Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Adlin Umum Perang Kepada Chef Wan Menerusi Facebook Selepas Tersingkir Maharaja Lawak Mega

Terasa macam budak kecik pula bila Abang Nara membaca luahan-luahan hati Adlin Aman Ramlie selepas dia dikritik teruk dan seterusnya tersingkir dalam Maharaja Lawak Mega minggu lepas. Nampaknya Adlin memang benar-benar tidak puas hati dengan apa yang ditulis oleh Chef Wan melalui Facebooknya. Berikut ialah luahan pertama Adlin yang Abang Nara rasa ditulis selepas membaca tulisan di Facebook Chef Wan.

adlin bengang chef wan

Advertisement

Dan kemungkinan besar penulisan Chef Wan di bawah inilah yang menyebabkan Adlin sentap tak ingat.

adlin perang chef wan

Apa yang menariknya, ada beberapa komen daripada mereka yang membaca status Adlin menyatakan “You’re not funny” di status tersebut. Hmmmm. Abang Nara tak tahu nak cakap apa, tapi sekali sekala belajar terima kritikan apa salahnya kan? Dengar cerita memang lawak Adlin agak tidak menjadi sejak beberapa minggu yang lepas. Betul ke?

Lagi beberapa luahan hati Adlin Aman Ramli di Facebook dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

adlin bengang chef wan

adlin bengang chef wan

adlin bengang chef wan

adlin bengang chef wan

adlin bengang chef wan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. Anonymous

    March 13, 2012 at 7:18 pm

    eee aku dh lame geram nak kritik adlin dr af lgi,bdk af nyanyi ckp jgn berdiri sgt,jgn jln sgt tkcntik,bileddk nmpk mcm malas.hbs nak nyanyi mcmmane?baring?ko takpndi nyanyi,tak pandai brlakon.berlakon kaku,pndi kririk org je,bile dh kene kritik tak blh terima.faizal kenekritik pasal dadah,tp nak sindir salem/member aku alih tv bile time ko kritik,mmg tak lucu lgsg ko bt lawak.kp kritik bdk af,raje lwk dpn satu msia.BGI MALU DIORG,YG AF8 TU CKP PSL DATUK2.BKN FKR PSL PERASAAN DIORG PUN ,SKRG TERIMA LAH,

  2. Sewa mobil solo

    February 12, 2012 at 11:28 pm

    I have been meaning to write something like this on my website and you gave me an idea. TY.

  3. Oliver Vadner

    February 9, 2012 at 9:03 am

    This may not be the most beneficial place to ask this, but I’m trying to find a pest management provider within the pittsburgh region and have no method to find out who’s the best. I located this company which is really close to me and wanted to see if any individual has any reviews on them. Spectrum Pest Control, 3058 West Liberty Avenue, Dormont, PA 15216 – (412) 446-2802

  4. Sewa Mobil solo

    February 6, 2012 at 10:48 pm

    Thought I would comment and say cool theme, did you create it on your own? Really looks awesome!

  5. Cletus Northup

    February 3, 2012 at 9:26 am

    This might not be the ideal place to inquire about this, but I am searching for a pest management provider in the pittsburgh area and have no way to find out who is the best. I uncovered this business that’s really close to me and wished to see if any one has any assessments on them. Spectrum Pest Control, 3058 West Liberty Avenue, Dormont, PA 15216 – (412) 446-2802

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top