Written by serenity | October 9th, 2012

Gandingan serasi ini sememangnya mempunyai peminat yang ramai dan mungkin itu akan menjadi resipi kejayaan bagi filem terbaru Metrowealth iaitu ‘Aku Terima Nikahnya’? Apa pun hasilnya, realitinya kutipan filem-filem Melayu di Malaysia untuk tahun ini bolehlah dikatakan lesu, dan baru-baru ini kelesuan itu telah dibakar dengan sambutan hangat untuk filem Hantu Kapcai yang setakat ini mendapatkan kutipan memberangsangkan di pawagam.

11 Oktober ini akan menyaksikan pembukaan filem yang ditunggu-tinggu ini dan dua pelakon utama yang begitu menyerlah melaui drama Tentang Dhia iaitu Adi Putra dan si hot mama Nora Danish yang menerajuinya telah hadir ke majlis pratonton filem ini yang berlangsung 8 Oktober lepas (semalam). Adi kelihatan segak dengan kemeja putih dan seluar maroon manakala Nora Danish muncul dengan gaun simple warna hitam dan kelihatan anggun.


Photobucket
Photobucket

Khabarnya ramai peminat-peminat yang datang ke pratonton memberi sokongan termasuk peminat-peminat Adi Putra yang dipanggil Hotlovers, peminat Mon Ryanti iaitu Monlovers dan juga peminat-peminat Nora Danish. Tampak sweet sekali mereka bukan? Lagi lima keping gambar dari majlis pratonton Aku Terima Nikahnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Metrowealth Pictures.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

80 responses to Adi Putra Dan Nora Danish Di Pratonton Filem Aku Terima Nikahnya

  1. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuu 1sttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • elina says:

      pratonton filem jer.. perlu ke nak berpeluk bagai? aishhhhhhhhh…

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        filem utk org2 tua , eh kat luar pun peluk, nmpk sgt murah

        ps: bila nk buang iklan sebelah ni, serabut betul filem metwowealth jamban ni asyik ikut2 org

        0

        0
      • Jamilah Jamali says:

        itu la dia..lakonan dalam filem sampai di bawa2 ke luar..kesian bini ady yg hanya dpt menonton aksi suaminya dgn perempuan itu..

        0

        0
      • ting tong says:

        laki aku peluk kt luar camni mahu sentap nih.. dlm filem tu ye la alasan kononnye keje..kt luar pn keje ke..nasib laki ku keje buruh biasa je..tu pun dh rasa bersyukur..

        0

        0
      • peminat says:

        kalau korg tak tahu jgn buat2 tahu plakkkk.. dah tentu cameraman y suro diorang pelok nak nampak kan kemesraan..kalau rengang nanti ada plak pihah y nak buat cerita lain plakk(macam korg la)..huhuhu ada jer nakk buat cerita kannn korg niee….=)

        0

        0
      • Senah says:

        peminat.. kalau cameraman suruh diorg cium pun nak kena cium jugak ke? mulut ada Tuhan bg kn ke blh kata TIDAK atas dasar menghormati.. lg pun adi dh beristeri.. fikir2 la sendiri..

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        aku tgk trailer pun dah tahu drama biasa jer mcm cekerama..dah mula muak dgn adi dan aaron..jgn marah u olss..

        0

        0
      • Anonymous says:

        peminat..ahahahak..nora danish soh ko mkn taik ko pun nk mkn juga ke?ikot perintah tuhan not cameraman la lol!

        0

        0
      • peminat says:

        kalau dia dah tahu ada isteri, kenape dia nak belakon, ala korg jgn jadi sengal la, dah memang nie nama nya PELAKON, korg mungkin tak tahu dalam bidang lakonan..so korg pandai cakap jer.. mmg la haram dorg berpelok, cakap dengan aku kebanyak kan cerita kat malaysia nie macam mana???????????

