Ady Putra Nafi Nora Danish Punca Penceraian

Hiburan

Ady Putra Nafi Nora Danish Punca Penceraian

Terlalu banyak spekulasi yang timbul apabila Ady Putra memfailkan penceraian terhadap isterinya, Aida Yusof. Ada suara-suara yang menyatakan hubungan Nora Danish dan Ady Putra sebagai punca penceraian. Namun spekulasi tersebut dinafikan sepenuhnya oleh Ady Putra.

ady putra

Advertisement

Ady Putra berkata yang tidak wujud langsung unsur orang ketiga di dalam rumah tangganya:-

Saya tahu macam-macam orang buat spekulasi tetapi ingin saja jelaskan, bukan pihak ketiga yang menjadi masalah perkahwinan saya ini.

Dan pada hari Isnin depan, Ady dan isteri akan ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur sebagai percubaan terakhir menyelematkan rumah tangga mereka:-

Pada hari itu nanti Hakim Syariah akan membuat keputusan sama ada kami akan bercerai ataupun perlu mendapatkan khidmat kaunseling rumah tangga. Apa saja keputusannya, kami akan ikut. Kami amat menghargai segala doa dan usaha untuk menyelamatkan rumah tangga ini.

Untuk makluman, Ady Putra telah pun berkahwin sejak April 2006 dan masih belum dikurniakan cahaya mata akibat isterinya sering mengalami keguguran. Abang Nara doakan agar keputusan yang dibuat pada hari Isnin depan akan dapat menghalang penceraian daripada berlaku. Kredit info Mstar.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

180 Comments

  1. poligami

    May 19, 2012 at 12:27 pm

    korang nak kata apapun kat nd. ikut suka korang tapi yg pasti aku suka ND + AP.sepadan!!! kawin 2 jelah AP oiiiiiiiii…berlaku adil.

  2. Miss Wawa

    May 19, 2012 at 11:43 am

    Sokong dgn awek cun dan suka AP & ND!!!! Diaorg nampak sangat sepadan!! Tapi harap2 rumahtangga Adi & Aida akan kekal jgnlah sampai bercerai berai ya..

  3. awek cun

    May 19, 2012 at 10:48 am

    Suka sangat kalau AP & ND jadi couple. Sepadan je diaorg.

  4. suka AP & ND

    May 19, 2012 at 9:26 am

    klu saya jadi Ap…tak nafi saya pasti terpikat ngan ND sbb ND ni manja & baik .sbb tu mak jejai terlalu sayangkan ND.what ever saya tak tahu knapa saya suka sgt Ap bersatu ngan ND. sorry yek..mesti saya kena marah nanti atas komen ni.

  5. Pingback: Ady Putra Nafi Nora Danish Punca Penceraian | HatiBlogger [dot] Com

Loading...