuk… ukur baju badan sendiri!!

  2. anonnn says:

    gamba last tu muka aeril ada iras pelakon omputeh Jonathan Rhys Meyers tu

  3. lilysara kassim says:

    a’ah muka aeril same mcm jonathan Rhyes Meyers , series popular ” DRACULA ” ,dia mmg popular not only drama also movies !!!

  4. WHO ARE YUS ? says:

    Banyak artis yg G LONDON .
    Agknya banyak la duit diaorg ni..

    Da puas buat onar sana sini boleh pulak bercuti sampai ke LONDON ..
    Hebat betul ..

  5. g-g says:

    muka hipokrit…nak tunjuk 1 dunai kamu bahagia selepas menipu besar! peminat dah pandai menilau mana kaca mana permata..husband kaki jual agama bini alim2 kucing!

  6. uncle says:

    very beautiful couple…eloklah muda2 kawen. yg mengutuk ni baik2 sangat ke

  7. muja says:

    i dont hate them but quite frustrated knowing their lies. still, i hope for the best for them. moga jadi tauladan dan inspirasi untuk mereka yang nak kahwin muda. amiiin

  8. nona says:

    Pengantin baru pegi honeymoon kat oversea, pengantin basi ni pun nak up gambor jugekkkk .

  9. kakak ko says:

    Mmmm, betul tu, bangla , indon datang bole kaya raya, naper kiter tidak, 9/10 rezeki datang dari perniagaan , cuba berniaga, part time pon bole,tp kene bsungguh..hendak seribu daya, taknak seribu alasan..merungut takde pekdahnye

  10. Aku Pelat says:

    ank dia dah isap ibu jari kaki tu…nak mintak adik lagi ke tu?hehe…comel2…muka byk ikut wawa, tang mata cam aeril…smoga tahun 2014 ni permulaan baru utk diorg dan kita semua…tak ada manusia yg bisa lari dari melakukan kesilapan…

  11. aku ok je says:

    sbb apa indon bangla mai sini kaya..
    1-umah sewa majikan yg bayar
    2-keta xperlu beli n bayar bulan2
    3-bil api n air majikan jugak yg bayar
    4-duit gaji depa hanya untuk makan dan pakai sahaja
    5-gaji depa dh sama tahap dengan org malaysia sejak PM umum kan gaji 900 depa pun nak sama 900..so apa keistimewaan org malaysia…xda apa beza pun…org depa mai sini kerajaan kita suka tolng ..kita p tempat depa tgk apa kerajaan depa akn tolong kita…

    • kak Nera says:

      Betul tu.. setuju sangat2..
      1. umah sewa x payah bayar = duk kongsi atau flat (bos baya). Tu dia, flat kat kl ni penuh org dia jer.. Gi tgk la kat damansara damai tu, nak lalu situ pun gerun..
      2. kete xperlu beli n bayar bulan2.. = gi mane2 duk berebut naik komuter. Public transport kat kl ni dah penuh ngan org indon & bangla. untungla, kerajaan sediakan kemudahan utk dieorang. Setiap hari rase nak nangis duk berebut naik komuter ngan indon n bangla. bercampur gaul ngan mat2 bangla bau kari.. huh!
      3. bil api air xyah bayar = betul, kebanyakan semua majikan yg bayar, yang duk kongsi boleh gune api n air percume…

      Tu belum tgk yang duk meniaga sakan, kedai jamu, kedai bakso.. huh!

  12. capslock says:

    ke london tak mahal mana pun laa..cakap2 org aje mahal, sebenarnya tak pun..tambang aje yg nampak mahal kot (dulu ada air asia x, murah aje ke london baru 1k++ ke sana..yg mahal adalah penginapan/jalan2/makan..tapi yg penting kena pandai plan..kena rajin check di internet apa2 ticket yg buka untuk season tertentu..beli awal2 secara online lebih murah selalunya..kalau penginapan, selain duduk free kat rumah kakak aku (kalau dtg dgn family), aku lebih suka sewa apartment daripada hotel (kalau dtg dgn kwn2 yg ramai)..apartment kat sana mmg dapat pengiktirafan dari mayor of london..kelebihan duduk apartment adalah boleh masak sendiri..tp kalau percutian aku tu activitynya byk bergerak dari london ke negara lain misalnya ke paris or amsterdam ke untuk 1 minggu atau lebih, kdg2 sewa apt, kdg2 sewa sewa hotel je..kalau tak masak pun kedai arab berlambak kat sana, halal selain sedap menjilat jari..so, key word kat sini adalah rancang perjalanan anda berbulan2 lebih awal..cari apa yg patut secara online..kalau tak pasti mana nak start, masuk aje ke blog2 yg banyak membincangkan ttg tour ke europe..tanya pada org2 dalam blog tu, insyaAllah diorang beri tunjuk ajar..pergi sendiri & jenjalan sendiri jauh lebih jimat dari buang duit bagi kat tour agency..

  13. baby says:

    ORG TUA2 KATA, KALAU ANAK ISAP JARI KAKI MAKNANYE NAK DAPAT ADIK.. OPS, WAWA BAKAL DAPAT ANAK KE 2 MUNGKIN??? HEHEHEHE

  14. aku says:

    lantak la dorng nk menipu besar pun.. dosa pahala dorng tnggung.
    kita ni kena cermin diri sndiri mgkin bnyk yg perlu diperbaiki.
    life must go on. 2014 bukak buku baru ttp buku lama.
    k.bai..

  15. mulut leser says:

    udah besar ya anak luar nikahnya…….

  16. lolo says:

    Apa lah kecoh sgt pasal artis melayu ni. buang masa je. g tgk keperitan dan kesengsaraan hidup ikhwanul muslimin sedara kita di mesir sana kan lg bagus. ni artis. yg tup2 beriman pulak tetiba. kalah ulama. hahahaha. kelakat la artis dah rasa malu dan2 baru nak kembali kpd ALLAH. MALU LAH OI! Muka pun budak lg, umur pun baru setahun jagung. sibuk2 nak kahwin, gatai2 sgt dah, ouh patutla artis betina tu orh sabah. gatai merenyam nya lebih. no wonder! tgk la nanti hidup korg 19, 20 tahun lg. belajar tinggi2 xnak, sibuk nak jadi artis pastu gatai2 kahwin. kelakar la artis melayush ni!