Written by Bella | December 14th, 2017

Baru-baru ini, Norshahida Zolkifly iaitu bekas isteri kedua Adi Putra telah membuat laporan polis mendakwa aktor itu memalsukan sijil pernikahan mereka pada awal Januari lepas untuk urusan visa serta perniagaan diluar negara.

Tujuan laporan polis itu dibuat kerana Norshahida enggan namanya terbabit dalam sebarang urusan perniagaan Adi.

Terbaru Adi menerusi portal mStar Online berkata bekas isterinya itu mempunyai hak untuk membuat laporan polis. Namun, beliau tidak mahu memberikan komen mengenai dakwaan pemalsuan sijil nikah tersebut.

Adi menganggap apa yang berlalu adalah ujian buat dirinya dan sekiranya apa yang berlaku adalah benar tentu beliau sudah ditahan polis.

Saya tidak ada komen. Saya adalah diri saya seperti mana umum kenal diri saya. Biarlah perkara itu berlalu dan itu hak dia. Kalau dah buat laporan polis, mungkin saya tak ada di sini dalam temu bual ini.  Perkara ini saya anggap sebagai ujian dalam kehidupan. Bila diuji, ia bermakna Allah sayang kita.

Adi bernikah dengan Norshahida secara rahsia pada 20 Jun 2016 sebelum Adi mengumumkan mereka sudah tidak mempunyai sebarang hubungan pada 23 Mac lalu.

Sumber Berita : mStar Online

18 responses to Adi Putra Enggan Komen Isu Palsukan Sijil Nikah Bersama Bekas Isteri Kedua

  1. melati says:

    ini urusan Pejabat Agama lah..!!! yg Penting bila lah Nabil nk bunuh diri …wakakakakakaaa

    0

    10
  2. benci meleis adipork says:

    butuh ko la adipork!

    2

    4
    • Anonymous says:

      batang kecut puki kering saper tu adipork? adakah adipork tu malingsia atau GST atau porky pork yg ko cekik tiap ari. real stupid buto pendek otak pendek…….

      1

      6
  3. datin ida says:

    bru jer dpt title dato tp da kantoi menipu…tertanye2 knp byk dato segera yg buat perangai ade kes ?????????

    6

    1
    • Anonymous says:

      aper nak heran yg dah lama dapat title dato pun atau dato beli pun ramai yg makan rasuah, menipu ………

      7

      0
  4. fatimah busung says:

    adi ni kalau bercakap berpusing2. sama mcm si ariel zafrel tu. pastu ayat nak guna Allah jer. bajet suci. pdhl dulu hantar gambar konek kat bini orang. apecer??

    11

    1
  5. Anonymous says:

    Sebenarnya aku kasihan dengan shahida ni….dari awal mungkin dia tengok adiputra ni baik,tutur kata sopan…n tingkah laku elok…..itulah yg membuatkan dia rasa adi yg terbaik untuk dia….tapi bila dah kawin…perangai sebenar dah nampak….baru la tau pilihan tu salah….baru nak rasa bersalah pada suami dan anak yg di tinggalkan…rasa menyesal sgt….perempuan kena bijak memilih…lelaki yg baik takkan main atau rampas isteri org walau apa cara sekali pun…jgn ingat muka laki nampak baik,lembut…keseluruhan tu elok belaka….bila dah jadi cam ni…menyesal tak sudah….

    11

    1
    • minah kepoci says:

      ko kenal ke shahida tu? macam tahu semua cerita?

      2

      4
    • Anonymous says:

      ko kenal ker si shahida atau adiputra tu? dier ader citer semua pada ko ker atau u just another kak nam

      1

      3
    • VooDoo Diva says:

      Tapi minah ni pun mcm something wrong jugak la… kalau pompuan yg waras x mungkin tinggalkan anak utk bersama lelaki lain. Unless dia ni giler glamour tu yg sanggup berdepan apa saja utk Adiputra. And then minah ni pun kan pernah kene siasat atas tuduhan rasuah ke seludup ke, forgot already. Mcm attention seeking b*tch sgt. Xyah la dia nak bising Adiputra palsukan sijil nikah bagai. Sendiri yg cari penyakit…

      1

      0
  6. benci maslionpork says:

    gst ade takde same je bg aku, lain la kalo keje gomen cam batak² kat sini bising² ko duk dalam utan tebal mcm monyet baru takde gst haha! depan jilat bontot najib ngok, blgkang sumpah seranah kalau ko berani, cakap depan² la laman web official kerajaan kan ade ko melalak sini wat ape nok , buduh punya melayu & sigapork berpisah tiada wakaka

    0

    4
    • Anonymous says:

      sigapork tu nenek ko ker??? sigapork tu saper??? aku tahu sigapork tu buto kenit ko kan kan kan kan atau puki kering ko kan kan kan kan. gi sana bayar gst jgn bising2 pat sini bodo punyer buto

      1

      2
  7. Anonymous says:

    Kalau aku kenal diarong pun…kau apa kisah?perempuan kena fikir sebelum buat apa jua keputusan tambahan bila dah ada suami n anak…jgn kerana fikir keseronokkan diri dan hati….masjid yg di bina roboh…laki tak rugi apa apa..malah dia blah buat tak tau ja…kita yg pompuan yg akan makan hati…malu pada semua org….

    3

    0
  8. Ada aku kesah says:

    Kalau aku kenal diarong pun…kau apa kisah?perempuan kena fikir sebelum buat apa jua keputusan tambahan bila dah ada suami n anak…jgn kerana fikir keseronokkan diri dan hati….masjid yg di bina roboh…laki tak rugi apa apa..malah dia blah buat tak tau ja…kita yg pompuan yg akan makan hati…malu pada semua org….

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Pasal dakwaan 2nd wife tu AP buat pemalsuan dokumen. Kalau dah tahu dia buat tak betul ko tak pikio ke ” layak ke org macam ni jadi pasangan? ngapa ko tak angkat kaki dari awal?

    0

    0
  10. xhdporn.org says:

    in the vip hard on party. Thai cutie assfucked in hotel room. Aunty Exposing For A Chance. Sex sex sex toys. Seductive asian fucking. *FAVOURITE* – MASUMA PARENTS NEXT DOOR FUCKING.

    0

    0