Adik Neelofa Tampil Mohon Maaf Isu Perlekehkan Samsung

Hiburan

Adik Neelofa Tampil Mohon Maaf Isu Perlekehkan Samsung

Adik kepada Neelofa iaitu Ameera Khan ataupun lebih dikenali sebagai Instafamous Little Miss Khan tampil mohon maaf kerana memperlekehkan telefon pintar jenama Samsung seperti dalam sebuah video yang viral sebelum ini. Antara ayat Ameera yang mendapat kecaman netizen ialah “Samsung? Eww”.

Advertisement

Sedar ramai yang tersinggung dengan isu terbabit, Ameera menjelaskan beliau tidak fikir dan sedar apa yang keluar dari mulutnya ketika itu serta terlalu selesa berada di hadapan kamera.

Ameera juga menegaskan beliau tidak pernah berniat untuk menimbulkan kemarahan orang ramai.

Walaupun kita tidak suka dengan sesuatu jenama, janganlah tunjuk sangat rasa itu. Harapnya Ameera akan lebih berhati-hati ketika menjawab soalan ataupun berkata-kata selepas ini. Janganlah hanya dikenali kerana kontroversi sahaja kan?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

125 Comments

  1. joshua

    March 28, 2018 at 6:07 pm

    ATTENTION SEEKER, JUST LIKE HER SISTER LOPAK….Menyampah betol dgn anak beranak ni. Dia org ni sengaja mencari publisiti murahan sb nak masuk paper, jgn dilayan sngt keluarga mengada2 ni. Uwweeekkk

  2. boikot Nelopak Hijabitch

    March 28, 2018 at 6:00 pm

    keturunan bajet lawo. abg Ipar bajet taiko.. hal org lain sebuk nak membawang. bila fmly sendiri buat hal, kecut telor, menyorok dlm gua gamaknye….lopak tuh makin singkat tudong,sml tgok pakai cap dah… hadoii, tuh style CT nurhaliza dulu2 lah wehhhh…..copy style org kerrr… org makin lama makin labuh tudung, ini sebaliknye…

  3. grumpydrive

    March 28, 2018 at 3:40 pm

    Tudung Neelofa?
    Or
    Tudung jalan TAR takde brand?
    Tudung Neelofa?! .. Eww what are you talking about.. Tudung jalanan of course..

  4. Anonymous

    March 28, 2018 at 2:30 pm

    kesian dia ni muka tua… xde seri… mata aku sedap lagi tgk adik fasha
    spm xde.. a level pon ke laut
    patut lah mak dia terdesak nk tangkap org kaya jer… dpt anak2 lousy bole hidup kt industri hiburan jer dgn kutukan.. jenis xmalu plak tu

  5. Anonymous

    March 28, 2018 at 2:08 pm

    jenis2 bodoh tak berani amik spm… pilih amik a level but result pon tak seberapa.. harap tau ckp eng jer tu pon sbb sekolah int school.. bab academic dia low grade hokey.. she not able to catch up..

Loading...