Written by AbangNara | March 12th, 2014

Menarik sungguh episod 999 yang telah disiarkan baru-baru ini. Ini kerana di dalam program tersebut dikatakan ada seorang selebriti tempatan yang telah menyambut hari jadinya di dalam sebuah kelab haram dan sempat meloloskan diri ketika serbuan dilakukan. Desas-desus menyatakan selebriti tempatan tersebut ialah Nora Danish yang sememangnya telah menyambut hari lahirnya baru-baru ini.
nora danish serbuTambah menarik apabila hos 999 memegang kad jemputan yang kelihatan serupa dengan kad jemputan sambutan hari lahir Nora Danish yang telah diadakan baru-baru ini. Bilik VIP yang digunakan oleh selebriti tempatan itu dikatakan mencecah hampir RM5,000. Satu angka yang amat tinggi dan tak mampu dicapai oleh kita selaku manusia biasa. Sila tonton rakaman video 999 di bawah untuk informasi lanjut.

Sama-sama kita nantikan reaksi daripada Nora Danish mengenai perkara ini. Mungkin pelanduk dua serupa dan mungkin juga ada majlis hari jadi lain yang dianjurkan di premis haram tersebut. Kredit informasi asal RotiKaya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

155 responses to Adakah Nora Danish Ialah Selebriti Yang Dimaksudkan Dalam Program 999?

  1. diana kebabom says:

    harus la lolos… berbakal laki kan anak memteri uooolllllsssss…

    0

    0
    • puaka.com says:

      true!!!!! kad sama mcm kat ig nora… curlasss ko nora.. tu pun nasib baik ada anak pak menteri selamatkan… lolos di dunia.. di akhirat teeeeeeeetttttttt…

      0

      0
      • Sally (bukan nama sebenar) says:

        aihhhh.. dh jadi mak budak pun kaki club lagi.. sorry to say la nora.. hilang 1 peminat ko harini.. bye!

        #prayforMH370

        0

        0
        • Kaira says:

          dari dulu sampai sekarang aku langsung tak minat Nora Danish. apatah lagi sekarang dia punyer perangai cm liar jer..pergi night club..bercuti sana sini dgn bukan mahram, padahal dia ni ada anak, harap Rayqal tak ikut perangai mak dia.

          0

          0
        • MH370 says:

          Nara kau tak nak update ke pasal lirik lagu Pitbull – Get It Started ft. Shakira macam ada kena mengena dengan kehilangan MH379.

          0

          0
        • manusia biasa says:

          hahhh sama lah sorang lagi peminat hilang harini..gudbye!
          May Allah bless u ok!

          0

          0
        • hareeemmm says:

          time buat majlis birthday anak blh pulak buat majlis kesyukuran + doa selamat.. bila mak punya birthday.. mak aihhhhhh.. kesyukuran + selamat juga.. kesyukuran + selamat sebab lolos dari 999.. hahahahahaha…

          0

          0
        • anak_adam says:

          hey manusia tak baek buruk sangka cuba hang tengok betol..betol kad tuh…

          0

          0
        • Laici says:

          lirik lagu Pitbull ft Shakira – Get It Started

          No Ali, No Frazier, but for now it’s off to Malaysia
          Two passports, three cities, two countries, one day
          Now that’s worldwide, if you think it’s a game, let’s play (dale)

          Ali nama orang yg beli tiket utk 2 warga Iran fake passport tu, 2 passports..dua passport yg dicuri, 3 cities = Malaysia, Beijing, Amsterdam, two countries = Malaysia and China, one day…berlaku dlm masa sehari, Worlwide. ?? YES memang trending worldwide..orang luar pun tahu hal ni.

          0

          0
        • amoi says:

          Minah ni kat rotikaya x mengaku weiiiii g celebrate kat club…cakap mcm toek..

          0

          0
      • Hermosa says:

        Macam betul je, macam betul je. Entahlah uols! I peminat Nora tapi at the age of 32, anak pun dah besar saya mengharapkan Nora jadi lebih matang. Jangan kuat sangat ENJOY! Untuk perhatian Nedim juga. Sekian.

        0

        0
        • roti danish says:

          memula aku ingat dia. tapi kalo tengok gambar kat instagram dia dengan video 999 tu, lokasi nampak sangat lain. kerusi meja lain, settings meja lain, kek besday pon lain. siap tulis sweet 18 kat kek tu. nora kan dah tua takde nak sweet2 18 sangat kuikui

          0

          0
        • mutiara says:

          ala boleh tu nak tulis atas kek tu suwit 17 ke, 18 ke..23 ganda 2 ke..ade je org buat..

          0

          0
      • One Direction says:

        tak minat nora danish sebab muka dia macam cina apek yellow skin monyet.
        cina apek yellow skin pakai singlet nampak ketiak berbulu. sangat najis..nak muntah uweekkk

        0

        0
        • Directioner says:

          tumbs up. directioner here always support One Direction.
          fucks mata sepet yellow skin

          0

          0
      • ctie says:

        ayat kat jemputan tu xsama ngan ayat kak jemputan nora la.. cube baca betol2.. bilangan ayat pon xsama..

        0

        0
    • Whatever says:

      I memang minat Nora Danish. Tapi, bila da menjangkau umur 3 series ni harapnya ND berubah la. Jangan over enjoy sangat. Anak dah besar, kena tunjuk contoh yang baik. It’s your life, yes. tapi jangan marah kalau ada mulut longkang yang mengutuk. coz its our mouth. Wallahualam.

