December 5th, 2016

Nama Aeril Zafrel semakin popular dan tentu sekali mempunyai jumlah peminat yang agak ramai bukan? Namun, apa yang menimpa Aeril semalam cukup viral apabila ada seorang peminat menawarkan diri untuk menjadi isteri kedua beliau. Wah!

Menerusi akaun Instagram Aeril, gadis berkenaan dengan bersahaja menyatakan hasratnya itu. Sebenarnya ia sekadar gurauan antara peminat berkenaan bersama Aeril tetapi ada beberapa pihak yang salah faham dan membuat kesimpulan mereka sendiri.

Berikut antara komen-komen Aeril dan gadis berkenaan yang mendapat perhatian ramai :-

Tidak mahu isu berpanjangan, Wawa Zainal yang tidak cepat melatah mengenai isu berkenaan dan sedar ia sekadar guaraun telah memuat naik video penjelasan Aeril megenai isu beliau “menggatal” bersama peminat.

Menurut Aeril,  beliau memang suka melayan peminat di laman sosial dan membalas komen mereka kerana tidak mahu dianggap sombong.

Tambah Aeril, ketika beliau menaip komen berkenaan, isteri tercinta Wawa turut berada di sebelahnya.

Mungkin gadis berkenaan tidak mempunyai niat untuk “merampas” Aeril daripada Wawa. Sekali sekala apa salahnya untuk bergurau dengan artis. Lagipun Aeril juga rajin melayan komen peminatnya. Itulah, kadang-kadang dalam komen ini susah untuk mentafsirkan sesuatu kerana kita tidak lihat reaksi seseorang itu secara nyata, sebab itu tercetusnya salah faham.


Comments are closed.

Loading...