        0

        0
      • Senah says:

        peminat… dh mmg nyata lakonan tu haram tp cukup la haramnya dlm lakonan.. yg kt luar lakonan pun nk haram kn lg apa cerita? pra tonton jer pun.. nak kn kemesraan perlu sgt ke berpelukan?

        0

        0
      • hajar says:

        cukup-cukup la kemesraan anda dalam filem..realiti tidak perlu itu semua..byk hati yg perlu dijaga..anak nora tak tanya ke mak dia berpeluk dgn siapa?

        0

        0
      • ting tong says:

        wife dia jns tak kisah kot..lg pun bayaran mahal..so tutup mata dan hati..

        **abg nara update la psl Shila Amzah kata nya ada dpt kontrak dr taiwan..

        0

        0
      • peminat says:

        aku tahu la pratotnton, kan aku dah cakap tadi, dia pelok bukan suke2, cameraman y mintak diorg rapat2 or pelok, dekat cnie aku nak cube ko fikir,dorg adalah pelakon(bukan org biase), so mesti la dia akan ikut kata wartawan or cameraman. tak kan nak kata “tak nak la pelok” nanti senah kata haram..sedang kan dorg belakun pun pelok2..

        0

        0
      • Senah says:

        peminat.. wartawan dan cameraman juga manusia.. kalau takat nak kata tidak tu pun susah sgt ke bg mereka.. buat apa jadi artis kalau hanya nak ikut telunjuk org lain.. kalau tak fikir kn hukum haram yg dh mmg haram fikir la maruah diri dan hati yg perlu dijaga.. cukup la dlm filem dah berpelukan.. pra tonton tak perlu semua tu… takde dlm skrip pun kn?

        0

        0
      • ting tong says:

        dah la takyah debat..yg syok dorg jgk..tapi tu lah kite ni bukan ahli bidang seni..so cara mereka berlakon betul2 kat set tak tahu camner..sbb bila dah di sunting tu yg nampak watak tu jadi.. tapi aku sebagai manusia normal dh tentu ada perasaan cemburu bila lihat suami acting mcm tu..tangkap gambar manja2 dan rapat sangat.. kalau aku lak yg jadi ND dah tentu rasa segan bila lelaki dekat dan rapat, nak buat watak mesra mcm husband and wife..susah juga tu.. kira terer lah mereka yg jd pelakon nih..hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        ape ke batak sangat dok peluk suami orang..

        0

        0
      • kecoh siak says:

        malu sikitla. si mon ryanti ngan david teoh xde pon peluk bagai. HAHA

        0

        0
      • ewa says:

        tu lah pasal,nora danish ni mcm gatal semcm je,adi putra tu ada bini,takkan tak phm hati perempuan,patot lah laki dia tinggalkan dia

        0

        0
    • rei says:

      Hmm blah la Nora ni…bknnye lawa pn…penah jumpe dia…sombong mcm haram…haha padahal my fren ckp ‘hi’ je…dia wat mate chameleon ngn muke langsuir dia kt ktrg…alahai nk senyum sket pn xleh…sick woman…ktrg pn blah je la mase tu malas nk layan manusia sombong mcm tu…perasan cute…kiss my ass bitch!

      0

      0
      • abg pasa malam says:

        kalu korang nak tau PEMINAT ngan MANKOK yg dok kutuk peminat (kotak kale biru dan corak yg sama) adalah org yg sama.. dia kutuk dia cover.. ko neh kecelaruan minda ker haaaa? meh tulun abg juai bundle kat pasa mlm lagi ada pekdah…

        0

        0
      • ting tong says:

        lain2 org le..haha..cuba kau letak nama tapi takyah letak email..mesti jadi camtu juga..selamat mencuba.. ^^

        0

        0
      • Bongoknye abg pasa mlm neh. Jarang masuk blog Nara, pastu ade hati nak mengata org lain kecelaruan minda.