      0

      0
      • lola says:

        nora… nora… pikir2 balik. ko popular dlu pun bkn sbb berlakon.
        ko popular pun sbb FS amik laki ko. kalo x ko berlakon cte putri je lah.
        abes season cte tu. jadi la ko retis sendu.. thanks to FS.
        btw, ni beza ko dgn bekas bini nedim. beza ORG BERPELAJARAN DGN TAK!
        to Nedim, ko dah jatuhkan standard ko bila ko pilih ppuan ni dr bekas ko. muahahaha

        0

        0
        • ehsan says:

          YOU should tgk all Bee Khan’s Photos… PARTY tak habis2…
          MINUM ARAK tak habis2… PELUK Jantan here and there…

          and TATTOO kat dekat ari-ari dia.
          macam mana i tau dia ada tattoo? tgk lah FB dia yg dia pakai Bikini….

          0

          0
    • miss mong says:

      tekejut tgk 999 semalam..5k woo dorang sewa tmpt tu utk wt besday

      0

      0
    • Anonymous says:

      bile org pandang sinis kat mak janda kau marah. tp dh perangai mcm ni sape x mengata. kesian anak kau dpt mak mcm ni. pasal perangai mcm nora ni la org pndg snis kat ibu tunggal taw. dulu aku x ske fasha. tp skang aku nmpk perangai fasha ebih senonoh dr dye ni. sejak ade anak dye lebih tumpukn pada anak dia. nora pun ada anak. tp berjoli kalah org bujang.

      0

      0
      • Bedah says:

        Setuju! Bedah memang tak suka FS. Tapi Bedah tengok FS ni terjaga la jugak adabnya lepas kahwin. ND ni pulak enjoy kalah anak dara! Lagi2 sejak kawan dengan anak Pak Menteri tu. Bukan jeles, bukan benci. Sekadar menasihati. tapi umur dah 30-an, anak dah besar, beringatlah. Wallahualam….

        0

        0
    • 273 says:

      apa nk heran..ND pi bali dgn Nedim pn 2 2 ekor pakai govt warrant, perabih duit kerajaan,konon kaya sgt

      0

      0
    • Mokcu says:

      Agak2 kalau ‘celebrate’ besday kt surau or masjid dgn cara wat kenduri kesyukuran dan derma sumbangan kpd anak yatim yg memerlukan, kena ambush x???? Sendiri cari bala. Dah sah2 tpt haram. Apa kebaikan yg dpt kt tpt mcm tu??? Kesian..

      0

      0
      • Anonymous says:

        kalau x haram nora x lari.. ni spesis org yg cabar kuasa Allah. dye taw Allah murka tp dye buat lg.
        artis mcm ni la. t buat kenyataan hanya Allah je yg taw ape niat saya,
        menjengkelkan artis yg nak perthnkan diri guna Allah untuk bela diri

        0

        0
        • Mokcu says:

          Sesungguhnya Allah marah dgn m’sia..semua yg jd pd negara kita berpunca drpd perbuatan diri kita yg makin jauh dr agama..sedih bila isu mh370 semakin buntu..semuanya salah kita..terlalu besar ujian yg menimpa m’sia skrg ni..kita msti berbalik kpd Pencipta..sbb apa saja musibah yg berlaku adalah dgn sbb Allah mahukan kita kembali kepadanNya… :'(

          0

          0
    • abg S says:

      satu benda yg aku prasan…kbnyakan yg comment bajet alim ni sbnarnya xla baik sgt..contoh yg plg dkt cuba tgk ig Hanez Suraya..rmai gla yg pkai tudung comment bjet alim n kluar ayt caci-cacian tp bla tgk ig diorg pun sama je..profile pic pkai tdung tp gmbar lain ada yg bkak tdung..so sick..satu je aku mntak..kalu nk cmnnt bajet alim tu cermin diri dlu..x smstinya pkai tdung tu solat 5 waktu cukup n dterima Allah SWT..lbh baik ddk diam n doa supaya org tu ubah prngai dari kluarkan caci-cacian

      0

      0
    • Hamba Allah says:

      Rumah Allah yang free tak kena bayar satu sen pun tak mau masuk. Inikan pulak satu bilik yg berharga RM5k sanggup berhabis demi keseronokan. After all, Dia yg Maha Mengetahui segalanya.

      0

      0
    • pelik says:

      itu bukan parti nora la.. kalau korang tengok betul2 kt ig nora, dorg tak pakai seat cm tu..
      seat dorang satu2.. macam kerusi.. bukan sofa cmtu..
      cube korang tengok betul2 kt ig die..
      mmg ade org laen yang amek kad die tu…
      n bawak pegi kelab tu..
      aku bukan nak bela nora, tapi mmg aku tengk balek ig die, sah nora tak buat kt situ.. die buat kt restoran..

      0

      0
      • curious says:

        ape nama club ni? yang nora punye party tu kat theroofkl. cube tgk instagram @roencian. tu owner club kot. kt ctu dia de gmbar nora celeb8 birthday party. taktaula club yang same ke x.

        0

        0
    • joyah jongang says:

      haruslah mampu satu bilik rm5000, pakai duit rakyat kan…

      hg tak kesian ke kat anak hg tinggal dkt rumah mlm2 sedangkan hg sebagai mak kemain berjalang dkt luar.. mak aku keja, kalau outstation dia kemain risau nak tinggalkan anak2 dia, hg ni sesaja je berpoya2 tinggalkan anak hg.. apa punya ibu lah hg ni..

      0

      0
    • ayang says:

      tak yah cre la hal die..bfday die..kalau nak nasihat tu gne la perkataan yg elok..nmpk la skit korang lg elok dri die..kbai
      #just saying.

      0

      0
    • AnonHead says:

      harap ND kenang sedara maranya yg masih di myanmar tu… semoga ND dpt hidayah dan insaf..

      0

      0
    • cokiyo says:

      wei…baca kad tu baik2..nora punya kad cakap SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND..yg 999 punya kad cakap SOMETIMES IT TAKE BLALA TO WIN..harap maklum yerr

      0

      0
  2. KONAH says:

    KE?

