Written by AbangNara | January 27th, 2014

Pastinya topik perbualan hangat hari ini ialah mengenai AJL28 yang telah berlangsung semalam. Kejayaan Hafiz membawa pulang trofi juara sudah pun diteka oleh sebahagian besar pengikut anugerah berprestij ini. Secara keseluruhan, AJL28 berjalan dengan lancar dan paling penting, keputusan yang dibuat tidak menimbulkan sebarang kontroversi.

gambar red carpet ajl28

Dengan kemenangan Bahagiamu Deritaku, pencipta dan penyanyi lagu tersebut iaitu LY Baiduri dan Hafiz membawa pulang hadiah berupa trofi dan wang tunai sebanyak RM35,000. Di tempat kedua, Hyper Act membawa pulang trofi dan RM15,000 sementara Awi Rafael & Altimet di tempat ketiga membawa pulang trofi dan RM12,000. Jacyln Victor dan Hafiz masing-masing membawa pulang RM10,000 sebagai pemenang kategori vokal terbaik dan persembahan terbaik.

gambar red carpet ajl28

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada semua pemenang. Yang tidak berjaya, cuba lagi tahun hadapan. Semoga AJL yang seterusnya akan lebih meriah dan pembakar semangat untuk pemuzik Malaysia mencipta lagu yang lebih hebat. Lagi beberapa gambar sekitar red carpet AJL28 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar SelebritiOnline dan laman web Anugerah Juara Lagu.

gambar red carpet ajl28

P.S: PLATINUM DRINK merupakan minuman sejuta khasiat yang tinggi diformulasi dengan gabungan 55 herba. PLATINUM DRINK merupakan formulasi saintifik yang padat dengan antioksida untuk memberi tenaga berpanjangan serta kualiti kesihatan dan kehidupan baik. 9 herba utama seperti Maqui Beri, Acai Beri, Blueberi, Delima, Goji Beri, Prune, Manggis, Mengkudu dan Ganoderma serta ia mengandungi Daun Belalai Gajah yang dikenali sebagai “Daun Ubat”. Ia sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur dan semua tahap kesihatan serta yang berpenyakit. Antara testimoni dan pengguna produk ini ialah Dato’ Jalaludin Hassan dan Kartina Aziz bagi mengekalkan tahap kecergasan dan awet muda.

gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28 gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28

gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28

gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28

gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28

gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28

gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28 gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28
gambar red carpet ajl28

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to (97 GAMBAR)Sekitar Red Carpet Malam AJL28

  1. semalamkutido says:

    Gulp. Pakaian wanita terseksa kebanyakannya…….

    0

    0
    • erkkk…kebanyakan diorg ni pkai baju x cukup kain…adakah mgsa fesyen atau pon keinginan sndiri utk d gelakkan oleh mata yg memandang ?
      1) alahai kak epa raziah tu dah laa betis besar lagi nk tayang kt org ke ? malunye…..lahai….
      2) yg tu hanez ke or fazura ? kompius…muka dah mcm kembar je… :p
      3) fafau kalau pkai kain or bju yg menutup pinggul tu lg bgus…yelaaaa pungkok dah laa besaq lg mau pkai ketat sendat dan padat…amendeeeeeeeeeee!!!!!
      4) kak ziana da prasan j.lo plak….anak dah suruh pkai tdung lg nk tayang body…yelah, duta slim world katekan……pftttttttt
      5) silalat punye pakaian out…hitam putih taik cicak..
      6) si betty la fea tu datang majlis srupa mcm br bgon tdo…serabai je aku tgok….umie aida gak yg nmpak vogue…
      7) mimi ni tersangat lah menyampah…even body kau cntik tp sayang kasi tayang2 kt org…dah mcm tettttttt….
      8) aweera….aweera….aweera…..dah mcm ape ntah…knon underground ler tuu..