        0

        0
      • kkkkkkkheeeeeeeee.....kkkkkkkkkkkhhhhhhheeeeeee...........kkkkkkkhhhhhhhhheeeeeeeeeee................ says:

        gelihati akulh dgn abg pasar malam ni..abg pasar malam kesian kau tk pasal2 kn dh kena batang lobang hidong abg pasar malam balik…abg pasar malam selalu sibuk beniaga yeee..inilh masany nk intai2 jgk eee…beniaga apa eek dn kat mn eekk..nnti kmi boleh intai2 tengok barang niaga abg tu…boleh kmi tlng lakukn jgk..kn..ah kat sini saya pn kotak biru gak abg pasar malam oiii…sempoi dn warnany lg menenangkn…corryy ee…jgn mrah ahhhh….khe..khee.. kheeeeeeeee………

        0

        0
  2. puikkk says:

    sedap yer bang dapat peluk janda kental..urmmhh mesti sedap yer… mst ko nyesal kawin ngan bini ko yg tua lg gemok tu…tgk..nora danish kni single ;)

    0

    0
  3. keluarga ini says:

    kat luar x payah la nak peluk2 lagi…. biase2 sudah…

    0

    0
  4. bzbody says:

    cium2 pipi tu bini ady x marah ke?? haramnya sumber pendapatan

    0

    0
    • peminat says:

      nie lagi satu sengal, dah tahu mmg kebanyakan cerita or lakonan kat malaysia nie haram, tapi apa ko buat???? y ko boleh buat dengan cakap jerr kan??? ko tangok jgk kan cerita haram y ada kat tV kan????ala hai ko nie, cakap pandai..

      0

      0
      • Anonymous says:

        oi ‘peminat’ x payah nak beriye2 sangat nak menyokong. ye ye kelape la kau ni!! mmg x patut pun kat luar filem pun nak pelok. ko same je sengal!

        0

        0
      • peminat says:

        aku tak kata aku sokong yeye kelape, tapi sebagai peminat cite or filem tak salah kan aku sokong like yeye kelape..=) kadang2 apa y korg lihat tak sama dengan apa y korg napak dalam gamba. =) y korg jgn la marah sgt yerr sebab nie la dunia pelakon. pandai2 la kite nilai sendiri, aku tak kata aku sokong dorang berpelok, tapi PK secara logik nama pun pelakon.

        0

        0
      • peminat yg bodoh...!!! says:

        ko sokong cara diorg..ko pn taw dlm belakon pn da haram..diorang dpt dosa,ko pn tejebak skali dpt dosa coz ko sokong org yg melakukan dosa

        0

        0
      • NIL says:

        alahai… bercakap pandai je semua… maklumla kat dlm blog..
        cer kalu kat luar… sure kome2 sume bepeluk berpegang tgn ngn pakwe/makwe..bajet suci..huahuahua.. kelakor mak baca komen.. kalu baik sgt rasanya xmasuk ruangan gosip retis beautifulnara ni… maklumla suci dan murni semuanya… kuang kuang kuang.. jgn jadi plastik sgt la… kalau nk komen pon ibar berhemah.. wife ady pon xkecoh mcm kome semua.. hurm…macamla ni cite first ady berlakon ngan pompuan.. dah2 jgn masuk ruangan ni.. xbaik… oppsstt.. ;p

        0

        0
  5. naima says:

    perrghhhh..mesra siot..klu aku jd bini si adi ni berapi kot..huhu

    0

    0
  6. azizah says:

    terjojor mata ku tgk gmbr kedua…ape ekk perasaan bini adi..terima seadanye ke?

    0

    0
  7. Awekbulu says:

    lantak lah dpt bini gemok pun..Janji poket tebal ..Ko mampuu..Tak kan

    0

    0
  8. yop says:

    mesti bini ady makan hati berulam jantung. pada aku kalo dah syok sangat ngan nora, kahwin aje. biar bini ady cari lain dengan orang yang lebih menjaga perasaan kita. dari hidup terseksa.

