Written by serenity | April 11th, 2018

Aedy Ashraff telah menceburi bidang lakonan sejak zaman kanak-kanak lagi. Tidak hairan ramai peminat Aedy sudah lama meminatinya, membesar bersamanya sejak kecil.

Mungkin atas dasar itu, ramai gadis meninggalkan komen ‘patah hati’ dan bersedih apabila Aedy memuat naik gambarnya dengan seorang gadis yang didakwa kekasihnya.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Antara komen yang ditinggalkan oleh para gadis di Instagram:

Gadis yang dikatakan kekasih Aedy itu bernama Nasreen Khalil meletak kapsyen best friends pad gambarnya dengan Aedy di akaun Instagramnya hingga ada yang bertanya jika Nasreen telah friendzone Aedy. Bagaimanapun, Nasreen mengesahkan Aedy ialah kawan baik dan kekasihnya.

Diharap para gadis bertabah kerana Aedy kini telah dimiliki. Jangan ribut, kumbang bukan seekor bak kata orang. Masih ramai pemuda kacak dan single di luar sana untuk anda semua. Buat Aedy, semoga anda berdua berbahagia hingg ke jinjang pelamin. – beautifulnara.com

51 responses to Aedy Ashraf Dedah Wajah Kekasih, Ramai Gadis Patah Hati

  1. Anonymous says:

    siapa ni?

    30

    0
  2. orchid says:

    patah hati, ko biar betul nara??

    17

    0
  3. Anonymous says:

    patah hati, ko biar betul nara?

    7

    0
  4. Anonymous says:

    Muka dia macam puteri balqis pelakon cilik tu.

    18

    0
    • Anonymous says:

      Uuihh..tgk tul2 ada iras perempuan yg junjung tin susu Dutch lady…muka2 perempuan kat Bandar citer cowboy pn ada jgk

      2

      0
  5. Tasah Sillah says:

    Gimik lagu si Nabila Razali lagi ke nI?

    8

    0
  6. Anonymous says:

    1. Siapakah?
    2. Muka cenggitu pun ramai nak patah hati?
    Aiseh. Tak tahan gelak.

    48

    0
  7. daon kesom says:

    Haah nara. Memang kesom patah. Merudum patah.
    Ok la kesom patah balik. Cadang nk intai2 lg ape gossip nara. Terus tak jadi. Kesom tak kenal la.

    5

    0
  8. Anonymous says:

    Nara dah tak ada artis kelas A utk digosip ke? Asyik dok gosip pasal unknown artis, yg tak brape popular, & yg kami tak berape suka…pi mai pi mai benda yg sama, boringnya

    11

    2
  9. Cantique says:

    Siapakah gerangan beliau …tidak pernah ku dengar or nampak ..pelakon ke penyanyi .

    4

    1
    • sesape says:

      yg xkenal ni mesti budak2…dia ni berlakon sejak dia kanak2 lg…n bnyk drama dia berlakon. kalu korg tgk gambar dia masa budak2 mesti bole flashback balik…kottt….

      7

      0
  10. piah says:

    Ingat drug dealer mana ka ! pelakon rupenya

    19

    0
  11. Anonymous says:

    Sapa ni? Awat aku x knai pun..

    3

    0
  12. Anonymous says:

    dia ni jarang berlakon… tp lifestyle mcm have2… ape background dia ni Nara

    10

    0
  13. CpY says:

    jadah betul netizen malaysia nih?xde yg vagina explode ke?

    0

    0
  14. cilikering says:

    hahahahahahahahahahahahahahahahahaha ensem gik ngek tsai

    0

    0
  15. mimilofa says:

    choke me daddy! awwwww

    0

    0
  16. Nasik goreng says:

    Lelaki Malaysia pendek belaka. Kenape eh? Stress aku.

    10

    0
  17. Anonymous says:

    toksah dok menipu la nara oii..anak2 gadis yg bijak tk akan patah hati…tu depa saja perli jaa…appaaraa nara nii…kalau aku ckp hang baladiful jgn marah aaa..

    8

    0
  18. mak cute says:

    confius jap…mana lelaki mana pompuan…ada ke yg patah hati oi…agak2 la nara…

    1

    0
  19. Kobes Bunga says:

    raut muka that girl mcm lelaki… kepada si lelaki, sila sahkan dulu jantina dia yaaaa..

    5

    0
  20. Anonymous says:

    Statement patah hati tu yg gelak x henti2..mau tidak..gadis m’sia lum lg kemaruk ngan artis takat ni..Tu pandangan peribadi ok..artis m’sia yg bujang lelaki takat glamorous je..tapi poket nan hadoo..cer kasi contoh satu pun cukup..siapa???

    4

    0
  21. girlfriend muka panjang says:

    ramai lagi jantan yang tunjuk dada.. yang bawah tu jangan nak merenyam sangat lah ya..

    1

    0
  22. Anonymous says:

    cam muka chef riz anak chef wan…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    yg duk tanya sape mamat ni, korang masa kekecik tak penah tgok tentang bulan ke..? ke korg semua ni dah geng2 makcik sgt… ke kekonon layan film2 hollywood n korean je…?

    0

    0
  24. melati says:

    jp….byk Gadis patah hati???? wakakaakakakakaa Sajat jer kot patah hati..hmmmm

    1

    0
  25. Anonymous says:

    ooo…ngn Nicol Ann David ke..ooo

    1

    0
  26. unknown says:

    macam x ngam jak

    1

    0
  27. Anonymous says:

    Muka dia zaman remaja lg hensem…

    0

    0
  28. Kesian pompuan nama lopak says:

    Aliff aziz dah tukar jantina ke?

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Patah hati ke nak tercirit..tgk bini nara pun nak tercirit..inikan pula…sapa nie?

    0

    0
  30. membawang says:

    mcm muka nicole david hahaah baru aku perasan

    0

    0
  31. anon says:

    muka gini pun ada yg patah hati ??
    muahakakakak

    0

    0
  32. Noname says:

    Dia ni ada dlm oh my english season 1 klu x silap…lurus bendul je masa tu..la ni dh cm apa dh pula tapi hansome la…d?ama dia bnyak kt astro…mmg talented la banding pelakon2 baru yg ada..

    0

    0
  33. pengutuk 1Malaysia says:

    Nara termasuk dalam golongan patah hati.
    kalau kaya duit jutanam millionaire billionaire ke logik juga lah banyak patah hati.
    ini..?? tak kuasa aku oi… nenek aku kat kampung pun tak hingin.

    0

    0

Leave a Comment

Optional