      ** yg terpikat n nmpak manis d mata ialah kak ziela jalil….anggun menawan….santeekkkkkk sgt…wlaupon simple xde bling2 sane sini itulah yg spatotnye…saluteeeee :)

      0

      0
      • zarazara says:

        I rase yg paling cantik kat sini ialah wife mustafa kamal..
        sweet and humble je pkaian dia..

        0

        0
        • K.A.A says:

          kebanyakkan penyanyi mcm poyo2 je baju..

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          – Azwan Ali tu aku rasa dia ada krisis identity.
          – Shila Amzah dia tak sesuai pakai kaler putih. muka jadi gelap N dia ni x sedar ke peha dia nmpk.?
          – bini Mustapha Kamal mcm pernah nmpk…x ingt nama apa , cantik gak bini dia plus pakaian sopan.
          – Mimi one nation…aku benci dia…mcm pompuan murah.
          – Betty tu aku tak suka dia…mcm menumpang nama umi aida.
          – Hanez Suraya…ntah lah. STYLE ko tu mcm pernah nmpk.
          – CONCLUSION NYA….org yg pakai nenutup aurat dan sopan tu lebih cantik dan menarik BERBANDING org yg pakai seksi…automatik aku ingat pompuan murah.

          0

          0
        • ye-ye-o-jer says:

          isteri mustafa kamal tu nama dia Sarah Menon..sblm masuk Islam nama dia Susan Menon..dulu dia pelakon gak era 90an..

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        banyaknya dosa artis ni…
        tak sanggup aku tengokk..errr..

        0

        0
      • Neelofa says:

        apsal azwan ali tu?
        cam bangang jee…

        0

        0
      • Wawa Zainal says:

        macamna la umat islam nak maju,
        yg islam pun pkai cam setan..

        0

        0
      • Aaron Aziz says:

        apsal aku cam takde je dalam gmbar ni?

        0

        0
      • miss m says:

        rara riri ruru: awera style – underground tak salah..aku boleh agak kau tak penah pegi gig metal/hardcore/emo atau pegi rock the world/ rockaway. selama aku pegi gig dari yang soft/postcore/emo sampai lah ke deathmetal, tak penah nampak org dress macam awera tu..dia tu swag tuh.. tu dress rock.

        0

        0
    • Mr Kangkung says:

      Tak Rasa Berdosa Ke Mendedahkan Aurat????

      0

      0
    • hacker says:

      moga diberikan hidayah kepada semuanya.
      moga dicukupkan kain hendaknya.
      moga dijahitkan belahan kain yang terbuka.
      moga ditebalkan kain yang nipis.
      moga ditutup bahagian yang terbuka dengan lebihan kain yang menjadi ekor ekor kain.
      moga jangan lagi dipakai tudung beserta skirt. skirt labuh lebih cantik.

      0

      0
    • Olga says:

      MOHON DATO NAJIB KELUARKAN BAUCAR KAIN 1 MALAYSIA (BK1M) UNTUK ARTIS2 WANITA YANG TAK CUKUP KAIN TU KESIAN XCUKUP DUIT NAK BELI KAIN LEBIH,HARAP DENGAN ADANYA BANTUAN TERSEBUT RINGANLAH BEBAN ARTIS TERSEBUT!

      0

      0
    • a says:

      alahai,,,,,
      ifa raziah 100% tak sesuai lh !
      persoalan : kenapa AJL 28 ramai sgt baju tak cukup kain ?????????

      SILA JAWAP HIHIHIHI

      0

      0
    • miss m says:

      fashion ape shila amzah pakai? blouse,skirt paras lutut, legging, boots, tudung. tudung? tudung with skirt?

      0

      0
  2. mereng.. says:

    ala mimi one nation ni..kain belah kalau boleh nk sampai ke pinggang..
    hanez..hisung mancung semacam aje..ziela jalil cantik sgt…

    0

    0
    • Cik Nin says:

      Teringat lirik lagu yg group Mimi nyanyi tu (One Nation Emcees). Macam insaf je.

