Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ady Putra Nafi Nora Danish Punca Penceraian

Terlalu banyak spekulasi yang timbul apabila Ady Putra memfailkan penceraian terhadap isterinya, Aida Yusof. Ada suara-suara yang menyatakan hubungan Nora Danish dan Ady Putra sebagai punca penceraian. Namun spekulasi tersebut dinafikan sepenuhnya oleh Ady Putra.

ady putra

Advertisement

Ady Putra berkata yang tidak wujud langsung unsur orang ketiga di dalam rumah tangganya:-

Saya tahu macam-macam orang buat spekulasi tetapi ingin saja jelaskan, bukan pihak ketiga yang menjadi masalah perkahwinan saya ini.

Dan pada hari Isnin depan, Ady dan isteri akan ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur sebagai percubaan terakhir menyelematkan rumah tangga mereka:-

Pada hari itu nanti Hakim Syariah akan membuat keputusan sama ada kami akan bercerai ataupun perlu mendapatkan khidmat kaunseling rumah tangga. Apa saja keputusannya, kami akan ikut. Kami amat menghargai segala doa dan usaha untuk menyelamatkan rumah tangga ini.

Untuk makluman, Ady Putra telah pun berkahwin sejak April 2006 dan masih belum dikurniakan cahaya mata akibat isterinya sering mengalami keguguran. Abang Nara doakan agar keputusan yang dibuat pada hari Isnin depan akan dapat menghalang penceraian daripada berlaku. Kredit info Mstar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

180 Comments

  1. nyah 1malaysia

    May 19, 2012 at 7:56 pm

    kan tuhan nak tunjuk kat si nora..dulu dia main tuduh fasha perampas sampai satu msia caye..skang sket2 tuhan tunjuk kebenaran..fitnah nora makan diri dia balik..masa kat mekah org kecoh pasal kontroversi gambo bogel dia..dah balik jadi bahan mcm ni plak..tulah nora len kali jgn ikut perasaan setan kau tu..tuhan maha mengetahui lambat atau cepat org yg sabar dan benar akan menang gak….PADAN MUKA KAU DAN GENG SETAN KAU NORA DANISH SUNDAL OIIII!!!

    • aa

      May 20, 2012 at 12:47 am

      dah terbukti pun laki dia kena rampas, apa lak fitnahnye
      …kira baik la si nd tu setakat tuduh je.. kalo aku, aku ganyang cukup2..yg ko nak kata org sundal tu dari ayat ko tu dah mmg menunjukkan kesundalan ko sendiri.

    • nyah 1malaysia

      May 20, 2012 at 8:04 am

      sila rujuk fakta yg tepat sebelom ko nak ckp org perampas!!! read between lines from A TO Z jgn jadi bodoh ikut nafsu setan ko tetiba nak ganyang org!!! silap ari bulan muka ko yg mcm minah indon tu pecah!!! ko ni mesti spesis dira abu zahar..suka suki nak belasah org..makcik aku kenal fasha la dari dia sekolah convent lagi..fasha tak pernah ada affair dgn jejai time jejai still married tu nora in fact they were frens since nora tak jadi artis lagi..si nora je yg jeles tak bertempat bila tengok jejai n fasha main sms..member lama biasa la kalo main sms..bukan bercinta pon…tu baru jejai sms dgn fasha belum dgn pompuan or pondan lain…fasha orgnya friendly so ramai yg jeles dan salah anggap…apa pon tuhan maha mengetahui..tak guna kita nak bermusuh dan busuk hati la wei!!!..besides kalau nama aku nyah tak semestinya aku ni nyah dan suka menyundal…nama hanyalah nama..yg penting hati kena suci dan murni!!!! tq!!

    • Anonymous

      May 20, 2012 at 11:34 am

      nyah 1 malaysia mulut sundal!

    • dinda

      May 20, 2012 at 8:55 pm

      yup…tu la lain kali jangan suka mengata orang sangat.
      nanti kena kat diri sendiri balik…kaannn

  2. hehehe

    May 19, 2012 at 6:38 pm

    tah2 ap nie nak kawin dua kot…bini pertama syg..bini ke dua tuk dptkan zuriat…aida tak kasi tu yg nak bercerai tu…tah la nie aku agak jer…

    • no1.

      May 19, 2012 at 9:03 pm

      ewwww… jolok sana jolok sini….geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. lender ND!!

  3. Pencinta Wanita

    May 19, 2012 at 4:35 pm

    Hahahahhahahaaa …. dose2 ….

  4. Anonymous

    May 19, 2012 at 2:19 pm

    sapa suh ap bercerai..ada ka sebut suh dia bercerai.? suh dia kawin 2 ja. klu dia berkenan kat nd. baca bagi perabih dulu..ap tu nak anak..marah tak tentu pasai.menyampah aku!

    • aku yg hebat

      May 19, 2012 at 7:14 pm

      anon…aku nak tanya…kau keja clerk ke wei…ngadap laptop je kew…aku tengok komen kau smua entry ade..heheheheheheheheehe…….jangan mara…aku tanye je

    • Anonymous

      May 20, 2012 at 9:07 am

      aku yg hebat , aku bukan keje clerk…aku maid rumah adi putra.siap bagi ladtop kat aku ..takut aku boring asyik buat keja ja

    • maiden

      May 20, 2012 at 12:09 pm

      hehehe ladtop pon ladtop laaaa

  5. who cares

    May 19, 2012 at 1:57 pm

    org tu bercerai pun belum..korang dah pandai2 nak padankan dia ngn ND.xterfikir ke kalau wife AP tu baca komen2 kat blog ni..yg menyakitkan hati dia?? ckp dia xmengandung lagi laa…ND lbh cantik + manja laaa.kite mn tau ape yg jd pd rumah tangga diaorg..kalau AP ckp bukan sbb org ke3 & anak..so terima je la! ni korang mandai2 menambah cite ..silap2 wife AP bc rasa was2 plak..rs mmg betul AP ade skandal ngn ND.so jgnla nak tabur2 fitnah

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top