Aaron Aziz “Gentleman Rebutan” Hiasi Majalah By’U Mei 2012

Hiburan

Aaron Aziz “Gentleman Rebutan” Hiasi Majalah By’U Mei 2012

Walaupun dihimpit kontroversi selepas kemenangannya di ABPBH2011 baru-baru ini, Abang Nara respek dengan Aaron Aziz kerana sentiasa tenang dan cool. Tak pernah rasanya Aaron Aziz melatah, marah ataupun mengeluarkan kata-kata yang menunjukkan ketidakmatangannya. Senang cerita, Aaron Aziz memang seorang gentleman.

aaron aziz

Advertisement

Dan untuk bulan Mei 2012, majalah BY’U telah pun memilih Aaron Aziz sebagai penghias muka hadapan majalah mereka. Dengan tajuk “Gentleman Rebutan”, rasanya Aaron Aziz mungkin direbut oleh produser-produser untuk membintangi drama dan filem. Pastinya bukan menjadi rebutan di kalangan wanita kerana Aaron Aziz sedang bahagia bersama isteri dan anak-anak yang tercinta.

Jangan lupa dapatkan majalah BY’U yang terkini untuk membaca info terbaru tentang Aaron Aziz.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

61 Comments

  1. angsana

    April 26, 2012 at 10:20 am

    Biasa lah manusiaaaa…kalau yg nakal,yg vocal, suka berterus terang dn gila2 dioran terus cop kurang baik tp yg dok diam,ckap dpn wartawan sopan santun,tutur bhs pun nmpak elok. ..otg terus cop baik mcm malaikat. .tp harus diingat kita cuma pemerhati dr jauh..kita bukan kwn terdekat dn kita x knal hati budi sebenar seseorg artis.yg mulut nkal X semestiny jhat dn yg nampak sopan wallahualam..sbb itu kalau seorg yg bijak dia kena bersederhana dlm segala hal. Nk minat dia akn berpada x nk taksub bhkn turut mmberi kritikn +ve kpd artis kesygn….dn jgn mengutuk keterlaluan klau x minat .kita x knal hati budi mrk. .tetapi mmg ada kalangan artis yg menampakkn perangai sbnar tanpa sengaja.nk tgok perangai sbnar?pergilah twiter or fb diorg. Tgok bagaimana cra diorg meluahkn perasaan..kalau di tv suma nk jaga akhlak tkut fans nmpak.di twiter mcm2 benda bleh nampak. Tu baru ori. .

  2. lantakpilah

    April 26, 2012 at 8:51 am

    ramai jugak yg lg terer dari wartawan zubir ni eh… semua benda tau smpai sejarah artis pun tau jugak. eh!

  3. saje2

    April 26, 2012 at 6:55 am

    aku lbh bangge kalau yg jd cover tu org malaysia…oppsss…

  4. kokokooo

    April 26, 2012 at 2:10 am

    aku naik meluat da ngan mamat ni…!!!bbbuuweeerrkkqqqsss!
    start dr stament dia kat melodi..dia ckp kat ZZ..klu ZZ nk trofi dia amek gambo…boleh,x de mslh…x yah lah nk sindir ZZ camtu..tau la ko da menang..g mampos la ko di rejam dek todak2 ko tuu!!!hampeeehhh!bazir je aku undi ko…mmg la nmpk ko budi bhsa,tp….ya adddoo!

    • Anonymous

      April 26, 2012 at 11:23 am

      aku setuju..aku terus hilang minat lepas tgk melodi..berlagak jugak mamat AA ni.

  5. syampu sunsilk

    April 25, 2012 at 4:16 pm

    kenapa zizan pmjam duit tomok???

Loading...