September 26th, 2012

Memang kena pula pada masanya apabila filem Aku Terima Nikahnya bakal ditayangkan tidak lama lagi dan majalah GLAM Lelaki pula menampilkan Adi untuk isu Oktober 2012. Adi kelihatan kacak menggayakan sut Prada dalam gambar yang dihasilkan oleh Chuan Looi dari Yipieyaya Studio.


Filem Aku Terima Nikahnya bakal ditayangkan mulai 11 Oktober di Malaysia dan Singapura secara serentak. Kalau anda masih ingat, gandingan utama bagi filem ini mula popular melalui drama Tentang Dhia sehinggakan ramai yang ternanti-nantikan gandingan Adi Putra dan Nora Danish dalam filem ini pula. Apa kita kita lihat gambar-gambar Adi dan Nora dari filem ini, memang nampak romantik dan serasi bagaikan gambar-gambar photoshoot pula.


Photobucket
Photobucket

Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Adi Putra.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


128 responses to “Adi Putra Di Muka Hadapan GLAM Lelaki Oktober 2012”

  1. ditto says:

    kecoh la korang… dah berlakon namanya .. memang lah gitu
    kaang buat citer islamikkk je.. korang beli ke tiket g tengok?
    cer kalau kencana dewi n acapan jadi hero heroin nya.. so.. xdosa la kan?
    tp nk ke korang hadap??…

  2. mikan says:

    saya pun fan nora, saya follow instagram dia..mmg bnyk gmbr intim dia ngan adiptra..nora ckp tu sb dia nk promosi film atas arahan pengarah,,,cuma yg trkilan bila fan nora yg lainnya xnak trima tguran..aku bknlah baik sgt, kalo aku baik aku xkan follow blog ni n follow instrgrm artis2 xtutup aurat,,,tp aku tahu apa yg nora buat tu mmg berdosa.aku pun bdosa jgk sb tengok..tp aku tengok je xde nk like pic tu or ckp oh so sweet bgai..aku bdoa je nnti nora mahu brubah pakai tdung n x blakon mcm tu lagi…skrg ni biarlah..aku tgur, org cop aku as hater..satu je pesan aku, kita minat artis boleh, tp jgn sampai kita membenarkan apa yg dia buat…blakon pgg2 tetap salah n dosa..walupun just blakon..jgnla sb kita minat artis tu kita ckp apa yg dia buat tu x salah n bersungguh2 mpertahankan apa yg dia buat tu..kan bgus kalo kita juga bsungguh2 pertahan rasulullah kita yg seringkali dihina skrg…ok peace!! ^^

  3. Sesiapa says:

    Ade org buat smbhyang hajat untuk satu kan Nora n adi ke? Ih ih Ih Ih … tolong twiit jap.. Kt nora n adi…

  4. ckp je says:

    eee…teruknya..mcm lakonan ala-ala barat dah..pas ni..pengarah suh wat adengan ape plak..sedarla pelakon malaysia..korg buat mcm nie berbaloi ker utk akhirat..

Loading...