Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ada Lelaki Nak Melamar Dan Merisik Saya Cuma Tak Pasti Niat Sebenar Mereka – Joy Revfa

Kisah perceraian pengasas kosmetik Joy Revfa dan bekas suaminya, Hafiz Hamidun boleh dikatakan antara kontroversi terhangat tahun lalu. Setelah beberapa bulan menghadapi kemelut rumah tangga, akhirnya pasangan ini sah bercerai talak satu pada 25 Oktober 2017 dan tiada tempoh iddah.

Advertisement

Mempunyai wajah yang jelita dan merupakan seorang wanita yang berjaya, ada yang tertanya jika Joy sudah bertemu pengganti ataupun tidak?

Joy mengakui beliau sebenarnya sudah beberapa kali dilamar dan dirisik tetapi pintu hatinya masih belum terbuka untuk berkahwin lagi dan hanya ingin memberikan fokus kepada anak dan kerjayanya.

Tipu sangat jika saya katakan tiada cubaan melamar, malah ada yang sudah cuba merisik kepada ibu saya sendiri. Namun tidak pasti apa niat sebenar mereka. Buat masa ini saya hanya mahu memberi fokus kepada anak dan kerjaya dulu.

Dalam memilih pasangan hidup, tentunya Joy harus lebih berhati-hati agar kegagalannya dalam rumah tangga sebanyak dua kali sebelum ini tidak berulang lagi.

Advertisement

Mungkin satu hari nanti, ada juga lelaki yang benar-benar menyayangi Joy dan anaknya tanpa mengira status mahupun kekayaan yang beliau miliki. Tidak perlu terburu-buru kan?

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    July 3, 2018 at 11:09 am

    Otak ting tong …fake cantik pun org tak nak ..

  2. Anonymous

    July 3, 2018 at 10:32 am

    Sakai la minah joy ni. Acah macam Rapunzel pulak ekeleh

  3. Matahati

    July 3, 2018 at 10:00 am

    Bf bunian mne joyah…

  4. mak cute

    July 3, 2018 at 9:42 am

    ko ni acah2 snow white la konon..balik umrah elok berlitup…skrg pakai cm pelik dgn tudung cm rupa sanggul katun frozen…

  5. wak lus

    July 3, 2018 at 9:37 am

    mana mamat mental yang kasi kau bungeeee tiap2 hari tu weii ..muahkakakakkaa
    mental disiderrr dia ni
    serammmmmmmmmmmmmmmmmm

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top