    0

    0
  3. Julia says:

    Nora mmg kaki club

    0

    0
  4. JOYAH SPORTY says:

    lalalalala….nora bagi 4 bintang…

    0

    0
  5. Shhh says:

    mmg ND pun. Dia ni kaki clubbing sebelum jadik artis lagi….kalo dia tak berjaya loloskan diri pun pada malam itu pun…apa da hal…bukan ssh pun…Nedim kan ada.

    p/s: apa2 hal pun marilah kita panjangkan doa untuk MH370

    0

    0
  6. LESONG says:

    tgk nora ni dpn mcm baik2 je kan…
    muka suci comel je mcm xde wat salah.
    cara ckp pon mcm gud2 je…
    padahal….sosial yg melampau.
    haihh..
    ape2 pun, lesong suke saaaangat!!
    lesong bagi 4 bintaaaaaaaaang!

    0

    0
  7. don says:

    ye memng Nora..tgk dlm IG sama tmptnya… huhu kalo kn tngkap pun xde guna, lolos jgk sb pakwe ank menteri gituuu…

    0

    0
  8. Peace says:

    Ahaha kantoiii!!!
    Berani nye artis2 ni masuk kelab kan. Kalau kene tangkap si nora danish ni memang top paper esok. Hahaa. Nasib baik la dapat lolos.

    0

    0
  9. Orang Islam says:

    Astaghfirullah

    ada botol arak kat tapak vip tu

    ya Allah…..

    umat akhir zaman
    nak ke ramai2 masuk neraka jadi jiran syaitan dalam neraka

    semoga semua sempat bertaubat ya sebelum matahari terbit dari barat

    0

    0
  10. sukasuki says:

    ” Bilik VIP yang digunakan oleh selebriti tempatan itu dikatakan mencecah hampir RM5,000″
    eh eleh.. setakat RM 5,000 tu..celah gigi dia je kot..apa nak heran..
    tak meninggalkan kesan utk mereka..
    ops.. just saying!!

    0

    0
    • Cahaya Borneo says:

      ku setuju duit raykat tu, coming soon GST lagi la anak2 menteri nie kayooo..al-maklum la bapak pun ada share maaa..

      0

      0
    • Bossngek says:

      Haha.. Yg kat bunga raya , sabah tu lagi lah makan belas ribu. Takde hallll.

      0

      0
  11. entah apa2 jer... says:

    apa masalahnyer sambut bday kat situ??? yg haramnya kelab tu kalau betul sebab xda lesen…so salahkanlah kelab tu kenapa salahkan ND pulak? dia diraikan bukan meraikan…majlis tu org yg buat utk dia bukan dia yg buat …..yg jadi isu kalau dihidangkan makanan yg haram….apa la korang ni….kalau aku jadi ND mengaku je ND sebab yg pasti you x salah pun….harga bilik 5k pun apa masalahnya????? duit korang ke?? dia mampu ikut suka dia la….korang x mampu beli je la kek sepotong dan sambut sorang2…jgn dengki kat org lain….

    0

    0
    • woi bangang says:

      ko ni bangang tahap dewa kan? bila kita mendekati maksiat kita dosa la. club tu tempat maksiat. kalau ko dekat dgn masjid atau majlis2 ilmu ko dpt pahala. sekolah ke tak??
      Kalau org buat wedding ko kat kubur. atas kubur ko kene sanding. ko nak ke? pastu ko sanding atas kubur. ko jawab la. bukan salah ko dah org buat ats kubur ko layan je la..bodoh. kalau ko taknak tak jadi majlis tu. tu yg aku ckp kau bangang.

      kalau Nora Danish tak nak, dia tak dtg dan boleh je tolak secara baik. org ajak ko makan taik ko ckp okay saya makan sebab org ajak.. ko la yg entah ape2.

      0

      0
    • limah says:

      betul 2!! apa la dorang ni. bercinta salah, janda salah, kawan salah, kawan org kaya salah, dgn org miskin kata x sepadan, mcm2 kerenah manusia la ni. cuba bgtau aku sapa artis yg x masuk kelab??????? bullshit kalau ada yg x jejak kelab cuma tau dgn tidak aja. fasha pun masuk kelab, janda nadem pun masuk kelab lagi sexy giler aku tgk ig dia baju x penah cukup kain, sooooo sapa yg suci dalam dunia ni??? cuba bgtau aku??? yg ada pun sebab dh dapat hidayah. so sebagai manusia kita doakan moga dorang ni dpt hidayah bukan dgn hina, caci, cerca, kutuk, maki, sindir, sinis, dan apa2 lg yg mcm bagusssss jer kannnnnn….kepada ND i tau u memang usaha utk berubah dan jadi baik…tapi dlm usaha tu ada masa tergelincir juga…tapi jgn putus asa…teruskan usaha …sikit2 lama2 jadi bukit….pedulikan mulut2 puaka yg hati busuk dan dengki tu….yg penting hati you dan niat you….jadikan pengajaran mana yg buruk dan jgn ulangi lagi….ingat Allah sentiasa dlm apa aja kita buat….moga hidayah Allah sampai padamu…..aminnn

      0

      0
    • minilurves says:

      xpayah nak backup sangat party melibatkan arak

      0

      0
    • Adesssss says:

      WEi mari la sini mkn smpah ramai-ramai. Rmai ni sekarang tengah mkn smpah. Aku ajak ko sekali ni mcm VIP marila jom.
      5k habiskan duit kat tempt haram tu dah jadi dosa. Awat x habiskan jew rm5k tu buat kebajikan and dpt pahala. Lau x pun sambut r di tmpt2 yang sesuai and tidak mndtngkn maksiat.

