October 27th, 2011

Kalau korang rajin menonton drama Jiwa dan Lara di TV3, di mana Aaron Aziz berlakon bersama Neelofa dan Fauzi Nawawi, pasti menonton watak Zaman yang dilakonkan oleh beliau. Aaron bukan saja boleh membawakan watak protagonis, malah antagonis dengan berkesan sekali. Orang kata, memang jahat gila dia dalam drama tersebut, tapi macam tu pun peminat-peminat wanita masih cair dengan kesegakannya.
Photobucket
Aaron Aziz akan muncul dalam filem berbahasa Inggeris, Prince of the City yang diarahkan oleh pelakon 90’an, Roslan Hussin. Jangan dikelirukan dengan filem ini pula. Aaron dikhabarkan memegang watak sebagai seorang pembunuh upahan  Michael Madsen, untuk membunuh watak yang dilakonkan oleh Jehan Miskin. Pelakon-pelakon lain yang terlibat dengan filem ini ialah Julian Cheah, Tara Wallers dan Yang Kassim. Lagi 12 keping gambar dari Prince of the City dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar pada We Love Aaron Aziz.

***
Saksikan Teater Bangsawan Kemala Sakti Kesuma Ningrat pada 28, 29 dan 30 Oktober ini di Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur, 8.30 malam. Untuk tempahan tiket, hubungi 03-20523600.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


30 responses to “(GAMBAR)Aaron Aziz Dalam Filem Inggeris, Prince Of The City”

  1. Joe Wong says:

    “Prince Of The City” trailer

Loading...