    0

    0
  9. papejela says:

    dan lagi sekali aku taknak komen pape pasal cerita atas ni,sebagai pembaca blog nara ni mohon sangat nara kecilkan iklan sebelah ni…agak susah nak baca sesuatu artikel bila iklan asyik kacau je…tahu nara dapat sumber pendapatan dengan iklan ni semua,tp kena ingat juga jangan sampai pembaca naik letih dan bosan dengan kena klik pangkah berkali tp masih lg ada…last2 klik pangkah ttp blog nara jer terus sebab bosan sangat dah ni…

    *tak marah,nasihat jer ni sbg pembaca…

    0

    0
    • elajb says:

      jgn dgr ckp pembaca mcm dia ni, abg nara..buat mase jer, lantak la kan awak nak buat apa pun. lagi pun pada saya tak la mengangu or membosankan, makin menanti ari untuk tgok cerite ni ada la..tak saba nak tgk, selepas cerita ombak rindu, rasa nya nia la cerita y sesuai tok saya tonton =) sokong la cerita cinta

      0

      0
  10. benci artis gedik says:

    TOLONGLAH NORA JANGAN BAWA SIFAT SEBENAR KO TU SAMPAI KE LUAR TAK TAHU KE ADI PUTRA TU DAH BERBINI???!!

    0

    0
  11. lila says:

    napa adi putra kurus??? makan ati kaaaa

    0

    0
  12. mak senah come back.. says:

    hoi.. nape bile time adi putra je smua nak meroyan?? time aaron aziz singapore wat adegan sex xde pulak org nak bising camni.. dengki ke.. jangan la sound orang macam ko xpenah buat dose.. tego la elok2.. go go n.d n a.p..

    0

    0
    • Anonymous says:

      mak senah umpama mengHARAMkan lagi yg HARAM..

      0

      0
    • G says:

      sbb Aaron xpernak nak bercerai ngan bini dia lagik…

      0

      0
      • NIL says:

        past bila masa pulak ady bercerai??apala… ntah sokong mak senanh… time aaron aziz berpeluk sakan ngan maya karin dlm ombak rindu tu… hurm… semua ok aje…semua cite melayu cintan2 ni rasanya semua pelok2..huhu lagi satu kome ni… wife ady ok je..xde pape ..silap haribulan daripada die xkesah bila baca komen kome2 ni.. terus die pon ada sangsi /etc..xke dh jadi batu api kat rumahtangga ady and wife die.. doakan yg terbaik sudah… nk komen xmao aksi berpelok bagai, komen kat seniman zed zaidi tu.. mana la tahu die buleh g bising2.. ahaks!

        0

        0
      • G says:

        bongok tul ko ni NIL. xreti nak baca sentence ke? ikut pemahaman sendiri ek? pastu nak komen berjela tapi xtau gosip2 yg lepas…dulu kecoh kat entry nara ady nak bercerai pastu tarik balik…bila masa pulok aku cakap dia bercerai?? kalo nak menyelit dlm gossip, make sure awak tu up to date ngan gosip2 panas and PAHAM apa org dok gossipkan NIL oiii!!!

        0

        0
  13. minah fb says:

    jalan citer lebih kurang citer mat salleh yg pernah aku tgk last year, tajuk THE VOW.. kekeringan idea kot..

    0

    0
  14. Johnjeninz says:

    Nora cun…..pandai ko jaga kecantikan diri….k bai!!!

    0

    0
  15. daniela says:

    aku cemuih betul dgn si gemok tu..nama apa yg belakon papa i lov u tu..takdak rupa artis pun.

    0

    0
    • x baek koo...!! says:

      ko ni danielaa…..x baik taw ckap mcm tuu…at least dia kluar media…ko ade???

