October 9th, 2012

Gandingan serasi ini sememangnya mempunyai peminat yang ramai dan mungkin itu akan menjadi resipi kejayaan bagi filem terbaru Metrowealth iaitu ‘Aku Terima Nikahnya’? Apa pun hasilnya, realitinya kutipan filem-filem Melayu di Malaysia untuk tahun ini bolehlah dikatakan lesu, dan baru-baru ini kelesuan itu telah dibakar dengan sambutan hangat untuk filem Hantu Kapcai yang setakat ini mendapatkan kutipan memberangsangkan di pawagam.

11 Oktober ini akan menyaksikan pembukaan filem yang ditunggu-tinggu ini dan dua pelakon utama yang begitu menyerlah melaui drama Tentang Dhia iaitu Adi Putra dan si hot mama Nora Danish yang menerajuinya telah hadir ke majlis pratonton filem ini yang berlangsung 8 Oktober lepas (semalam). Adi kelihatan segak dengan kemeja putih dan seluar maroon manakala Nora Danish muncul dengan gaun simple warna hitam dan kelihatan anggun.


Photobucket
Photobucket

Khabarnya ramai peminat-peminat yang datang ke pratonton memberi sokongan termasuk peminat-peminat Adi Putra yang dipanggil Hotlovers, peminat Mon Ryanti iaitu Monlovers dan juga peminat-peminat Nora Danish. Tampak sweet sekali mereka bukan? Lagi lima keping gambar dari majlis pratonton Aku Terima Nikahnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Metrowealth Pictures.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


80 responses to “Adi Putra Dan Nora Danish Di Pratonton Filem Aku Terima Nikahnya”

  1. nur husna bt abdul rahman says:

    smoga filem ini dpat smbutan hngat drpd msyarakat….lkonan mantap adi putra n nora danish..

  2. x minat nora danish jgk.. says:

    x ingin ak nk tgk filem ni

  3. tak minat nora danish... says:

    asal gambar first tu nampak perut nora mcm boncitttt… tak sempat tarik nafas ekk??

  4. Anonymous says:

    Terserlah kemiangan ady putra.. nyampah aku..

  5. Naura says:

    aik pratonton pon peluk..perlu kewwwwwwwwwwwwwwwwwwww???

Loading...