      Ku bersyukur kepadaMu
      Hanya dikau yang Satu
      Memberiku cahaya hidupku
      Maha esa
      Gelap tanpa kasihMu
      Perjalananku buntu
      Ampuni segala dosa dosaku

      Aku terpaku melihat kebesaranMu
      Aku bersyukur segala rezeki untukku
      Dan juga bila kau dalam fikiranku
      Aku tunduk membisu
      Terus sujud padaMu
      Mari kita renungi segala apa terjadi
      Amana hilangnya Cinta?
      Mana hilangnya setia?
      Aku akan tersu cekalkan hati ini
      Dari terbit sehingga terbenamnya mentari

      Duni sementara kan dihitung juga
      Sebelum terlamabat tunaikan kewajipan kita
      Tak guna airmata menitik bila tiba masa
      Syurga atau neraka itulah jawapannya
      Aku lelaki lengkap dengan anggota
      Berfikir tiap masa, fikir tentang keluarga
      Lindungilah aku dari fitnah dan noda
      Kau tempatku meminta
      Kau beri ku bahagia

      Chorus

      Ku hirup secukup udara
      Hatiku buka, termenung
      Melihat jalan gelap lagi mendung
      Kadangkala ku bertanya
      Kemana cahaya?
      Mana nak ku cari sedikit kudrat dan keramat?
      Yang penuh rahmat?
      Berjuta juta kali dunia mempermainkanku
      Hatu menurut nafsu, nafsu menipu aku
      Tapi ku bersyukur pada yang maha esa
      Dapatlah pena menari meluah kata kata

      Ku meredhai apa telah terjadi
      Tunjukkan jalan benar, ampunilah dosaku..

      Chorus

      Aku tafakur di hadapanmu
      Berderai derail airmataku gugur
      Tidak tertanggung
      Peperangan emosi ini takkan terhenti
      Selagi dosa lama masih aku bebani
      Moga aku disirami salju kasih illahi
      Semoga malamku tak bertemankan mimpi ngeri
      Berikanku secebis kekuatan, kebahagiaan
      Hati ini moga engkau terangkan

      Chorus

      Oh Tuhan yang Satu
      Ku serahkan diriku
      Hanya kepadaMu
      Hanya mampu berserah kepadaMu

      Ampuni segala dosa dosaku

      0

      0
  3. sepahtu says:

    ajl 28 the best..persembahan yg last sx best..ada kak ziana, dato m.daud kilau..n superbbbb amy search!!

    0

    0
  4. are me says:

    mane dato ct,fazura dll???

    0

    0
  5. BUNGA says:

    Hanizz suraya..please…
    kalau aku jadi fazura (Even x minat sgt pon)…memang aku rase annoying..\obvious ci=opy dia tu…sikit2 ok la tiru, ni semua nak tiru..obses sgt a gaya nyee

    0

    0
  6. Nur Zaman says:

    Sapa yang pakai baju ropol2 mcm poodle tu?

    0

    0
  7. senah says:

    sedih tengok pakai shila amzah, makin teruk

    0

    0
    • mizz says:

      aku pun rs mcmtu senah…legging yg dia pakai tu jarang ke or mata aku kero? mcm pelik tudung punyerlah belit cover bgi nak rak…kat bwh plak selek…klu dia pakai skirt kembang lg cantik kot…

      0

      0
      • Malu Dong Ahhhh!!!! says:

        Aku setujuuuuu..agaknya dia nak tayang kasut but kot…tu pakai skirt paras lutut..yang pasti legging dia mmg jarang…nampak kulit paha dia…awww!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      pakaian tu cam xkena jer,pinggul die nmpk cam besar

      0

      0
  8. ................ says:

    love ziela jalil :D :D cantik sgt…. <3

    0

    0
  9. saya says:

    AZWAN ALI TU DAH KENAPA??!!!

    0

    0
  10. JambuSangat says:

    sape yang pakai dress merah pendek tu?seksi..body power..walaupun kau suam2 kuku dik..why boder why boder..

    0

    0
    • annita says:

      Elizabeth ~ yg selalu buat cover youtube. tatau la di kira artis ke tak.. tapi suara dia mmg sedap.

