Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Abby Abadi Dan Memey Suhaiza Bercuti Bersama-Sama Di Genting Highlands

Gembira Abang Nara mendengar berita ini. Nampaknya hubungan Abby Abadi dan Memey Suhaiza semakin hari semakin baik. Yang terbaru, Memey Suhaiza memberitahu yang Abby turut bersama-sama bercuti bersama keluarganya di Genting Highlands baru-baru ini. Ini satu perkembangan yang tersangat baik untuk kedua-dua belah pihak.
memey abby

Berkata kepada portal Murai, Memey memberitahu yang dia dan Abby akan pergi bercuti ke Beijing bersama-sama dalam masa terdekat ini:-

Advertisement

Selepas pertemuan pada ramadan yang lalu, hubungan kami bertambah akrab dan kami juga selalu berhubung. Insya Allah kalau tiada aral melintang saya dan Abby akan bercuti ke Beijing pula dalam masa terdekat ini. Boleh dikatakan sekarang ini kami berkawan baik sebab memang kami sering berjumpa dan menghabiskan masa bersama anak-anak. Hujung minggu lalu pun kami ada bercuti ke Genting Highlands. Sejujurnya saya bersyukur dengan apa yang berlaku sekarang dan tak sangka Allah memberikan kurniaan sebegini buat kami berdua, Alhamdulillah.

Ini sememangnya satu contoh yang sangat baik kepada kita semua. Tahniah kepada Abby, Memey, Norman dan keluarga mereka yang menunjukkan nilai murni ini. Semoga hubungan baik ini akan terus berkekalan dan makin akrab di masa hadapan. Sama-sama kita doakan.

P.S: Serangga-serangga diselaputi embun.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

117 Comments

  1. Nalisha

    October 6, 2012 at 2:59 pm

    Dimana maruah si Memey ni? Dimana Norman Hakim sebagai ketua keluarga menjaga maruah si Memey & Janda nya. For the sake of anak anak is good tapi untuk seorang isteri, tak payah lah buat benda2 merepek ni. I dont see a good reason behind this family activity. Cukup terlampau if I say that Abby seem like showing the whole world that she is Ikhlas, Redha, Pasrah with what ever stuff shes into. Soooo plastic, redha because of pencipta nya atau redha atas kepentingan dunia? Kesian dengan manusia yg belum berpijak dengan kenyataan.

  2. noname

    October 6, 2012 at 11:03 am

    ok la tu. pasni bley lar si abby betul kan memey & kwn2 baik memey yg lesbian tu. meluat aku tgk.

  3. aku

    October 6, 2012 at 10:49 am

    Menatang abby 2 x suruh lak mak baru kpd anak die pkai tdung. Kan haram.

  4. Anonymous

    October 5, 2012 at 11:01 am

    Aishhhhh aku xbleh blah la ngan dorg ni..stakat baik gitu2 bleh la.ni sampai cuti2 sgala..aishhhhh..lama2 bermadu..hah amik..pompuan ni hati berubah2.mlut ckp len tp hati len.ckp dh trima kenyataan tp hakikatnya masih mgharap..bleh nk cuti sama klo si abby ni dh ada pasangan idup..ishhhhhpelik la

  5. termos

    October 5, 2012 at 9:58 am

    Buat yang kata Abby gemuk tuh…sebenarnya abby tak gemuk lah..body dia sedang2 jer..cuma tak hot jer lah! Hehe…Dan kulit dia sgt cantik…mulus bersih. Artis2 nih dlm gambar/tv jer nampak gemuk…sebenarnya kat luar tak pun…contohnya ct nurhaliza..nampak dlm tv cam kemain kembang…tp kat luar..alahai..kecik jer mukanya..sebesar tapak tgn jer…dan mana2 artis yg nampak body cam mantop hot tuh..kat luar kurus cekeding….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama