Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aaron Aziz Kecewa Filem Ombak Rindu Dikaitkan Dengan Pembatalan Konsert Erykah Badu

Hari Jumaat yang lalu, Abang Long kita iaitu Aaron Aziz telah melahirkan rasa kecewanya kepada sesetengah peminat hiburan (terutama peminat Erykah Badu) yang telah mengaitkan pembatalan konsert Erykah Badu dengan filem lakonannya, Ombak Rindu.

erykah badu

Advertisement

Abang Nara rasa Abang Nara ada terbaca status beberapa orang di Twitter yang berbunyi lebih kurang begini:-

Erykah Badu w tattoo, haram.Ombak Rindu,misogynist sex slavery sado-masochistic love-rape film,halal. Cheers 4 hypocrisy!

Hohoho. Patutlah Aaron Aziz mengamuk. Filem lakonannya digelarkan love-rape film. Sesiapa yang dengar pun rasanya akan panas hati. Bagi Abang Nara, tak wajar isu Erykah Badu dikaitkan dengan filem Ombak Rindu. Tak ada kaitan langsung kot.

erykah badu

Kepada Aaron Aziz, harap anda bersabar ye. Apa pula pendapat anda?

P.S: Imej 3D yang cool di kolam renang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

149 Comments

  1. Ambil yg jernih buang yg keruh..:D

  2. orang menumpang tapi belagak cam industri ni dye yang punya..

    March 7, 2012 at 8:39 pm

    alamax..blagak noh mamat tumpang nie..lu beringgus menumpang dalam industri nie..nak lebih2 plak..lisa n maya org malaysia relax je..tibe2 nk sentap..jgn kan erikah badu..org cam kau pun xlayak masuk dalam malaysia nie..cebok sket muke..poyo lebih kau nie..datang menumpang kat industri nie..sebok nk masuk hal negara org..lu bleh braaaaaambus..ombak rindu filem kau ke..lu stakat jadi mamat pacak..time scene nangis muke tkemut2 thn berak..apahal..pooooooooorah.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top