Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Adik Elfira Loy Dikatakan Berlagak, Beritahu Setiap Barang Berjenama Yang Dipakai

Adik lelaki kepada Elfira Loy iaitu Ezzrin Loy turut dikenali ramai juga sebagai pelakon dan kini menjadi dambaan para wanita diluar sana yang terpikat dengan rupa parasnya. Aktif di Instagram, Ezzrin tidak dinafikan sering menjaga penampilannya sebagai seorang jejaka macho. Heh..

Advertisement

Bagaimanapun, beliau dianggap berlagak oleh netizen apabila memuat naik foto di Insta Story dimana beliau melabelkan setiap aksesori berjenama mahal dan mewah yang digayakannya daripada hujung rambut sehinggalah hujung kaki.

Netizen mempersoalkan motif Ezzrin perlu terlalu ‘show off’ dan memberitahu setiap jenama yang beliau pakai. Adakah untuk nampak ‘cool’?

Sebagai seorang Instafamous juga, siapa tahu mungkin Ezzrin mendapat tajaan ataupun perlu ‘review’ setiap barangan tersebut untuk tujuan promosi semata-mata? Cuba untuk positif. Emm..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. aiskrim coklat

    July 3, 2018 at 9:52 am

    I’m sorry, who is this again??

  2. mak cute

    July 3, 2018 at 9:46 am

    sakai bkn pada artis je org biasa pun rmi do…yg baru2 nak kenal brand…abis di hashtag sumer brand…nak bgtau dia pkai branded..segala tok nenek brand dia nak tayang…x cukup tu paper bag pun letak dpn biler nak bgmbor…kesian tgk org cmni…

  3. lolita is back

    July 3, 2018 at 9:33 am

    biarlah dia bagitau.. 1 je dik..sbb ko pakai mcm x de beza..ingat bli kat bundle..
    tu dia bg tau brands aper…

    but serious dek..x de beza..k bye

  4. adaakukesah

    July 3, 2018 at 9:08 am

    show off.. kalau tak, kakak nya pun 2X5..kalau tak, tak da nya nk cita beli makeup sampai 10k….muka nya macam tu jugaaa…kening tu tebaii mcm bukit jugaaa…gutu jaa mukaa…

  5. johnny bravo

    July 2, 2018 at 10:23 pm

    Takyah lah nak kutuk dia lbh2, sekurang2nya dia masih muda lagi……makcik rozita che wan yg dah tua tapi tak sedar diri pun duk asek menunjuk2 seme bende

    • Anonymous

      July 2, 2018 at 11:44 pm

      Org miskin dulu..baru nk senang hahaha

    • Anonymous

      July 3, 2018 at 10:57 am

      aku rase che ta takde gambar brand name dia pakai head to toe

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top