Adi Putra Batal Hasrat Ceraikan Isteri

Hiburan

Adi Putra Batal Hasrat Ceraikan Isteri

Berita gembira untuk semua apabila hari ini Adi Putra telah pun menarik balik permohonan cerai yang telah difailkan pada 14 Mei lalu. Penarikan balik telah dilakukan di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan kira-kira jam 8 pagi tadi. Walau bagaimana pun, Adi tidak dapat ditemui untuk sebarang komen.

ady putra tarik cerai

Advertisement

Abang Nara sangat gembira mendengar berita ini. Semoga selepas ini, hubungan Adi dan isterinya akan kembali mesra. Sama-sama kita doakan. Info Mstar Online.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

78 Comments

  1. ibu ngan anak

    May 21, 2012 at 3:33 pm

    bagus lah…adi & wife patut muhasabah diri kamu berdua..bykkn masa bedua…gi lah bercuti honeymoon kat mana2..lupa kejab hal kerjaya ke masalah yang ada…bykkan berdoa pada Tuhan…solat jemaah bersama-sama…moga tiang masjid anda akan kukuh hingga ke pintu syurga…aminnn

  2. mom

    May 21, 2012 at 3:17 pm

    alhamdulillah……. suka sekali bila terbaca citer nee. perceraian tu, kalau boleh elak. elakkan lah.

  3. sweet32

    May 21, 2012 at 2:50 pm

    alhamdullillah… semoga berbahagia hendaknye! lain kali klu gadoh2 x yah la cepat2 nak failkan penceraian.. standard la husband & wife gaduh… nasib baik x lafazkan cerai. klu x satu hal nak nikah balik.. dah lah… istifar byk2, k!!

  4. Aku Bahagia

    May 21, 2012 at 1:48 pm

    alhamdulilah…. ramai yang mendoakan kebahagiaan adi n wife..

  5. awie

    May 21, 2012 at 1:31 pm

    kasih sayang mereka kuat sebenarnya

Loading...