July 2nd, 2018

Adik lelaki kepada Elfira Loy iaitu Ezzrin Loy turut dikenali ramai juga sebagai pelakon dan kini menjadi dambaan para wanita diluar sana yang terpikat dengan rupa parasnya. Aktif di Instagram, Ezzrin tidak dinafikan sering menjaga penampilannya sebagai seorang jejaka macho. Heh..

Bagaimanapun, beliau dianggap berlagak oleh netizen apabila memuat naik foto di Insta Story dimana beliau melabelkan setiap aksesori berjenama mahal dan mewah yang digayakannya daripada hujung rambut sehinggalah hujung kaki.

Netizen mempersoalkan motif Ezzrin perlu terlalu ‘show off’ dan memberitahu setiap jenama yang beliau pakai. Adakah untuk nampak ‘cool’?

Sebagai seorang Instafamous juga, siapa tahu mungkin Ezzrin mendapat tajaan ataupun perlu ‘review’ setiap barangan tersebut untuk tujuan promosi semata-mata? Cuba untuk positif. Emm..


39 responses to “Adik Elfira Loy Dikatakan Berlagak, Beritahu Setiap Barang Berjenama Yang Dipakai”

  1. aiskrim coklat says:

    I’m sorry, who is this again??

  2. mak cute says:

    sakai bkn pada artis je org biasa pun rmi do…yg baru2 nak kenal brand…abis di hashtag sumer brand…nak bgtau dia pkai branded..segala tok nenek brand dia nak tayang…x cukup tu paper bag pun letak dpn biler nak bgmbor…kesian tgk org cmni…

  3. biarlah dia bagitau.. 1 je dik..sbb ko pakai mcm x de beza..ingat bli kat bundle..
    tu dia bg tau brands aper…

    but serious dek..x de beza..k bye

  4. adaakukesah says:

    show off.. kalau tak, kakak nya pun 2X5..kalau tak, tak da nya nk cita beli makeup sampai 10k….muka nya macam tu jugaaa…kening tu tebaii mcm bukit jugaaa…gutu jaa mukaa…

  5. johnny bravo says:

    Takyah lah nak kutuk dia lbh2, sekurang2nya dia masih muda lagi……makcik rozita che wan yg dah tua tapi tak sedar diri pun duk asek menunjuk2 seme bende

Loading...