December 9th, 2016

Kalau anda perasan, sejak kebelakangan ini badan pelakon Aeril Zafrel kelihatan agak sado. Kata orang memang “taste” lah.  Ramai yang tertarik dengan susuk tubuh Aeril yang terbaru terutama sekali wanita-wanita diluar sana.

Untuk pengetahuan anda, isterinya, Wawa Zainal yang meminta agar Aeril tampil lebih sado dan sering menggalakkan Aeril untuk membina badan di gimnasium. Wawa sedikit pun tidak cemburu apabila badan suaminya itu membuat wanita lain “tergoda”.

Dia yang suruh saya besarkan badan selain push saya untuk ke gym sebab katanya saya kurus. Jadi demi mengikutkan kehendak dia saya turuti.

Buat setakat ini, saya tak jaga makan dan memang saya nak gemuk. Saya pula jenis cepat besar dan kurus. Bukan setakat itu sahaja saya buat badan ini untuk kerjaya supaya padan dengan heroin, lagipun untuk lelaki biar besar sikit.

Bertuah betul Aeril Zafrel mendapat seorang isteri yang cukup memahami seperti Wawa Zainal. Terus-terang, memang pelakon zaman sekarang kena jaga badan untuk  watak sebagai hero didalam mana-mana drama ataupun filem. Ia adalah bonus buat mereka.

Sumber Berita : Media Hiburan


Comments are closed.

Loading...