Ady Putra Dan Isteri Hiasi Muka Depan Mingguan Wanita

Hiburan

Ady Putra Dan Isteri Hiasi Muka Depan Mingguan Wanita

Kalau Abang Nara tanya anda, di antara Ady Putra ataupun Aaron Aziz yang mana satu menjadi pilihan hati, sudah tentu ramai yang berfikir panjang untuk memberikan jawapan. Kedua-duanya memang kacak dan macho, namun bagi Abang Nara, Ady Putra nampak lebih jantan sedikit berbanding Aaron. Mungkin kerana warna kulitnya yang agak gelap.

ady putra

Advertisement

Namun kalau anda ada bercita-cita untuk melakukan hubungan skandal dengan Ady Putra, lupakanlah sahaja hasrat murni anda itu. Seperti Aaron, Ady Putra juga sedang bahagia di samping keluarga tercinta. Jangan cuba bermimpi untuk mengorat Ady Putra. Eh, baru Abang Nara perasan yang kedua-dua pelakon pujaan ramai ini berasal dari Singapura. Mungkinkah orang Singapura memang lebih berbakat berlakon berbanding orang Malaysia?

ady putra

Dan sebelum ini Mingguan Wanita turut menampilkan Ally Iskandar dan Farah Lee sebagai penghias muka depannya. So tunggu apa lagi, dapatkan majalah ini sekarang juga di pasaran untuk mengupdate diri anda tentang kisah Ady Putra, Ally Iskandar dan Farah Lee.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

72 Comments

  1. Pingback: Olivenöle

  2. solop

    February 21, 2012 at 12:19 am

    bini dia produser,,
    cun gile msa mula2 kawen.skrg pon cun jgk.

  3. pretty

    February 20, 2012 at 12:32 pm

    adoi… jiwa kacau bila tengok Ady :) hensemmmmmmmm

  4. ada aku kisah

    February 20, 2012 at 11:06 am

    mcm mana org melayu nak naik… sedara mara sendiri pun cerca each other… ni lah penyakit org melayu… aku punya abg 2 org kerja sana kawin pun org sana… takde lah org diorg nak kata eh ni artis malaysia eh ni artis spore… produk tempatan lah… alamak kita org melayu… lagi spore dah tentu bahasa sama bukan mcm indon tu… teros tak phm… abeh cite dia byk pulak tu kat tv kita… ada kita tengok cite produk spore??? takde pun kat tv kita… bahasa dah lah sama… dibeza oleh sebuah sungai dan jembatan berapa meter ajer… sokonglah anak2 melayu… bleh gitu???

  5. suka suki

    February 20, 2012 at 8:48 am

    i love adyputra sbg seorang peminatnya..kalau org ckp wife dia tk sepadan, itu salah..maybe ada specialnya si Aida ni di mata Adyputra..dan Allah dah tentukan jodoh mereka..

Loading...