Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aedy Ashraf Dedah Wajah Kekasih, Ramai Gadis Patah Hati

Aedy Ashraff telah menceburi bidang lakonan sejak zaman kanak-kanak lagi. Tidak hairan ramai peminat Aedy sudah lama meminatinya, membesar bersamanya sejak kecil.

Mungkin atas dasar itu, ramai gadis meninggalkan komen ‘patah hati’ dan bersedih apabila Aedy memuat naik gambarnya dengan seorang gadis yang didakwa kekasihnya.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Antara komen yang ditinggalkan oleh para gadis di Instagram:

Advertisement

Gadis yang dikatakan kekasih Aedy itu bernama Nasreen Khalil meletak kapsyen best friends pad gambarnya dengan Aedy di akaun Instagramnya hingga ada yang bertanya jika Nasreen telah friendzone Aedy. Bagaimanapun, Nasreen mengesahkan Aedy ialah kawan baik dan kekasihnya.

Diharap para gadis bertabah kerana Aedy kini telah dimiliki. Jangan ribut, kumbang bukan seekor bak kata orang. Masih ramai pemuda kacak dan single di luar sana untuk anda semua. Buat Aedy, semoga anda berdua berbahagia hingg ke jinjang pelamin. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 Comments

  1. pengutuk 1Malaysia

    April 14, 2018 at 10:25 am

    Nara termasuk dalam golongan patah hati.
    kalau kaya duit jutanam millionaire billionaire ke logik juga lah banyak patah hati.
    ini..?? tak kuasa aku oi… nenek aku kat kampung pun tak hingin.

  2. Noname

    April 13, 2018 at 11:32 pm

    Dia ni ada dlm oh my english season 1 klu x silap…lurus bendul je masa tu..la ni dh cm apa dh pula tapi hansome la…d?ama dia bnyak kt astro…mmg talented la banding pelakon2 baru yg ada..

  3. anon

    April 13, 2018 at 8:42 am

    muka gini pun ada yg patah hati ??
    muahakakakak

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top