July 27th, 2016

Walaupun sudah mengadakan sidang media mengenai rumah tangga beliau semalam, Adi Putra nampaknya tidak boleh lari daripada kontroversi.

Kali ini, adik kepada isteri pertamanya iaitu Aida Yusoh telah tampil mendedahkan perangai sebenar Adi.

Menurut adik iparnya itu, Adi cuma menipu dan berpura-pura sebelum ini. Sebenarnya memang niat Adi berkahwin lain untuk mendapatkan zuriat.

Malah Adi didakwa sering mencetuskan masalah semenjak di awal perkahwinan beliau dan Aida lagi.

Luahan itu dilakukan kerana beliau dan keluarga  sudah tidak boleh bersabar lagi dengan sikap Adi yang sering menipu

Berikut penjelasan penuh adik ipar Adi :-

1 Malaysia kau tipu dengan kenyataan kau di sidang akhbar dan di Metro. Dari dahulu lagi macam-macam hal kau buat memalukan family aku. Masa dah kantoi kahwin lain kau cakap semua itu jadi atas permintaan  ibu kau dan sebab zuriat . Lepas itu kau pusing.

Ingat dah pergi haji berubah tetapi tetap sama kaki penipu. Berani buat sidang akhbar dan statement di  Metro. Bercakap macam “gentleman” tetapi bapak mertua kau sendiri tak berani jumpa.

Bukan hendak masuk campur hal rumah tangga korang, tetapi hendak tegakkan maruah keluarga aku yang kau aibkan daripada dahulu. Apa “function”  kau   sebagai abang ipar dalam family pun aku tidak tahu tau, sejak dari mula kahwin sampai sekarang.

“Hope” dengan kenyataan ini rakyat Malaysia tahu siapa sebenar nya ADI PUTRA..!!! Agak-agak kau tak puas  hati dengan “statement” sebenar-benarnya ini kau boleh “face to face” dengan aku

Assalamualaikum …

Hmmph, kami tidak tahu sejauh mana kebenaran didalam kenyataan diatas. Walaubagaimanapun, harap Adi ada penjelasan yang kukuh tentang perkara ini. Jika benar beliau berkahwin untuk mendapatkan zuriat, apa salahnya berterus-terang dengan orang ramai.


Comments are closed.

Loading...