Aaron Aziz Rangkul Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011

Hiburan

Aaron Aziz Rangkul Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011

Jutaan tahniah diucapkan kepada Aaron Aziz yang telah merangkul Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011 sebentar tadi. Daripada 4 kategori yang dipertandingkan, Aaron Aziz berjaya mengungguli 3 kategori. Agak kecewa kerana Aaron Aziz telah berjanji untuk berlari hanya dengan boxer sekiranya memenangi keempat-empat kategori.

aaron aziz bintang paling popular abpbh2011

Advertisement

Sekali lagi tahniah kepada Aaron Aziz. Keputusan penuh ABPBH2011 di bawah untuk tatapan anda.
1. Artis berkumpulan/duo popular – Jacqlyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
2. Artis Baru Wanita Popular – Tasha Shilla
3. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
4. Artis Komedi Wanita Popular – Didie Alias
5. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato’ Sheila Majid
6. Pengacara TV Lelaki Popular – Zizan Raja Lawak
7. Artis Baru Lelaki Popular – Johan As’ari
8. Pelakon TV Lelaki Popular – Fizz Fairuz. Di manakah pengundi Aaron Aziz?
9. Penyampai Radio Wanita Popular – Farah Fauzana
10. Pengacara TV Wanita Popular – Farah Fauzana
11. Artis Komedi Lelaki Popular – Johan Raja Lawak
12. Anugerah Seri Perak – Dato’ Siti Nurhaliza
13. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
14. Pelakon Filem Lelaki Popular – Aaron Aziz
15. Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha
16. Pelakon Filem Wanita Popular – Maya Karin
17. Penyanyi Wanita Popular – Yuna
13. Bintang Paling Popular ABPBH2011 – Aaron Aziz

Nantikan update untuk gambar red carpet ABPBH2011 sebentar lagi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

197 Comments

  1. peminat fizz

    April 9, 2012 at 1:19 pm

    tahniah fizz!…ko mmg layak menang..semua watak ko bleh bwk dgn jayanya…jgn risau..ko bkn xder peminat cuma peminat ko xder gila mcm peminat retis lain…tgk cara dia bg ucapan sebak jgk wlupun keluar suara xenak…nara kena mintak mahap sbb buat statement mcm tu sbelah nama fizz…xbaik btoi…

    • Anonymous

      April 11, 2012 at 3:42 pm

      betol…. setuju!!!!

  2. mat haron bin aziz (nama betul)

    April 9, 2012 at 1:14 pm

    nama pun anugerah bintang popular.. yg byk org suka bole menang la.. tp rasanya kategori yg fafau n faizal ismail menang tu x buat la.. sah2 utk kaum kerabat media prima…

  3. alif

    April 9, 2012 at 11:27 am

    tahniah kpd yg menang

  4. apa2 je la

    April 9, 2012 at 10:43 am

    u/p : Serai,..

    aku rs org2 singapore lagi hormat kan org malaysia dari pada org indon…
    so fikir2kan la apa yg orang indonesia da buat ngan org malaysia..
    lg better singapore dr indon ye dak??

    ** tahniah tok semua pemenang…

    • Rin

      April 9, 2012 at 11:50 am

      sbnarnya xde mslah negara pon kat cni.. juz mentaliti dey ols…
      dh la x mngundi, n then lebih2 plak mnyembur kat cni… cian taw ..

      byk lg org b’bakat tp x bleh dpt anugerah, sbb org malaysia ni “undeng2” dia — mlaysia anugerah , hnya utk org mlysia..—
      mmg xde kplbagaian n apa2 pningkatan lah cmtu.. better x yah ada pnganugerahan pon kenn.. (bkn utk kategori hiburan/artis jek, tp kategori/aspek lain pon)

  5. amynan

    April 9, 2012 at 9:57 am

    penyanyi lelaki popular mana???

Loading...