Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Abby Abadi Kongsi Perbualannya Dengan Norman Hakim

Amboi, amboi, amboi. Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula bekas suami. Hehehe. Comel juga apabila Abby Abadi berkongsi perbualannya menerusi Whatsapp dengan bekas suami pertamanya, Norman Hakim. Seperti yang kita ketahui, hubungan Abby Abadi dengan Norman dan Memey Suhaiza berada dalam keadaan baik. Mereka seringkali dilihat menghabiskan masa bersama-sama lebih-lebih lagi demi anak hasil perkongsian hidup sebelum ini.

abby memey

Advertisement

Terbaru Abby Abadi menerusi laman Instagramnya telah berkongsi sedikit pesanan dan nasihat oleh bekas suaminya itu terhadap dirinya. Jelas terserlah sifat prihatin dan mengambil berat Norman Hakim. Memang ‘sweet’ sangat-sangat. Ayat balasan yang diberikan oleh Abby juga sangat kelakar dan mencuit hati. Hehehe. Mana tahu ada jodoh kan?

abby abadi

Tulis Abby:-

Assalamualaikum. Salam rindu 20sen! Hehe.. Salam AidilAdha. Selamat berhari layeee.. rinduu kita? Hehe.. Kita ada je.. cuma berdiam seketika kerana pergi mencari diri.. Malam tadi kita msg X boyfriend kita bgtahu yg kita bawa Baby besar kita keluar KL sbb ikut planning hari ni Papanya ni nk bawa Baby gi Pakar sbb batuk teruk. Kita minta set hari lain. Ini yg dibalassnyaa.. ccoo cuweett kan? Hehe….. Kita ok ok jer… InsyaALLAH akan bersiaran balik nnti disini hehe.. Doakan ye.. Daaa..

abby abadi

Sama-samalah juga kita doakan agar Abby Abadi bertemu suami yang betul-betul menyayangi dirinya. Kalau berkahwin sekali lagi, semoga kali ini berkekalan ke akhir hayat. Kesian juga tengok si Abby ini keseorangan. Semoga ada lelaki di luar sana yang benar-benar jujur dan ikhlas menyayanginya. Sama-samalah kita doakan.

[flowplayer id=”29776″]

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top