October 8th, 2014

Amboi, amboi, amboi. Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula bekas suami. Hehehe. Comel juga apabila Abby Abadi berkongsi perbualannya menerusi Whatsapp dengan bekas suami pertamanya, Norman Hakim. Seperti yang kita ketahui, hubungan Abby Abadi dengan Norman dan Memey Suhaiza berada dalam keadaan baik. Mereka seringkali dilihat menghabiskan masa bersama-sama lebih-lebih lagi demi anak hasil perkongsian hidup sebelum ini.

abby memey

Terbaru Abby Abadi menerusi laman Instagramnya telah berkongsi sedikit pesanan dan nasihat oleh bekas suaminya itu terhadap dirinya. Jelas terserlah sifat prihatin dan mengambil berat Norman Hakim. Memang ‘sweet’ sangat-sangat. Ayat balasan yang diberikan oleh Abby juga sangat kelakar dan mencuit hati. Hehehe. Mana tahu ada jodoh kan?

abby abadi

Tulis Abby:-

Assalamualaikum. Salam rindu 20sen! Hehe.. Salam AidilAdha. Selamat berhari layeee.. rinduu kita? Hehe.. Kita ada je.. cuma berdiam seketika kerana pergi mencari diri.. Malam tadi kita msg X boyfriend kita bgtahu yg kita bawa Baby besar kita keluar KL sbb ikut planning hari ni Papanya ni nk bawa Baby gi Pakar sbb batuk teruk. Kita minta set hari lain. Ini yg dibalassnyaa.. ccoo cuweett kan? Hehe….. Kita ok ok jer… InsyaALLAH akan bersiaran balik nnti disini hehe.. Doakan ye.. Daaa..

abby abadi

Sama-samalah juga kita doakan agar Abby Abadi bertemu suami yang betul-betul menyayangi dirinya. Kalau berkahwin sekali lagi, semoga kali ini berkekalan ke akhir hayat. Kesian juga tengok si Abby ini keseorangan. Semoga ada lelaki di luar sana yang benar-benar jujur dan ikhlas menyayanginya. Sama-samalah kita doakan.

[flowplayer id=”29776″]


Comments are closed.

Loading...