      *p/s dia ni bawak watak MAT SAJA dlm bini-biniku gangster…

      0

      0
      • anon says:

        ‘daniella’ dgn ”x baek koo..” .. org kat atas ni bajet org tatau yg diorg ni org yg same. Noob!

        0

        0
  16. boooooooooo says:

    Assalamualaikum YA MUSLIMIN dan MUSLIMAT beragama ISLAM…jika kamu merasa bermasalah atau serabut cuma ada satu jalan yang menenangkan iaitu kembali kepada ALLAH SWT…malu lah akan kamu kepadaNYA kerana kamu sedang menikmati kurniaanNYA dan pemberianNYA tetapi kamu tidak menurut perintahNYA…kita di dunia hanya sementara sahaja..pergilah kamu ambil wudhu dan mengerjakan solat…mohon kemaafan dariNYA dan pertolonganNYA…moga kita semua diampunkan segala dosa…AMINNN TQ

    0

    0
  17. mak senah come back.. says:

    mak senah tak suke la ngan aaron aziz. dapat jd wargenegara dgn sekadar mgunakan tweet. abeh ngape ady putra xdapat. poooodahhh.. a.a ni romantik dlm filem je. kat lua tetap mat singapore yg poyo. maaf ye aaron.. mak senah tak minat awak.

    0

    0
  18. juniey says:

    apsal nora nampak buncitss…punggung n perut da sama saiz..???

    0

    0
  19. abg pasa malam says:

    kalu abg jadi adi putra abg letak tangan abg kat punggung nora.. abg ramasss..abg picit-picit…abg gosok-gosok sampai kuor jin!

    0

    0
  20. linn says:

    X payah peluk or pegang pun xpe kan??aiyo.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    sbb tu lar kalu org yg de ilmu agama xkan jadik pelakon @ artis yg suke putar belit hukum..wallahualam…

    0

    0
  22. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    nora kawin ngan ady pon ok jugakkkkkkkkk mesti bini ady ni izin kan pasal ady dh berape lama kawin tapi tkde anak kan…..mana tau kalau ady kawin ngan nora dapat anak kembar kan tol tak…….mudah2an ada jodoh antara nora n ady putra amin…

    0

    0
    • aunty aida putra says:

      apahal la korang semua nk meroyan psl adi dgn nora.. bior la dia… dosa dia yg tanggung…diaorg bersentuhan dlm filem pn dah berdosa.. bini dia xde nk bising2, korang lak lebih2.. psl kes cerai tu, korang xtaw sebabnye, jgn nk menuduh nora puncanya.. bini dia sendiri yg ckp bkn sbb nora mahupun org ketiga..

      yg kt ats ni si minah jambu, bini dia bkn x pnh pregnant.. penah ok.. cuma bini dia keguguran..so bini dia bukan mandul.. hal zuriat tu sume urusan Allah.. mana tahu lps ni or akn dtg tuhan bg rezeki ank lg utk dia..

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        betol tu aunty aida minah jambu stuju tu…sape yg meroyang macm nk mampos ni sape sape ape ???? kurang hajar betol !!!!!! orang dulu2 p ramlie punye time shuting pegang tangan pelok2 tkde pe2 pon ! kenape sekarang ni shuting kalau pegang2 pelok2 dorang2 ni macm di rasok sundel bolong pulak !!!!! dosa pon artist ni yg tanggong pe !!!!! huh !!! @#$#@#$%&@#@@#$#@ macm siak !!!!

        0

        0
  23. mak senah come back.. says:

    mak senah setuju ngan idea ko minah jambu.. mak senah pon baru je terpikir. baru la blakon peluk2 xharam kalo da kawen. huhu. tapi ady putra xde bentley plak. sure nora xsetuju ngan idea kite..