      0

      0
    • lily says:

      apa masalah sambut bday di club? -ehem, byk mslh dik non..byk timbulkan fitnah

      kelab tuyg haram sbb xde lesen?? – ehem,kelab x haram dik non..jual arak + maksiat yg haram..xde lesen tu cuma haram dari segi undang2 dunia jer..

      dia diraikan?? – abes tu kalo org gereja sambut bday aku, aku kne g gereja jugak ke dik non? abes kalo org smbut bday ko kat kubur, ko nk jgk ke g kubur?

      harga bilik 5k je pon?? – em, yg ni aku stuju ngn ko.. sbb ND punye income bulanan mmg tinggi pon..

      0

      0
    • score! says:

      Adik-adik sekalian..inilah contoh ayat ‘menghalalkan yang haram’..terima kasih.

      0

      0
      • Rooney says:

        Weh suka hati dia la nak enjoy ke menari ke ape.

        Ko jealous sangat ke napa?

        Dia menghalalkan yang haram, engkau butt hurt nape beb?

        Tolong lahhhhhhhhhh.

        0

        0
        • Adessss says:

          Weh suka hati anak pompan ko nnti la kan enjoy menari ke bermaksiat.
          jangn ko jeles bab nnti ko dah tue.
          Anak ko nnti dok clubing cari jntn2 dlm tu minum2 pastu kene kasi pil khyal and then kena rogol.
          jangn ko marah k.
          please laaaaaa~

          0

          0
        • Anonymous says:

          rooney ni bkn islam per dy taw org kafif kan….

          0

          0
        • double score!! says:

          adik-adik sekalian..ini pula contoh ayat butthurt terbaik..clap clap!!

          0

          0
      • gm says:

        lily mungkin beri respond secara sinis tu.

        tak apa, telus jugak kata2 dia tu. PEDASSSSS

        0

        0
    • aku adalah aku says:

      sedey!
      ko bkn main jilat ND…dia kenal ko ke? ooppssss!!!

      0

      0
    • ko nadim kn hahaha says:

      entah apa2 ni aku rasa Nadim yg komen..sebab kat IG dia ad peminat suruh jenguk blog ni..kwn aku pun kn hentam ngn nadim sb ckp bnda ni betol lalalala…

      0

      0
  12. Cahaya Borneo says:

    hah!! ambik ko, pas nie gerenti si ND, buat [email protected] sidang akbar menjelaskan yg kes bukan dia, ayat yg klise ” terdapat salah faham” kata nya. kalu dah klur kat 999, tentu ada bukti la, pas nie tentu ada kes saman kat TV3, jom kita enjoyyyyy….

    0

    0
  13. noris says:

    bday cuma 1thn skali.. so ite enjoy

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Emm, kelab malam salah 1 tmpt yg mndtgkn byk bnda buruk dri baiknya..byk lg tmpt utk selebret..nama pun kita yg diraikan..maka kita berhak lah memilih, kalau pn tu parti surprise, boleh bagi alasan tuka tmpat, kata kaya, apa ada hal tuka tmpat lain…dilain hari update gmbar solat, beramal bagai, lain hari pulak g kelab..even rmai org akan ckap ala g club je pun bukan buat apa, janji pndai jaga diri..tp tmpt tu kn mdtgkn byk fitnah/keburukan..jauhkan lah..harap ND x jadikan ni sebgai 1 cara hdup..anak da ada..usia pn da meningkat..

    0

    0
  15. ssssss says:

    iye betul….x dnafikan lg….

    0

    0
  16. Shhh says:

    Apa agaknya dia makan pada malam itu yer…kebanyakan kelab2 malam ni makanan yang dimasak mesti akan dicampur denga wine atau rum nak bagi sedap..lain kali ND tangkaplah lagi pic2 dh kongsi lagi kat instagram…dh kantoi…lepas ni wartwan tanya tk yah nak sembunyi2lah..

    0

    0
  17. Shhh says:

    Berubah lah ND anak dh besar panjang..tka yah nk masuk club lagi…lagi satu cepatlah kahwin…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    tu la akibatnya celebrate bday tak ajak aku. kan aku dah repot.

    0

    0
  19. themightydingdong says:

    kantoiii u kak nora … mengeletis i dengoooo

    0

    0
  20. miss event deco says:

    jangan fitnah..hal sebenar belum tau lagi..lagipun kalau tengok kat gambar ig dia..venue, sofa, meja lain sangat dengan yg kt 999 ni. yg kt ig boleh nampak table setting dinner, kat pub rsenye xde kan table setting for dinner..? Jangan lah bila dah tengok atau dengar cerita daripada 1 pihak je terus tuduh melulu..sabar2..

    0

    0
  21. duhh says:

    Haha akhirnya kantoi kau. Poyo je selama ni. Dah sah2 tu kad kau kot. Nak deny pulak dkt insta. Dah kantoi. Tu la lain kali buat la doa selamat. Kaskaskas, Ape la nak jd dkt artis malaysia ni. Fake gilos

    0

    0
  22. cik embong says:

    kalau tak silap itukan surprise party dia. org lain yg buatkan party tu utk dia. siapa yg kata dia kaki club tu bwk2 la bertaubat. mcm la nampak apa yg dia buat kat luar tu.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    dah namanya TEMPAH bilik. apa2 persiapan pun pemilik premis blh sediakan. dgn sewa 5k bknnya ssh sgt nak susun meja dan sediakan mcm2. tu tak termasuk harga makan minum tau. mmg masyukkkk tauke tu. takkan plak ND anak ambik gamb yg mnpkkan dia di pub. mesti la tangkap gamb yg suci punya

    0

    0
  24. johana says:

    Tula..org seeloknya celeb bday buat kenduri doa selamat..dah jd mcm ni dah jatuh fitnah kalau bukan ND yg dimaksudkan..byk cara lain utk bersyukur sbb Allah masih wujudkan kita kat atas dunia ND,x dinafikan nf ND mmg mmpu.ND sendiri pun mmpu nak celeb kat tmpt mcm tu tp seeloknya sambutlah secara yg sederhana dan betul. =)

    0

    0
  25. Anonymous says:

    hahahaha…. kelakar lah

    0

    0
  26. Anonymous says:

    insaf lah

    0

    0
  27. mahema says:

    Kat ig nora dah ade person yg bekap-bekap nora.. hahah.. Yg korang nak bekap nora tu buat ape? Dapat hadiah makan malam tajaan nedim ke? Kalau salah, salah la. X perlu kot nak bekap bende salah. Korang nak bodek je kan? Kelemahan IG – banyak komen propa je. Tah ape ape la dorang ni.