      0

      0
  11. Anonymous says:

    shila amzah punya baju x lawo langsung..dh nmpk makin jongang aku tengok shila plk..ifa radziah..mimi..n sape y pic dia bwh maria farida.. pengacara whi y dahi jendul tu..aduhai..sakit mata menengoknya..bukanya makin lawa makin buruk bebeno..si betty plk muka dh mcm baru bangun tido aku tengok…ziana zain masa nyanyi leher dh nmpk berkedut…body pn dh x lawa..yana pakai baju mcm tu tetek nmpk mcm jatuh le…kalau azwan ali tu dh x leh nk cakap ap dah..hnya mampu mengucap jer kalau nmpk pic dia…y menarik n tertarik adalah bini mustafa kamal n kak ziela jalil….memg cantik..y lelaki plk nape dafi dh gemuk..x ensem la kalau gemuk..ap pn nomad ttp ensem n kemas..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      biasa laaaaaa ziana zain umur dh menengkat mesti la Nampak leher ada kedut sikittttt tkan bahgian leher tu maseh nk samaaaaaaa macm anak dara ! dulu lain skarang lainnnn kannnnnnn ! tapi ziana tetap power ! macmana pon ziana dia tk hipokrit dia tkde nk tutop2 atau sembunyikn yg mana bahgian yg berkedut ! lov u zianaaaaaaaaaaa…

      0

      0
  12. Aku says:

    selama ni aku x nk mengata y si hanez tu tiru mcm fazura..tpi pd mlm AJL x dpt d sangkal lagi memg sebiji mcm fazura…

    0

    0
  13. Olaf says:

    cantik sungguh bini mustaffa kamal ye…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    pd y dh nk senja tu mcm ziana zain..ifa..pengacara jendul WHI..maria farida..awak tu kalau pakai dress mcm tu dh x lawa dh…dh tua…faezah body dh lawa la..

    0

    0
    • karipapayam says:

      Yes, finally ada orang perasan dengan pengacara TV3 jendul ni. Dalam ramai-ramai pengacara WHI, aku paling x suka pompuan ni. Rambut tak pernah color hitam. Skang si Pija Shabjahan plak rambut air karat. Aritu pakai baju nmpk lurah dendam. Masa interview dengan pelakon2 lelaki Arianna Rose kalau x silap.

      0

      0
  15. nora gra says:

    Yg lelaki ok…….. yg pompuan tak cukup kain…..ape pun susan menan dan ziela yg paling cantik dan menawan…..sesuai dgn status masing2..

    0

    0
  16. lara_hati says:

    Hmm, sian le plak tgk pic no 5 , kepala mamat tu kena cantas haha , 2nd takut tgk kasut2 artis wanita huhu , 3rd baju alyah cantik , tk suka baju ZZ haha , apsal ekk..pereka fesyen suka sgt buat baju jenis2 ala2 mcm kt dada tu tk de kain ari tu si adira tu , dah tahu tk sesuai lg nk buat…hmm

    0

    0
  17. mariam kampung pantat says:

    ok. kali ni mmg betul, hanez suraya tiru style fazura. hanez, kemon la…

    0

    0
  18. Moi says:

    Ntah pape ntah. Acara menyanyi tapi pelakon bersepah. Come on la..

    0

    0
  19. jujue says:

    Hanezsuraya : hmm.. aku still tak paham tang mana yg dikata tiru fazura.. ( even tak minat dua dua )
    Fafau : menyampah btl tgk org yg betis besar tp masih nk tunjuk.. tutup lagi cantik kak.. serious.. huhu
    azwan ali : asal kau bahagia…..

    0

    0
  20. miss A says:

    nape aku x suke dress fafau pakai?!

