July 26th, 2016

Semalam, pelakon Adi Putra akhirnya telah tampil mengesahkan beliau sudah berkahwin buat kali kedua dan menjelaskan setiap persoalan yang tercetus sebelum ini.

Walaubagaimanapun, Adi memberitahu beliau enggan memperkenalkan isteri keduanya itu kepada umum buat masa ini kerana wanita berkenaan bukanlah seorang selebriti.

Sekurang-kurangnya buat masa ini saya tidak merancang untuk perkenalkannya kepada umum kerana dia bukan selebriti. Tetapi siapa tahu pada masa akan datang kerana sebagai manusia kita hanya mampu merancang dan selebihnya ia adalah kententuan Allah.

Meskipun Aida mengetahui mengenai perkahwinan kedua Adi. Kedua-dua isterinya itu sebenarnya masih belum bertemu empat mata dan mengenali antara satu sama lain.

Menurut Adi, masih terlalu awal untuk isteri-isterinya bertemu kerana beliau juga masih dalam peringkat untuk membiasakan diri hidup berpoligami.

Ermmh, mungkin dalam keadaan panas sekarang ini Adi tidak mahu isterinya itu diperkenalkan kepada masyarakat dan dipertemukan dengan isteri pertamanya Aida. Iyalah, perlukan masa untuk menyesuaikan diri dengan keadaan baharu bukan?

Sumber Berita : mStar Online


Comments are closed.

Loading...