    0

    0
  28. kate kaya says:

    kate kaya , awat lah pi club haram , pi cari club hala nun… club golf ka, club kuda ka… aiyaya.. ohmen~! bf anak menteri..sakai

    0

    0
  29. ntah pa pe la says:

    korg ni nak aku kata bangang tp pandai plak berkata2. cuba korg tgk kat kek tu, pause kejap. nama kat kek tu terang2 kot “elaine sweet 18” ke ape ntah nama kat situ tp terang lg bersuluh la bkn nama ND. korg ni x hbs2 nak sentap psl hdp dia ni knp? jeles lertteww.. dia 3 series still hot bleh pikat anak menteri, u ols makcik2 3 series ntah2 lemak pun 3 layer. korg ni berkata2 seolah2 berilmu dan beragama, ni i nak tanya, mengutuk mengata memfitnah org tu x dosa? dpt pahala? doakn dia berubah cukupla..

    0

    0
    • MARIAHOT says:

      haha. sape nak jeles ngn ND? setakat NEDIM? buang masa

      0

      0
      • mak esah says:

        kelassss kau maria. hot gtue.. ni mesti bekas nedim ni sentap lebih. cipap bambam ko dah kena jilat2 nedim kot tp alih2 dia terpikat kat minah nora ni. kahkahkah.. kata x jeles??

        0

        0
        • MARIAHOT says:

          lantak ko la mak esah. jaga je la ciPOP ko yg da lusuh tu..

          0

          0
        • mariaHOTke? says:

          ala maria.. mak esah ciPoP lusuh dpt gak anak menteri. kau hado? ko ni hot gtue tp dpt penggali kubur je. kesian..

          0

          0
    • ntah pa pe laaaa says:

      elaine ni artis kerrrrr??? yang aku tau si artis elaine dally umur dah berpuluh tahun dah..bila masa umur 18..duhhh

      0

      0
  30. Anonymous says:

    itu bukan majlis ND lah…tgk tulisan kat kad tu lain….

    0

    0
  31. Mohon pencerahan says:

    hahahahaha..xperlu pelik ya semua..klu nk tau inilah kehidupan artis n nd yg sebenarnya..aku xsebut semua..kebanyakan..ape blk umrah?useless..masa aku di zaman jahiliah mcm die ni aku selalu jupe die dlm club..tp tu aku yg dulu bkn la yg sekarang..ehehe..so bg yg xtau die mmg kaki..lebih dr berpeluk pn aku pnh nmpk..tp tu la aku xde bukti..bukti ade dimata aku je..dulu aku minat die tp lps kejadian tu aku trs x die..bak kte omputeh dont judge a book by its cover..ade 2 makna disitu..xperlula kita maki n sumpah die..kite doakan je semoga die insaf n tuhan bukak hati spya dpt petunjuk..termasukla org2 yg backup die tu..

    0

    0
  32. dragon says:

    ye laa korng je la yang tak penah buat dosa.. korang je arrr yang pandai .. korang kan ahli nujum yg leh tahu artis mana buat maksiat ke tidak.. bagus la korang ni.. takda la keja lain… nak cari salah orang jer laa.. dorang punya hal pun nak amik kisah .. nak nasihat pun ada caranya … ni mengutuk mengeji mcm diri perfect sgt.. aku bkn peminat dia pun tapi anti ngan korang yang suka cari kesalahan orang. ok..maaf!!

    0

    0
  33. dah tua tak sedar diri says:

    aku memang menyampah dengan big nose mama ni. muka dah lah fake. elok si fasha lagi lepas beranak tumpu karier and family. berlakon dah lah macam kayu.

    0

    0
  34. ciku says:

    Jgn kutuk benda yang samar2…kita bersangka baik aje k. Maybe party planner orang yang sama atau guna theme sama dgn ND. Manalah tahu bukan ND…sia2 aje kutuk. Baik kutuk benda yang terang2 salah…macam kes HS dan Romie tu. Eh?

    0

    0
  35. blah la ko nora says:

    naik menyampah aku ngan si nora ni, sikit punya byk bende halal kat dunia ni, bende haram jugak yg ko nak, mmg haram jadah la ko, cube la ko jadi gadis melayu terakhir macam felixia yap

    0

    0
  36. najwa says:

    demorian semua mmg kaki clubbing.. ape nak takut bossned ada, bole cover..

    0

    0
  37. nokia cap bulu kaki says:

    Hai la peminat nora…dah tentu2 majlis nora, dah pengacara tu ckp celebrity kan, sapa lg dgn kad yg serupa..maybe ada org lain punya birthday sekali, tp sapa, elaine?sapa tu?haram aku kenal..mmg bkn celebrity la tu..
    Yg aku pelik, untuk anak, pandai pulak kau buat majlis baca yasin, doa selamat..tp utk diri sendiri,kelab haram?adoiyai..fikir2 balik, kau lebih memerlukan itu dari anak kau, anak kau tu suci, x berdosa…knp kau x boleh buat doa slmt utk diri kau?x sayang diri sendiri?belum rasa bak insaf lg?masih blm puas enjoy?
    Kpd peminat tegar nora, korg akan ckp, ini surprise party, bkn nora yg anjurkan…elo, kawan2 nora ni mmg dah knl nora sgt, dorang dah tau apa yg nora suka, apa yg x..dah nama party utk nora, diorg akan pastikan party tu mmg taste nora, diorg dah buat homework gitu..x pyh nak back up sgt la…korang ada otak , fikir sendiri…kesian aku tgk korang mcm org bodoh tongong sokong benda maksiat…
    Doa je la nora ni berubah…itu lg baik..kalau betullah korg syg nora..

