“Kalau Ditakdirkan Dia Jadi Isteri Kedua, Saya Terima” – Azhar Sulaiman Dedah Ramai Imam Muda Nak Kenal Dengan Leona

Hiburan

“Kalau Ditakdirkan Dia Jadi Isteri Kedua, Saya Terima” – Azhar Sulaiman Dedah Ramai Imam Muda Nak Kenal Dengan Leona

Pelakon berusia 54 tahun, Azhar Sulaiman akui tidak mempunyai sebarang masalah sekiranya anak gadisnya, Kasih Iris Leona ditakdirkan menjadi isteri kedua.

Pada Azhar, apa yang  lebih utama adalah anaknya bahagia dan dijodohkan dengan lelaki yang betul-betul mampu menjaga dan membimbingnya.

Advertisement

Tambah Azhar, dia terbuka dengan pilih anaknya namun lelaki tersebut haruslah memenuhi beberapa kriteria penting yang ditetapkan olehnya sebagai seorang bapa.

Saya tak kisah siapa pun jodohnya. Kalau ditakdirkan dia menjadi isteri kedua, saya terima sahaja. Ajal, jodoh, dan rezeki di tangan tuhan.

Azhar Sulaiman, Leona

Azhar juga berkata dia enggan mencampuri urusan peribadi Leona secara berlebihan dan baginya sebagai bapa cukuplak dia memberikan panduan dan memastikan anaknya membuat keputusan yang betul.

Sekiranya hidup bermadu itu membuatkan anaknya bahagia, dia akan merestui takdir itu selagi Leona boleh menerimanya dengan tenang dan matang.

Aktor yang mesra dengan panggilan Behar itu turut menjelaskan bahawa dia tidak bersetuju secara sembarangan dengan mana-mana lelaki yang hadir dalam hidup anaknya.

Azhar Sulaiman, Leona dan Rees

Lelaki tersebut tidak perlulah kaya raya tetapi harus memiliki nilai asas yang penting seperti pendidikan dan mampu menjaga keluarga.

Katanya, pendidikan akan menjadi senjata utama seseorang lelaki untuk terus maju dalam hidup mereka, meskipun tidak berharta ketika mahu mula membina keluarga.

Saya tak kisah lelaki itu kaya atau tidak tapi mestilah seseorang yang boleh menjaga mereka dengan baik. Sekurang-kurangnya perlu ada diploma atau ijazah.

Dalam pada itu, Azhar juga akui terdapat beberapa imam muda yang menyampaikan niat terhadapnya untuk mengenali Leona.

leona lelaki sepanyol
1 week ago

Leona 'Bermesra' Dengan Dariom Lorente, Netizen Malaysia Beri ‘Amaran Manja’ - "Behar Is Watching"

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Kosmo!

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...