Written by Bella | July 2nd, 2018

Kisah perceraian pengasas kosmetik Joy Revfa dan bekas suaminya, Hafiz Hamidun boleh dikatakan antara kontroversi terhangat tahun lalu. Setelah beberapa bulan menghadapi kemelut rumah tangga, akhirnya pasangan ini sah bercerai talak satu pada 25 Oktober 2017 dan tiada tempoh iddah.

Mempunyai wajah yang jelita dan merupakan seorang wanita yang berjaya, ada yang tertanya jika Joy sudah bertemu pengganti ataupun tidak?

Joy mengakui beliau sebenarnya sudah beberapa kali dilamar dan dirisik tetapi pintu hatinya masih belum terbuka untuk berkahwin lagi dan hanya ingin memberikan fokus kepada anak dan kerjayanya.

Tipu sangat jika saya katakan tiada cubaan melamar, malah ada yang sudah cuba merisik kepada ibu saya sendiri. Namun tidak pasti apa niat sebenar mereka. Buat masa ini saya hanya mahu memberi fokus kepada anak dan kerjaya dulu.

Dalam memilih pasangan hidup, tentunya Joy harus lebih berhati-hati agar kegagalannya dalam rumah tangga sebanyak dua kali sebelum ini tidak berulang lagi.

Mungkin satu hari nanti, ada juga lelaki yang benar-benar menyayangi Joy dan anaknya tanpa mengira status mahupun kekayaan yang beliau miliki. Tidak perlu terburu-buru kan?

Sumber Berita : mStar Online

23 responses to Ada Lelaki Nak Melamar Dan Merisik Saya Cuma Tak Pasti Niat Sebenar Mereka – Joy Revfa

  1. El says:

    Apelah fesyen tudung die ni

    13

    0
    • kentut telur di muka says:

      sapa nak bau kentut telur sos cili kat muka ??????

      0

      2
    • coobink ke says:

      mekap awak tebal sgt..xnmpak rupa sebenar…
      dlm ig…sume caption cam menggelupur nak bf/suami…
      xmalu ke prangai mcm tu..aiyooo

      12

      0
  2. Anonymous says:

    Perasaan laku

    22

    0
  3. Wateverr says:

    Selagi hidup ko mcm hidup dlm fantasi, selagi tu lah niat lelaki x betul terhadap ko.. semua spesis ambik kesempatan je..

    17

    0
  4. Anyn says:

    X lawa pun dia ni.. Hafiz hamidun pun xnak

    10

    0
  5. johnny bravo says:

    Janda cantek mestilah ade yg berminat…..yg kata tak cantek tu sebenarnya jeles

    1

    16
  6. Anonymous says:

    Dia ni nak kata cantik, biasa2 ja. Tp bab fesyen mmg fail sgguh la. Terus nampak hodoh. Urm, nara xpayah la kot up story pasal dia ni. Bukan artis pun.

    28

    0
  7. Joyah Aribaba says:

    Apa cerita dengan Tan Sri Abdul Rauf tu? BF imaginary dia dah tamat ke? Ingat lagi dia so Joyah ni rajin amik gambar daripada Google dan jadikan bahan updates untuk kisah kisah al romantiknya? Hahahahahahaha…… Dia ni harap make up jer, kalau tanpa serbuk tiga kg dia, memang dia tak berani keluar rumah pun? Dia ni lebih kurang macam si Sajjad tu juga, dua dua kaki kelentong, cakap besar nombor satu!?

    15

    0
  8. Anonymous says:

    mental sapa mau.

    9

    0
  9. Anonymous says:

    pompuan ni suka buka kisah “kelambu dn spender”..jika bercerai.

    Lelaki takut mah.

    7

    0
  10. anon says:

    again ???? plsss lah tak perlu layan dia ni lahh weii

    6

    0
  11. wak lus says:

    mana mamat mental yang kasi kau bungeeee tiap2 hari tu weii ..muahkakakakkaa
    mental disiderrr dia ni
    serammmmmmmmmmmmmmmmmm

    4

    0
  12. mak cute says:

    ko ni acah2 snow white la konon..balik umrah elok berlitup…skrg pakai cm pelik dgn tudung cm rupa sanggul katun frozen…

    7

    0
  13. Matahati says:

    Bf bunian mne joyah…

    2

    0
  14. Anonymous says:

    Sakai la minah joy ni. Acah macam Rapunzel pulak ekeleh

    4

    0
  15. Anonymous says:

    Otak ting tong …fake cantik pun org tak nak ..

    3

    0
  16. Anonymous says:

    dlm gmbr lawa tah bape inci mekap… tgk betul2 body tak maintain, muka taklah selicin gmbr… fake jer

    4

    0
  17. Anonymous says:

    Dulu setengah mati doa dan keluarganya sambil bersumpah dgn nama Allah lagi tu konon HH pernah berjimak dgn dia…. sekalu cerai kelaut kata2nya…. kalau pembohong siapa nak percaya kan…

    1

    0

Leave a Comment

Optional