December 6th, 2018

Pernah memberitahu beliau tidak akan pernah berhenti mengingatkan anak-anak tentang bapa mereka, pelakon Rita Rudaini menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa kesal apabila ada pihak yang tidak senang hati dan ‘panas’ sekiranya beliau berbaik semula dengan bekas suaminya, Aidil Zafuan demi anak-anak mereka.

Malah, pihak tersebut didakwa cuba melakukan pelbagai perkara untuk melaga-lagakan mereka berdua sehingga anak-anak tidak dapat merasa belaian dan kasih sayang seorang bapa.

Advertisement

Bagaimanapun, Rita tidak akan putus asa untuk mendekatkan silaturahim antara Aidil dan anak-anak mereka.

Entah kenapa ada yang ‘panas’ apabila saya kongsi pasal ayah kepada anak-anak. Itu darah daging dan mereka patut kenal serta tahu siapa ayah mereka. Dari dulu saya tak pernah memburuk-burukkan Aidil depan anak-anak. Saya cuma tak kongsi sebab waktu itu, anak-anak terlalu kecil selain menyangka Aidil akan mencari anaknya.

Cubalah bersihkan hati dan jangan melaga-lagakan kami. Ramai lagi pasangan yang ditakdirkan berpisah. Namun masih rapat, jenguk dan ambil tahu pasal darah daging mereka.

Menjawab pertanyaan daripada peminat menerusi IG Live isterinya baru-baru ini, Aidil memberitahu beliau bersedia menemui dua orang anaknya itu pada bila-bila masa. Kita doakan yang baik-baik sahaja dan semoga pertemuan itu akan terjadi.

Sumber Berita : BH ONLINE

Advertisement

67 responses to “Ada Yang Tidak Senang Duduk Dan ‘Goyang’ Kalau Saya Berbaik Dengan Aidil – Rita Rudaini”

  1. Anonymous says:

    Rita stim lg kt aidil

  2. Anonymous says:

    sebulan sebelum menikah dgn zarema, rita ckp ada jumpa anak2. Lepas tu senyap. Lpas 3 bulan menikah baru call tanya anak2. Call shj.

    Lpas tu x pernah juma sampai skrg kata Rita.
    Kata Aidil di youtube 4/12/2018..akan berjumpa anak2 dlm masa terdekat, dn Aidil memberi jawapan mcm tu di intagram zarema.

    apa punya Aidil ni ye..ko di kongkong bini ke.

    • penipuritrud says:

      Kau caye ke cakap si Rita ni…..byak sangat buka mulut…Yang Maha Esa tunjuk sikit2 penipu dia….
      Dah dia yang kuar statement kan ..x nak anak dia rapat ngan ppuan yg runtuhkan rmh tgga dia,
      Aku dulu kesian kat dia…ngan cite dia..tapi bila tengok byak propa cite yg dia create sendiri.. sayonaraaaa

  3. damai says:

    knp tak blh contoh mcm Abby dan Norman, semua dah move on, demi anak2 mrk berbaik dan bersangka baik as mmg mrk bukan jodoh lagi, x habis2 nak meroyan

  4. minah senget says:

    hal sendiri pun x betul..masing2 nak betulkan hal rita..cer la doakan yg baik2 utk depa.. macm abby ngn norman…alhamdulillah ja hidup depa..rita berbaik pun utk anak2 dia

    • BAWANG says:

      abby tak pernah buruukkan family norman
      abby tak bawak anak teruna org lari ke thailand
      abby tak ada keluarkan statment yg asyikkk nak salahkan orang lain je
      abby tak mata DUITAN mcam rita ..yg minta macam2 ..
      lalalalalalala

    • ritamental says:

      betul tu …..sikit2 nak ikut Abby + Norman….tengok dulu perangai hasuaaa si Rita tu…..cam langit ngan bumi
      Betul bercerai lagi…. selamba badak je Rita pijak2 maruah ex dia…ex mertua dia…semua lah yg ada link ngan ex dia…gila betul ppuan ni… now dia twist cite plak….haaaaa…mental .

  5. faraj says:

    Aidil boring lah tu…..dulu ingat Bini kaya ….sekarang ni Bini dh Pokai, (UMNOGOK Kalah)…wakakakakaka

Loading...