(97 GAMBAR)Foto Malam Kemuncak ABPBH Dari Penganjur

Hiburan

(97 GAMBAR)Foto Malam Kemuncak ABPBH Dari Penganjur

Bermacam-macam ragam dan cerita timbul dari ABPBH kali ini, dari positif sehinggalah kontroversi. Ada yang mengekalkan kemenangan dan ada juga trofi yang telah bertukar tangan. Apa pun, kepada yang tidak mengungguli kategori di mana anda dicalonkan, tahun hadapan masih ada. Perjalanan masih panjang dan jika ada umur, berjaya pula memenangi hati peminat, pasti akan tiba jua giliran anda untuk naik ke pentas bagi menerima trofi ABPBH.

PhotobucketPhotobucketLagi 95 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook ABPBH, sila like beramai-ramai.

Advertisement

***

Konsert Koir Kebangsaan “Cintakan Kedamaian” bakal berlangsung di Kompleks JKKN Sabah, KM 4 (bersebelahan Perpustakaan Negeri) Jalan Penampang, Kota Kinabalu, Sabah pada 14 April ini (Sabtu). Terdapat dua sesi persembahan iaitu sesi 2.30 petang dan 7.30 petang.

Sebarang maklumat berkaitan konsert boleh menghubungi Urus Setia di 088-237051/52 atau email [email protected].. Bah apa lagi… jom kita!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

156 Comments

  1. eloanayara

    April 11, 2012 at 2:05 pm

    aku baru perasan kilafairy takde LOLOLO

  2. eloanayara

    April 11, 2012 at 2:04 pm

    aku baru perasan si kilafairy takde LOLOLO

  3. kucai tembun

    April 11, 2012 at 9:56 am

    banyak2 baju paling senang bernafas fauzura je…yg lain mcm semput je aku tgk…paling boring org yg sama je menang….

    • dyna

      April 13, 2012 at 10:17 am

      x suke nye faizal ismail menang….x besttttttttttt

  4. EMBOK KESUM

    April 11, 2012 at 5:42 am

    mana gambar johan n wife kt red carpet!!!!!!!

  5. saya bukan anonymous

    April 11, 2012 at 2:41 am

    dari korg kutuk2 artis ni baik kite tgk drama korea. lg best….

Loading...