December 14th, 2011

Dengar-dengar, melalui perbualan-perbualan di Twitter, AC Mizal akan melancarkan perniagaan baru yang diberi nama MFace. Khabarnya antara artis yang akan telibat (mungkin sebagai wakil) ialah Rafidah Ibrahim, Rashidi Ishak dan Serina Redzuawan. Selepas berkuburnya perniagaan gelang magnetik beliau, AC masih belum serik dan sebelum ini juga terlibat dengan perniagaan kedai runcit M7 (yang katanya menyamai kedai serbaguna 7 Eleven). Pelancaran produk MFace ini dikatakan juga akan berlangsung pada 21 hb Disember ini.
Err, pelabur-pelabur bisnes lama macam mana bro? Dengar cerita sampai ke hari ini masih ada yang tak dapat bonus? Throw me a fricking bonus, bro.

Apa pun, kami pun tak pasti MFace itu apa sebenarnya, berdasarkan nama produk, kami meneka ianya produk penjagaan wajah.  Har har har. Kita tak boleh jadi lagi lebih obvious, bro. Tak mengapa, kalau ada yang persoalkan nanti, guna je ayat pemusnah ego paling efektif iaitu “kau ado”? Macam tak biasa pulak kan.

Larikkkkkkkkk!

Edit: MFace tu sebenarnya laman sosial, macam Facebook. Kiranya versi Malaysia punya Facebook le. Tapi bukankah Dato’ Rozmey sudah buat?

 


Comments are closed.

Loading...