February 3rd, 2010

fahrin ahmad

Buat anda yang masih tak tahu, Fahrin Ahmad dan Linda Onn dah compem bakal berentap kat mahkamah nanti. Masa 7 hari untuk Linda Onn mintak maaf dah pun tamat. Linda tak minta maaf sebaliknya dah hantar surat kepada peguam Fahrin untuk setelkan hal nie kat mahkamah. Dan mengikut kata-kata Fahrin, ada artis lain yang akan turut sama turun naik court bersama mereka:-

[note]Dari dulu saya dah nampak implikasinya, sebab itu saya ambil prinsip berdiam diri. Saya ambil keputusan ini dengan berat hati tapi terpaksa buat juga. Dalam surat peguamnya juga ada mengaitkan nama orang lain. Saya tahu lepas ini akan jadi lebih worst dan saya sudah bersedia untuk melalui keadaan yang lebih teruk itu. Saya serahkan perkara ini kepada yang lebih arif dan harapkan yang terbaik. Tuhan akan tentukan segalanya, [/note]

Tekaan kami,  artis yang dikaitkan itu berkemungkinan besar ialah Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Teringat pesan mak kami masa kecik-kecik dulu. Berkawan tue biar memilih. Kang kawan buat salah kita pun terpalit jugak. Apa-apa pun, tak sabar nak tengok kebenaran yang bakal terselongkar dalam mahkamah nanti.


Comments are closed.

Loading...