    0

    0
  38. aku says:

    aku bukan nak bekap nd. korang cuba tengok betul2 video tu, tema birthday party nd hitam & putih, color belon pun tak sama. cuba baca card tu betul2. nampak sangat wartawan tu cuba nak fitnah nd.

    0

    0
  39. Aya says:

    Kalo tgk pd minit 0.44 klip 999 tuh, ade pegawai pencegahan pegang kotak kek tuh, mcm kek bopren aka kwn baik fazura yg sambut birthday bru2 nih jer… Sila check… Kalo bkn nora, semua nih jd fitnah… Sekian…

    0

    0
  40. ghost says:

    Sebok jer korang…..tak plu jaga tepi kain org,,,kutuklA berbakul2mcm korang baik sngat…baik check awek2 anak2 kakak2 korang..ntah2 teeetttt…tu kerja tuhan nk hukum dier….kang kutukan tu balik kat korang..,,wallahhualam….

    0

    0
    • K says:

      ghost….artis camni yg mempersenda agama kene ditegur..kalo x ditegur menjadik2 la prangai.. x dpt tegur dpn2 so tegur la kat ruang ni..x semestinye org yg menegur ni prasan diorang baik.. jadik ko yg beriye defend ni rase diri ko baik ker? bahasa yg ko gune utk menegur org pn x baik mane..ko pn sama aje jage tepi kain org..dok bace komen org 1 persatu tu x nyibuk namanye..cakap biar serupe bikin leh?

      0

      0
  41. boo says:

    harap yang komen dengan kata2 kesat ni,bace balik komen korang.ikut hati mati, ikut rase, binase.bersihkan hati.seboleh2nye jage la mulut dan hati.pegi la inbox die dari ruang mane pon kalau nak menegur.

    0

    0
  42. akulahperempuanittew says:

    Nara, banyak naw kutukan kaw2 untuk ND, padahal itu bkn bday party dia…banyak kor subahat ni Nara, cemana kor nak buat nih nak bersihkan nama ND balik? #justsaying

    0

    0
  43. MH370 says:

    Get it started – Pittbul
    No Ali, No Frazier, but for now it’s off to Malaysia
    Two passports, three cities, two countries, one day
    Now that’s worldwide, if you think it’s a game, let’s play (dale) ..

    what do u think ?

    0

    0
  44. sha says:

    tapikan..
    kek tu utk sweet 18..
    Nora Danish kan 32 thn?

    0

    0
  45. Nora & nedim selamanya clubing says:

    Aperla mesti la nedim tu suh org club tu cover buang suma belon ganti kek bagai pastu nanti cover kt media ckp tu bukan party dia bimbo leher bertingkat2 perasan lawa bdn da gemok pendek pulak tu

    0

    0
  46. nanananaoo says:

    Patutlah nedim bertongkat lepas birthday nora. Mesti kes lari sebelum dicekup nih. Tak caya tgk ig nedim.

    0

    0
  47. Nananao says:

    Patutlah nedim bertongkat lepas birthday nora. Mesti kes nak larikan diri sebelum dicekup ni. Tak caya tgk ig nedim.

    0

    0
  48. mizz says:

    huuuuhhh..dah lama dah perasan perangai Nora Danish semenjak bercinta ngan anak pak Menteri..asyik becuti ngan bukan mahram..pastu parti sana sini.. minat kat die tp tu dulu…skang dah tak..hilang lagi satu peminat

    0

    0
  49. Anonymous says:

    nanti bila ramadhan tiba sarung telekung pegi terawih then upload dlm instagram….ppl know who you are no matter how holly you would like to be…………..

    0

    0
  50. zaleha says:

    aku dulu slh sorang follower IG die ni,tp dh unfollow sbb meluat..terlampau enjoy & x malu upload pic yg x patut jd tatapan umum..

    0

    0
  51. kak bedah says:

    Aik…boipren kaya xkn wat bday kt kelab harom
    Kak bedah minat gak nora ni…tp xlah fanatik smpi ape dia buat pn nk sokong.
    Kehilangan pesawat MH370 adalah salah satu amaran kecil dari pihak ‘atasan’
    Xsedar lagi…wat if nyawa dicabut ketika sedang bersuka ria…
    Semoga hati nora terbuka n berubah…sian kat rayqal kan nora

    0

    0
  52. nonodanish says:

    First sekali aku memang meluat giler dgn Nora yg sgt terserlah fake nya ni. Konon dia lah mangsa rumahtangga dulu tapi yg sebenarnya perangai lagi teruk. Bila dpt anak menteri keluar semua true colours. Yg bf dia tu aku harap satu hari tertunduk menyembah bumi. Asyik menyalahgunakan duit kerajaan berparti dan travel sana sini konon urusan rasmi. Tapi satu habuk kerja apa tah dia kat kementerian pelancongan tu. Yg kerajaan plk bacul nak amik tindakan. Kalau org awam cepat sgt.
    Yg kedua pasal pdrm or imegresen asyik2 serbu kelab mlm dan pot2 GRO. Kalau tgk rancangan ni 85% semua pasal kejayaan serbu pusat hiburan. Yg jenayah lain sgt obvious berleluasa sekrg ni. Tapi semua jadi pekasam. Report poli sekadar jadi rutin tanpa apa2 tindakan di ambil. Alkisahnya dok serbu kelab hiburan ni sebab dapat habuan. Lepas ni tokeh2 kelab hiburan bagi duit bawah meja terus la boleh beroperasi semula. Sebab tu lah wpun operasi byk mana pun tetap wujud kelab hiburan yg tak berlesen ni mcm cendawan tumbuh lps hujan. P/S: Malaysia masih aman..nora sukeee..nora bagi 5 bintang!

