Abby Abadi Dakwa Imej Blackpink Terlampau Seksi, Hairan Konsert Tiada Bantahan

Hiburan

Abby Abadi Dakwa Imej Blackpink Terlampau Seksi, Hairan Konsert Tiada Bantahan

Kumpulan K-Pop terkenal, Blackpink semalam menggegarkan pentas Malaysia dengan persembahan cukup bertenaga dan menghiburkan, ditambah pula dengan aksi comel mereka yang memikat hati. Katanya, seramai 8,000 orang peminat tegar kumpulan tersebut membanjiri Stadium Malawati, Shah Alam.

Advertisement

 

Dikala semua pengguna media sosial heboh memperkatakan tentang kemeriahan konsert tersebut, selebriti Abby Abadi menerusi akaun Instagramnya memuat naik satu kenyataan yang agak panas. Abby mempertikaikan mengapa tiada pula bantahan ataupun protes yang dilakukan untuk membantah penganjuran konsert berkenaan sedangkan ahli kumpulan Blackpink berpakaian agak seksi.

Kenyataan Abby itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Mereka berpendapat Abby tidak perlu terus mencari kesalahan serta mengkritik cara hidup orang lain sedangkan beliau sebelum ini juga mempunyai masa silam tersendiri.

Konsert sulung Blackpink di Malaysia merupakan sebahagian daripada siri jelajah dunia BLACKPINK 2019 World Tour (In Your Area) dan berlangsung selama dua hari pada 23 dan 24 Februari 2019.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

89 Comments

  1. kak melah

    February 25, 2019 at 11:24 am

    kpopers brain is like a poop….week..dgn minah2 korea plastic pon korg fanatik ka?

  2. SnowWhite

    February 25, 2019 at 10:56 am

    bila KPOPERS masuk BN bersuara

  3. Anonymous

    February 25, 2019 at 10:15 am

    korg ni x paham soalan lah, die bukan nak kecam blackpink habis2an, cuma die highlight kenapa perlu ada double standard artis2 luar negara ni nak perform kat msia. kalau dulu time selena gomez, mariah carey semua kemain org bantah itu ini n org tu akur pakai yg “sopan” dimata org msia tapi blackpink ni takpe pulaknye? siap joget menari bergolek2 atas pentas tu korg tak kecam pulak? if selena ke mariah carey ke sape2 jela yg buat cmtu mau korg banned abes2 kan.

  4. unknown

    February 25, 2019 at 10:14 am

    yg komen dalam ni sume bajet2 suci je apahal? kite sume pendosa. x salah kalau nak tegur bende yg salah.. kemonlaaaa..

  5. WHATEVER

    February 25, 2019 at 10:08 am

    retis kita yg terang2 seksi sna cni..siap ada yg buka tudung x nk plak tegur..sume diam je..siap ada yg back up pbuatan drang tu..konon nye ckp manusia sume buat silap..x perfect..

Loading...