February 23rd, 2016

Lama rasanya Abang Nara tidak mengupdate perkembangan terkini diri ini sekeluarga untuk tatapan anda semua. Amboi, cakap gaya selebriti. Manalah tahu ada pembaca BeautifulNara yang teringin nak tahu. Untuk makluman, Abang Nara kini sudah pun memiliki 3 cahaya mata. Aariz, Arissa dan juga Alara. Baru-baru ini Aariz sudah pun menyambut hari jadinya yang ke 4.

zugotrix

celebrate sikit-sikit & sempoi-sempoi je

Membesarkan 3 orang anak bukanlah satu perkara yang mudah. Jutaan terima kasih diucapkan kepada wife Abang Nara yang berhempas pulas memberi perhatian 100% kepada anak-anak kami. Namun kalau dah namanya suami isteri, kenalah ada pembahagian tugas. Tugas wajib Abang Nara untuk setiap anak ialah menukar lampin mereka terutamanya di waktu malam bila lampin sudah full. Sekali sekala kenalah bagi peluang untuk emaknya tidur lena kan?

zugo2

papa lampin Alara dah full dah nie, sila tukarkan

Dah hampir 4 tahun jugalah Abang Nara bangun setiap malam kira-kira jam 3 pagi untuk menukar lampin ketiga-tiga budak comel ini. Memang mamai dan tak cukup tidur dibuatnya. Abang Nara dah try macam-macam jenama lampin di pasar raya, namun hampir kesemuanya masih gagal untuk bertahan sehingga ke pagi. Tetap kena tukar sekali jugak. Kalau tak tukar, memang katil akan bergenang dengan air kencing. Hehehe.

zugo2

Aariz siang dah tak pakai lampin, malam je masih gagal nak train lagi

Namun sejak seminggu yang lalu, Abang Nara tidak lagi perlu bangun menukar lampin budak-budak ini. Semuanya kerana lampin ZUGOTRIX SUPERDRY yang dikeluarkan oleh FOIRFE RESOURCES, sebuah syarikat bumiputera. ZUGOTRIX SUPERDRY adalah lampin bayi berkualiti tinggi yang memang super duper power. Abang Nara mula-mula skeptikal jugaklah. Iyerlah, produk bumiputera camner nak lawan ngan produk antarabangsa yang dah berpuluh-puluh tahun di pasaran. Nak try pun malas sebenarnya, tapi lepas tengok video di bawah, terus teruja dibuatnya. Dah terbayang tidur malam yang lena bak diulit intan.

Tengok tue serapan ZUGOTRIX SUPERDRY. Power beb!!! Kalau kencing malam 2,3 kali memang tak ada masalah punya. Lagi best, harganya jauh lebih murah berbanding lampin-lampin lain. Cuma RM29.90. Buat masa ini, cuma ada saiz M38 dan L32 sahaja. Namun kalau ada permintaan, saiz-saiz lain akan ditambah. So don’t worry.

arissa

Arissa excited nak try lampin ZUGOTRIX

Sepanjang minggu ini, Abang Nara pakaikan Arissa dan Alara ZUGOTRIX SUPERDRY sebelum masuk tidur. Dan sepanjang minggu ini jugalah Abang Nara dapat tidur dengan begitu lena sekali. Syok beb!!! Lama tak dapat rasa kepuasan tidur sebegini. Untuk Aariz tak ada size sebab dia pakai XXL.

arissa

Arissa sedang membuat ujikaji sebelum memakai ZUGOTRIX

Jadi kepada emak-emak dan bapak-bapak di luar sana yang mahu mencari lampin berkualiti tinggi dan mahukan tidur malam yang tak diganggu, silalah cuba ZUGOTRIX SUPERDRY ini. Abang Nara berani jamin anda akan berpuas hati. Boleh layari www.walazugo.com atau LIKE Facebook FOIRFE RESOURCES untuk membuat tempahan anda. Abang Nara dah order lagi 5 bungkus nak buat stok. Yeah!!!

arissa

Arissa dan ZUGOTRIX SUPERDRY nya

Selaku seorang pengguna yang berpuas hati, Abang Nara memang sarankan anda mencuba ZUGOTRIX SUPERDRY ini untuk ketenangan yang lebih di malam hari. Kalau sesiapa berminat nak jadi ejen jualan, boleh hubungi Pengarah FOIRFE RESOURCES di talian 012-357-5870. Selamat tidur malam dengan lena.


Comments are closed.

Loading...