Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aaron Aziz Kecewa Filem Ombak Rindu Dikaitkan Dengan Pembatalan Konsert Erykah Badu

Hari Jumaat yang lalu, Abang Long kita iaitu Aaron Aziz telah melahirkan rasa kecewanya kepada sesetengah peminat hiburan (terutama peminat Erykah Badu) yang telah mengaitkan pembatalan konsert Erykah Badu dengan filem lakonannya, Ombak Rindu.

erykah badu

Advertisement

Abang Nara rasa Abang Nara ada terbaca status beberapa orang di Twitter yang berbunyi lebih kurang begini:-

Erykah Badu w tattoo, haram.Ombak Rindu,misogynist sex slavery sado-masochistic love-rape film,halal. Cheers 4 hypocrisy!

Hohoho. Patutlah Aaron Aziz mengamuk. Filem lakonannya digelarkan love-rape film. Sesiapa yang dengar pun rasanya akan panas hati. Bagi Abang Nara, tak wajar isu Erykah Badu dikaitkan dengan filem Ombak Rindu. Tak ada kaitan langsung kot.

erykah badu

Kepada Aaron Aziz, harap anda bersabar ye. Apa pula pendapat anda?

P.S: Imej 3D yang cool di kolam renang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

149 Comments

  1. nia

    March 5, 2012 at 2:35 pm

    aaron aziz my hero..

  2. mrs_mama

    March 5, 2012 at 1:43 pm

    To nan,
    sebab tu la kalau nak jadi artis kita kena “Cerdik”.tambah pulak international artis.nak pergi situ sini.kena alert pasal budaya dan agama negara lain.memang tak dinafikan pembatalan tu xprofessional sebab dibuat last minute.aku nampak disitu ada unsur politik.smlm aku baca borak pak nil kat kosmo.EB ni perangai xcantik sangat..berbogel dikhalayak ramai..so,disinilah perlunya pihak berwajib tu selidik dulu latar belakang artis sebelum invite mereka buat konsert kat Msia ni..maklumlah..orang msia ni ibarat rumah dah siap pahat dok bunyi lagi…
    ps:i ada anak kecik..recently,tengok citer kat tv dgn dia movie yang ada adegan romance pun rasa ngeri…last2 i pilih animal planet.:(

  3. mrs_mama

    March 5, 2012 at 1:41 pm

    To nan,
    sebab tu la kalau nak jadi artis kita kena “Cerdik”.tambah pulak international artis.nak pergi situ sini.kena alert pasal budaya dan agama negara lain.memang tak dinafikan pembatalan tu xprofessional sebab dibuat last minute.aku nampak disitu ada unsur politik.smlm aku baca borak pak nil kat kosmo.EB ni perangai xcantik sangat..berbogel dikhalayak ramai..so,disinilah perlunya pihak berwajib tu selidik dulu latar belakang artis sebelum invite mereka buat konsert kat Msia ni..maklumlah..orang msia ni ibarat rumah dah siap pahat dok bunyi lagi…
    pasal ombak rindu.AA kena la terima,..memang ombak rindu tu.._______________(just fill the blank)

    ps:i ada anak kecik..recently,tengok citer kat tv dgn dia movie yang ada adegan romance pun rasa ngeri…last2 i pilih animal planet.:(

  4. Anonymous

    March 5, 2012 at 12:36 pm

    k

  5. joyah terbang tinggi you

    March 5, 2012 at 12:16 pm

    Tak mati kalau tak tengok konsert tu kan? dia permainkan nama allah.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama