Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aaron Aziz Kecewa Filem Ombak Rindu Dikaitkan Dengan Pembatalan Konsert Erykah Badu

Hari Jumaat yang lalu, Abang Long kita iaitu Aaron Aziz telah melahirkan rasa kecewanya kepada sesetengah peminat hiburan (terutama peminat Erykah Badu) yang telah mengaitkan pembatalan konsert Erykah Badu dengan filem lakonannya, Ombak Rindu.

erykah badu

Advertisement

Abang Nara rasa Abang Nara ada terbaca status beberapa orang di Twitter yang berbunyi lebih kurang begini:-

Erykah Badu w tattoo, haram.Ombak Rindu,misogynist sex slavery sado-masochistic love-rape film,halal. Cheers 4 hypocrisy!

Hohoho. Patutlah Aaron Aziz mengamuk. Filem lakonannya digelarkan love-rape film. Sesiapa yang dengar pun rasanya akan panas hati. Bagi Abang Nara, tak wajar isu Erykah Badu dikaitkan dengan filem Ombak Rindu. Tak ada kaitan langsung kot.

erykah badu

Kepada Aaron Aziz, harap anda bersabar ye. Apa pula pendapat anda?

P.S: Imej 3D yang cool di kolam renang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

149 Comments

  1. This&That

    March 7, 2012 at 4:43 pm

    Can’t agree more wif Rooney..

    Looks like he’s de only person who is sane here.

  2. Fifie

    March 7, 2012 at 3:34 am

    tak tau la betul atau tidak but i did read something about EB and dia adalah Islam, cuma cabang Islamnya tidak dapat dipastikan (terlalu banyak sangat org mencipta agama kat luar sana mcm Scientology yg anti Christ dan sebagainya). even peminat pun ramai yg tak pasti dgn kedudukan agama EB. EB cakap punca dia merelakan tattoo itu diletakkan sbb nak menunjukkan Tuhan (or was it agama?) adalah satu. maknanya semua agama adalah sama selepas dia menonton (or was it membaca) satu penghasilan.

    soal filem OR tu, mmg dah tgk. mmg realiti zaman skrg. utk menunjukkan kepada penonton sbg teladan although seeloknya watak AZ ditunjukkan ke arah Islamik sedikit baru lagi tersentuh.

    hopefully di masa akan datang, pihak penganjur selidik dengan lebih mendalam ttg artis yg ingin dibawa masuk. and of course kepada artis2 Melayu yang sepatutnya beragama Islam, toksahlah ikut sangat acuan barat tu. tapi kan, kalau lihat dari segi pemakaian artis barat dgn artis Malaysia yg Islam, artis Malaysia lagi seksa

  3. jerawat

    March 5, 2012 at 11:26 pm

    mungkin betul citer ombak rindu tu jadah love-rape bla bla bla…tapi yg korg tgk wat per ..tgk trailer pn dh leh agak ombak rindu tu camno,aku tgk trailer tu pn aku rase dh dosa

    yg EB tu plak dia .lebih baik laa kiter mencegah org luar yg membawa perkara yg tk elok..membendung tu kan lagi bagus dr mengubati

  4. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    March 5, 2012 at 5:43 pm

    dh lah Aaron jangan nk kecewa kecewa lah rilek n steady ok jangan peduli lah pompan negro tatoo tu nyampah lah minah jambu ! padan muka dia kena batal !!! hahahahahahahahahahahahahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

  5. ryor6

    March 5, 2012 at 3:38 pm

    wa..posting si wierdo tu dasat ek?sebab apa?sebabnya :

    1) dia kenai artis yg pelik, yg aku rasa siti nurhaliza lagi femes

    2) dia tau term pelik2..masochist?wakakaka :D

    ini-ini tahi…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top