September 7th, 2009

xpax blackberry curve 8520

#Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru

Perbualan ini terjadi di antara Abang Nara dengan seorang membernya yang fanatik gadjet, Mr. A, semasa sedang makan morey di sebuah kedai mamak:-

Mr. A: Bro, kau tau tak Xpax nak launchkan Blackberry untuk prepaid user dia nanti?

Abang Nara: Aik, kau biar betik. Tak pernah aku dengar ada plan prepaid yang boleh guna Blackberry. Kau nak tipu pun janganlah di bulan Ramadhan yang mulia nie.

Mr. A: Memanglah kau tak pernah dengar. Sebab plan Xpax dengan Blackberry Curve 8520 nie memang first time untuk prepaid kat Malaysia nie. Tak pernah dibuat lagi kat Malaysia nie. Xpax yang 1st timer buat plan macam nie.

Abang Nara: Ooo, patutlah aku tak tau. Seperti biasa kau memang hebat bab-bab gadjet nie. Apa kata kau citer skit kat aku pasal kehebatan dan kecanggihan Blackberry Curve 8520 nie kat aku. Aku memang dari dulu lagi dah plan nak angkut one of Blackberry punya telefon.

Mr. A: Rileks bro. Kau nie memang tak sabar langsung. Kehebatan Blackberry tue aku cerita time morey lain kali. Yang penting skang kau hafal alamat website (http://bit.ly/20HbB) kat laptop aku nie. Aku nak kau pre-register skang gak. Kang kalau lambat, habis plak Blackberry Curve 8520 nie, kau jugak yang menangis di pagi raya.

Abang Nara: Meh sini pinjam laptop kau tue. Skang gak aku daftar. Dah bergetar tangan nie nak pegang Blackberry.


Adakah anda juga berani untuk mengikut jejak langkah Abang Nara untuk mendaftar dan menjadi antara mereka yang terawal menggunakan Blackberry Curve 8250 bersama Xpax? Ikuti kisah seterusnya pengembaraan Abang Nara bersama Blackberry Curve 8520.

Sementara itu pre-register sekarang di http://bit.ly/20HbB untuk memiliki Blackberry anda.

P.S: Harap dapat kerjasama daripada  semua agar komen di artikel ini biarlah berkaitan dengan Xpax dan Blackberry Curve 8520. Terima kasih banyak-banyak kerana memahami.


Comments are closed.

Loading...