    0

    0
  53. Jiran k0 says:

    Dulu aku rasa nora danish ni cantik & comel , sekarang ni ntah kenapa aku rasa meluat pulak tengok muka dia

    0

    0
  54. LYSSA says:

    emmmm….mcm2 jela artis nie..truskn berdoa..pray 4mh370…

    0

    0
  55. Anonymous says:

    Knapa buat kt tmpt haram kalu ye pun?
    Macam amik 5 k tu buat bahan bakar dapur kayu je.
    Buat private party kt tmpt ada lesen xleh?
    Xla kena serbu lolos apa suma.

    0

    0
  56. ketot BIGNOSE of Msia says:

    apa apa pon… Nora pakai lah DKNY ke GUCCI ke …..idung ko tetap HUMONGOUS!! Cam mana bole jadi retis pon kami tak paham2!

    0

    0
  57. Mat K says:

    Kalau Nora kawen dgn Mat, hari hari Mat ajak Nora pergi masjid. Kita buat ibadah kat sana. Okay Nora?

    Siapa unlike, mak dia hitam. Pergi la jahanam.

    0

    0
  58. hehe says:

    wah….uda2 la tu.yg backup tu xyah la lebih2 sgt.ND tu knal korang pon lom tentu lg.dh mmg haram,salah,xyah susah2 cri jln lain nk betulkn ap dy buat. yg menasihati,yg sedar bnde tu slh alhamdulillah la.cuma yg xsedar tu bhsa tu,cantknyee la nk membodohkan, membanggangkn org kn.dh sme la tu level dgn yg xsedar tu jg.

    0

    0
  59. Ponder says:

    Cepat ND bagi explaination. Masa ‘mabuk’ kat Bali, tak berani pula tampil. Lepas dgn bf sekarang, siap tayang macam-macam, pergi situ sini. Sblm bercinta dgn bf sekarang, circle of friends pun limited shj, gambar yg tayang pun limited. Tapi skrg, huh, tak tahu!!! Does she really as nice and good as most people think??

    0

    0
  60. Anonymous says:

    dulu aku suke ND neh tgok die sian je…
    kene tinggal time pegnan
    FS memang aku nyampah sangat
    tp skunk neh sejak die dah jadi mak budak liar
    aku sangat2 nyampah tengok pangai die
    macam xsudah2 nak beparti
    da ade anak pun nak gak berparti2 bagai
    macam budak x matured langsung
    dlo siap nak anta anak kat tahfiz la
    nak anak jadi hafiz la
    kalau peel mak mcm neh
    xpayah la
    bek si raywal tu
    hanta je kat fs bia fs jaga
    aku tgok fs sejak beranak neh
    bagus je tingkah lakunye
    mebi da moveon untuk jadi yg terbaek
    kan bagus camtu
    bia je la rayqal fs jaga
    jadi ikot kan si mak nye ND tu
    hanyut nnti budak tu

    0

    0
  61. kembang says:

    bila baca entri ni tetibe pulak aku terbaca dengan nada host 999 (- -)”

    0

    0
  62. dottie says:

    name pon SITI NUR ENJOYYYY.. SOOO KITE ENJOYYY DULU! kikiki

    0

    0
  63. kak kiah mak jemah says:

    korg nak sentap buat ape? bkn adik kakak mak makcik korg pun nora tu. biarla dia nak buat jln p neraka tu lantak dia la. korg ni jgnla join sekaki plak. diam2 sudah.. ckp lbh nti fitnah plak sama jugala buat jln ke neraka. minta2la dijauhkn.. astaghafirullah… ya Allah, jauhknlah kami dr sifat2 iblis, jauhknlah kami dr godaan2 syaitan. Amin.. -doa2 gni kan lg bgs… ^_^

    0

    0
  64. #prayforMH370 says:

    I just realised tagline BN is “marilah bergosip secara berhemah”..haha..berhemah ke?lol

    0

    0
  65. Apa-Apa ja says:

    klu ia pun nak sambut barth day buat lah kenduri kesyukuran pangil anak2 yatim. Dan sembahyang hajat apalah lagi negara kita sekarang dalam kesedihan dgn kehilangan MH370 dapat pahala lagi ni nak sangat buat selbret kat club nak kan dah dapat bala. fikir2 kan la.

    0

    0
  66. O_o says:

    tak tau nak cakap apa… just meleleh je tengok orang perabeskan duit beribu2 dengan perbuatan yang sia2… opsss.. sia2 pada akulaa mgkn tak pada orang lain..

    0

    0
  67. marion da caunter says:

    ND,ND…nie la jadinyer bila ko berangan lifestyle ko mcm marion & nasa. Ko tgk ig marion & nasa celeb besdey diaorg kt restaurant mewah, setting table yg grand. So ko pon nak tiru tp x mampu nk buat kt fine star restaurant. Sewa bilik kt club mlm celeb besdey ko yg low class tu. Ko x bole tiru marion sbb laki dia kaya. Nedim ko tu x der la kaya maner kalu nk compare dgn nasa. Nampak sgt beza IQ ko dgn marion nie. Yer la ko kan budak lepasan SPM jer. English pon berterabur. Phuiii!

