Aada Zara Tersingkir Daripada Pentas Pilih Kasih 3 Minggu Ini

Hiburan

Aada Zara Tersingkir Daripada Pentas Pilih Kasih 3 Minggu Ini

Aada Zara menjadi peserta pertama yang tersingkir daripada program realiti Pilih Kasih 3. Sedih jugak Abang Nara lihat wajah sayu Aada Zara ketika diumumkan yang dia tersingkir. Tapi nak buat macam mana, undian Aada Zara terlalu rendah. Bagi Abang Nara, Aada Zara ada pakej dan boleh melangkah lebih jauh walaupun telah tersingkir.

aada zara

Advertisement

Semasa menonton Pentas Pilih Kasih 3 minggu lepas yang bersiaran jam 9 malam di TV2 setiap hari Ahad, Abang Nara tergelak besar dengan komen-komen daripada juri. Penggunaan perkataan seperti “baldi”, “tiang lampu” dan macam-macam lagi memang lain daripada yang lain. Pedas jugaklah kritikan daripada Prof Madya Dr Abu Hassan Abdullah dan Fauziah Nawi. Harap-harap para peserta Pilih Kasih mengambil kritikan tersebut sebagai motivasi.

Beberapa keping lagi gambar sekitar Pentas Pilih Kasih 3 minggu lalu dengan membaca entri ini sepenuhnya.

pk 3

Advertisement

pk 3

pk 3

pk 3

pk 3

pk 3

pk 3

pk 3

pk 3

Advertisement

pk 3

pk 3

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

20 Comments

  1. rooney macaroni

    February 23, 2012 at 9:07 am

    aku tengok show ni kdg2….tu pn tertengok..yg pempuan gedik, yg laki poyo…semua gile glamer..pastu syok sendiri…harap muka je dorang ni…tp berlakon ke laut…bg aku, show ni menggalakkan lg maksiat…sbb dorang selamber je pgg2 peluk2 laki pempuan..bg org yg beriman, pgg2 yg bkn muhrim bukan la sesuatu yg biasa..sape ckp biasa pgg laki pmpn, korang bukak balik buku agama islam k..

  2. angelina

    February 23, 2012 at 9:01 am

    rancangan paling boring….tak glamour langsung.

  3. LoLa

    February 23, 2012 at 2:16 am

    rancangan program realiti yg suam2 kuku popularnya lepas bintang RTM..hak3

  4. bijak pandai ku

    February 23, 2012 at 12:00 am

    ingat kau orang je yg tak kisah??????????aku pon tak kisah tau tak………..

  5. icha

    February 22, 2012 at 11:46 pm

    ape2 jela

Loading...