    0

    0
  24. mak jemah Ori! says:

    tu diaaa..J kembali menyengat..tongeng togok himpit…yeahhhhh..u can do it Nora! syabas..takyah la nk bagi ank g tahfiz bagai, anto je ke internasionallll school gituuu..ahakk! sian ko ND..kukus~gril~panggang~shedappp chef michael!

    0

    0
  25. ara says:

    memang sweet…both couple act sensangt la romantik…sy minat sgt

    0

    0
  26. boooooooooo says:

    sape cakap dosa dia buat dia sendiri tanggung?kaum lelaki yg tengok dia kena tanggung dosa jugak taw…ayah dia,abang dia,pakcik dia,adik lelaki dia….ngekssssssssssssss

    0

    0
  27. cica says:

    sweet

    0

    0
  28. hidayah says:

    err…. tak pernah tgk MAYA KARIN & AARON AZIZ berpelok bagai kat luar filem…..meletop gak citer tu…org suke gak… so,xyah la nmpak ‘MURAH’ sgt nora oiiiii…….lagi2 adi tu laki orang….

    0

    0
    • elajb says:

      sedap jer ko kate dia murah, ko tgk dulu diri ko.. sebelum nak kate org.. mahal sangat kah??????? jage mulut 2, ko 2 popan..nanti allah bagi rase diri ko 2 semurah2nya baru tahu..

      0

      0
  29. blurrr says:

    kenapa ada orang reply comment sendiri banyak kali?

    0

    0
  30. moon suk says:

    Ramainya dok meroyan..senang ceta.yg suka g la tgk..yg xsuka sila dok diam2..

    0

    0
  31. menyampah tapi nk tgk... says:

    erk!!!byknye komen negatif….x heran lngsung!!! byk je artis yg brpeluk sakan x ksah la dlm drama or kat luat set ( x de plak korang nk jadikn isu)….spatutnye yg mnjadi isu adalah bersentuhan dan pegang2 diantara lelaki dn perempuan bkn muhrim…ni tak…yg djadikn isu besar sbb adi dh brbini n nora kononnye dkatakn nk merampas laki org!!!!!bersuami, beristeri atau single sekalipun…dosa tetap dosa….so jgnla tgk salah diorg je…korang yg komen2 ni bohong la kalau ckp x ade pegang2 ngan bf n gf masing2 kat luar…bersentuhan dgn suami org dan bersentuhan dgn org yg bujang…dosanye tetap same…..

    0

    0
  32. Aku dh mula benci dgn Beautifulnara sebab iklan video Aku Terima Nikahnya ni….rimas woii !! come on Nara…jgn pentingkan keuntungan lebih dari kepuasan your followers!!! aku nk tgk brapa juta filem ni bole jual dgn iklan yg menyemakkan kan nih…

    0

    0
  33. myname says:

    disebabkan annoyed n irritated dgn iklan kat blog yg asyik memblock pandangan saya ni..maka saya declare tak nak tengok filem ni..ever.

    0

    0
  34. fatiha momok says:

    just nice

    0

    0
  35. Anonymous says:

    lantak korang laaa suke xsuke..aku peduli haper..mgutuk la smpai bebuih..xkesah aku,hati xsame..yg pnting jgn busuk ati..yg pasti nyee..aku nk tguk citer nie..salah ke???

    0

    0
  36. Naura says:

    aik pratonton pon peluk..perlu kewwwwwwwwwwwwwwwwwwww???

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Terserlah kemiangan ady putra.. nyampah aku..

    0

    0
  38. tak minat nora danish... says:

    asal gambar first tu nampak perut nora mcm boncitttt… tak sempat tarik nafas ekk??

    0

    0
  39. x minat nora danish jgk.. says:

    x ingin ak nk tgk filem ni

    0

    0
  40. nur husna bt abdul rahman says:

    smoga filem ini dpat smbutan hngat drpd msyarakat….lkonan mantap adi putra n nora danish..

    0

    0
  41. There are some interesting closing dates in this article but I don? know if I see all of them center to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as well

    0

    0