    0

    0
  68. shasha says:

    tgk la elok2..kad tu temph org sama kot…
    tgk kedudukan tulisan tu…mang lain kot…panjg pendeknyaaa

    0

    0
  69. akulahperempuanittew says:

    berbakul ND kena maki untuk kesalahan yg bukan dia yg buat… sedapnya dapat maki orang kan korang?? aku pun tak tau nak cakap apa dah….tapi ayat tu mcm sah2 ND yg buat, padahal sah2 bukan bday party dia kat situ…

    0

    0
  70. Shhh says:

    To Abg Nara,

    Dulu sy suka bca blog abg nara ni..sbb ni blog paling popular..skrg ni sy lebh suka bca blog ohbulan sbb byk cerita artis2 luar dan dalam Negara yang terkini..fesyen, kecantikan dll..blog dorg pun nampk lebih kemas dan teratur..sorry to say lah abg nara..blog abg ni dah bosan..you must improve..okay bye…
    Antara blog/laman web hiburan yg paling popular :-
    (i) Ohbulan
    (ii) RotiKaya
    (iii) Murai
    (iv) Beautifulnara
    (v) Gua.com

    0

    0
  71. Yani says:

    amboi la haters mengeji bukan main lagi… rasanya place ni bkn nora saja yang buat event
    rasanya zetty ngan bung pun sambut anniversary kat club ni.
    dah ramai berkunjung baru badan yg berkaitan nak serbu ckp premis haram
    maybe tuan punya premis mls nak bayar lebih kot tu yang di serbu…
    kelakar la… dah jelas kot banyak artis buat event kat situ… 5000 tu kecik jer bg nora danish
    tgk kerja dia la… jadi duta, setia sbg artis mig… gaji dia pun dah mampu bayar… dia pun bkn pergi sendiri loyal frenz dia yg surprise for her…sudah2la mengeji…dia dpt anak dato ker anak menteri ker bkn bawa lari laki org pun… dua2 berstatus tunggal.

    0

    0
  72. ladyyy says:

    Alah nora tak yah lah nk deny lagi. Guys cuba search kt ig #ndturns32 keluar gambar kt club tu haa. Apa susah mengaku je ler. Tak yah nak cvr2 sgt nora oii. Card tu dh tentu2 card nora. Fyi, setiap tulisan pada card tu berbeza2 ikot guest. Ala2 wish lah konon. Tgk lah gambar kad yg bwh je las sikit tu.tu kan gambar nora. Yennadeyyyy

    0

    0
  73. tipah tertipu says:

    bukan lah tak pasal aku yang berdosa sekali. sorry lah nora tipah tertipu ok. nora sayanak minta maaf pada awak tau selama ini saya terpengaruh dengan komen-komen syaiton di BN ini. tak tentu pasal saya membenci dan mengutuk awak. maaf kan saya nora. 0-0. saya janji tak kutuk nora lagi.

    0

    0
  74. Anonymous says:

    Aduuiiiyaiiii tak update lg ke? dri kemaren ptg asyik ni je..da takda story ke???? buka buka cita ni, buka lgi msih cita ni..apa cita ni????!!!!

    0

    0
  75. polo says:

    pelik gak camne time die jdi juri mlm bkan ari jmaat ari clubbing die ker….

    0

    0
  76. Anonymous says:

    kelab mana yg kena serbu tuuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  77. Fed up says:

    Nara, tolong lah, kami dah tak tahan lagi dgn muka si ketot ni. Tak lawa pon. Menyampah Cari lah citer lain.

    0

    0
  78. rays says:

    mmg ND la pon..mana ade artis nk ngaku benda2 ni sume..ingt Nd nk mengaku ke weihh?? mampos laaa x dpt kawen ngn si nadem tu klau die ngaku…come on la Nd..buat malu jee..lakonan tiptop…

    0

    0
  79. ctie says:

    cube korang tngok kad jemputan tu.. kad jemputan di kelab malam haram tu xsama ngan kad jemptan nora.. warna ayat.. bilangan perkataan xsama..
    org yang baek xakan berkata buruk tentang org laen.. org yg berkata buruk tentang org laen sebenarnye lagi buruk dari org yg die katakan..

    0

    0
  80. CIK DAYAH says:

    nampak sah bukan ND.. sebab kalo pause video kek tu tulis birthday 18.. maknanye umor 18.. sah2 le bukan ND.. korang yg menuduh ND kat atas ni, baik istighfar banyak2.. tambah dosa fitnah wei..

    0

    0
  81. […] mengikut blog beautifulnara, Nora Danish mungkin ialah selebriti yang dimaksudkan itu memandangkan beliau menyambut hari […]

    0

    0
  82. betul kot…memandang kan bnyk blog lain juga expect nora danish

    0

    0
  83. lolita says:

    kenapa la artis selalu ingat org sekeliling ni bodoh..

    0

    0
  84. ida says:

    Patut nye si ND ni contoh la sbb retisnkan ikon..ini contoh xbaik dgn geng nya..siang.mlm berparty..entah bile derang sembahyang ke tidak.inilah punca2 msia ditimpa bala..org2 mcmnila lupa pd tuhan..masyaallah..

    0

    0
  85. musa says:

    Biasala..manusia..kadang tgk mak ND pon tumpang join xsenonoh anak2 dia..org Myanmar mana ada agama..makan org makan haiwan makan benda2 kotor..perut kotor hati pon kotorla…
    Kalau x ND and the geng xkan support zareema rampas aidil..ND tempat publish kegiatan jahat mereka..laman kwn2 die sape nk baca.org myanmar bukan ke standart bitch ke kalai dtg sini.. (GRO) kan..patut la..habuan vvip

    0

    0
  86. nuruk says:

    Sokong sokong.. budaya yg xbaik utk.anak2 dia &ikutan org2 malaysia..!

    0

    0
  87. nurul says:

    Sokong sokong.. budaya yg xbaik utk.anak2 dia &ikutan org2 malaysia..! Bagus lagi fasya yg byk behave ke arah kebaikan..ND liar dari awal sampai ke janda..sgt terok..

    0

    0
  88. […] Adakah Nora Danish Ialah Selebriti Yang Dimaksudkan Dalam Program 999? (154) […]

    0

    0