Aedy Ashraf Dedah Wajah Kekasih, Ramai Gadis Patah Hati

Hiburan

Aedy Ashraf Dedah Wajah Kekasih, Ramai Gadis Patah Hati

Aedy Ashraff telah menceburi bidang lakonan sejak zaman kanak-kanak lagi. Tidak hairan ramai peminat Aedy sudah lama meminatinya, membesar bersamanya sejak kecil.

Mungkin atas dasar itu, ramai gadis meninggalkan komen ‘patah hati’ dan bersedih apabila Aedy memuat naik gambarnya dengan seorang gadis yang didakwa kekasihnya.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Antara komen yang ditinggalkan oleh para gadis di Instagram:

Advertisement

Gadis yang dikatakan kekasih Aedy itu bernama Nasreen Khalil meletak kapsyen best friends pad gambarnya dengan Aedy di akaun Instagramnya hingga ada yang bertanya jika Nasreen telah friendzone Aedy. Bagaimanapun, Nasreen mengesahkan Aedy ialah kawan baik dan kekasihnya.

Diharap para gadis bertabah kerana Aedy kini telah dimiliki. Jangan ribut, kumbang bukan seekor bak kata orang. Masih ramai pemuda kacak dan single di luar sana untuk anda semua. Buat Aedy, semoga anda berdua berbahagia hingg ke jinjang pelamin. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. membawang

    April 13, 2018 at 12:02 am

    mcm muka nicole david hahaah baru aku perasan

  2. Anonymous

    April 12, 2018 at 10:01 pm

    Patah hati ke nak tercirit..tgk bini nara pun nak tercirit..inikan pula…sapa nie?

  3. Kesian pompuan nama lopak

    April 12, 2018 at 6:56 pm

    Aliff aziz dah tukar jantina ke?

  4. Anonymous

    April 12, 2018 at 4:59 pm

    Muka dia zaman remaja lg hensem…

  5. unknown

    April 12, 2018 at 1:22 pm

    macam x ngam jak

Loading...