    0

    0
  21. aku tetap aku says:

    aku tak paham la photographer ni asyik ambik gmbor blur jek.. udah la camera man malam tadi macam ape ntah.. tak macam anugerah berprestij aku nengok nye… pakaian artist pompuan semua pendek. kalau cecah lutut aku masih ok. Ni atas lutut.. mak oii.. nak kalahkan artis hollywood aku nengok nye.. ape2 pun aku suke Hafiz menang.. tak yah over sangat perform pun menang persembahan terbaik.. duit menang tak yah nak gune bayo backup dancer bagai mcm artist lain. hohoho…

    0

    0
  22. sue says:

    Azwan Hj Ali – please…takde beg LV lelaki ker?
    Ziela Jalil – cantik sangat
    Datin Umie Aida – simple, just nice
    Maria Tunku Sabri & Susan Menon – simple, just nice
    Shila Amzah – erkkk.. seluar ketat tak kena dengan konsep muslimah.
    farawaheeda – biasa je
    Hanez Suraya – stylo yang tak seberapa nak stylo
    Farah Fauzana – kasut tak kena dengan baju
    Amy Search – macam biasa, you rock!
    MawarFizo – tak kena lah tudung tu dik dengan jaket kulit.
    Mia Sara – Sweet & Stylo
    Hafiz, Aizat – ada gaya, smart lah baju tu.

    0

    0
  23. apple says:

    kita tunggu anugerah skrin pulak ya ???? mcm2 komen nti. hahhahahaha. aku da tau komen masing2. kui3

    0

    0
  24. NH says:

    Susan Menon Isteri Mustafa Kamal dah berhijab…. Alahamdulillah

    0

    0
  25. abang yang tak bangang says:

    semua senduu2 yang xpernah menang award dan xberquality pastu sebok nak pakai dress macam2 bagai. yang famous2 legend2 xde plak kalut mcm sendu2 semua ni. meluat rase nam tembak sekor2 artis wanita. dress dah la xcantik. tambah2 si fafau tu. badan dh mcm bini orang ngan perut buncit peha jatuh ade hati nak pakai mcm tu. aku tumpang malu utk die.

    0

    0
  26. izreen says:

    tengok azwan rasa nak lempang jer.

    0

    0
  27. nok gebuzzz says:

    nape ifa tu….seksa mak nengok!!!

    0

    0
  28. izreen says:

    laaa hanez ker..mati2 ingat fazura. now i know why fazura bengkek dgn hanez. hahaha

    0

    0
  29. shahz says:

    ziela jalil cantik.. amir jahari terlalu simple n x sesuai pakai mcm tu utk event yg besar.. nico.. lame x nampak.. rindu kat derang.. dafi kene diet sket la pasni, awat berisi sgt.. hmm nape pelakon lagi ramai dtg dari penyanyi..

    0

    0
  30. muslimah says:

    teruk betol lah pkaian retis malaysia skrg nih . takde rase malu lnsung

    0

    0
  31. gbiru says:

    aku rasa yg cantik dan bergaya dlm berpakaian
    cuma zila jalil, aliyah, faezah elai, haizat dgn kwn sbelah dia
    yg lain HAZAB

    0

    0
  32. saya ok jer!! says:

    time ni je artis #sendu nak melaram kan. gegeh tau. hikhik.

    0

    0
  33. GIGIBIRU says:

    aku rasa yg cantik dan bergaya dlm berpakaian
    cuma zila jalil, aliyah, faezah elai, haizat dgn kwn sbelah dia
    yg lain HAZAB

    0

    0
  34. adaakukesah says:

    mak datuk baju yg pompuan2… aku lak yg seksa nengok nye. huhuh
    yg lelaki tu okay2 la jgk. tak le teruk sgt.
    but… azwan ali oiii, aku yg pompuan pun tak reti nak berlemah lembut
    mcm kau nyah. eiii sumpah paling geli dengan dia !

    0

    0
  35. miss yna says:

    -farawahida…menakutkan…kalo ikat rambut tu kan elok…ni mengerbang je….
    -ziana zain…walaupun kt bhgian dada ade kain ‘ skin color’…nmpk cm memalukan jugak la…patot ank dh tegur pakai la elok sikit….

    0

    0
  36. ayie says:

    fuyoo……meletop!

    0

    0
  37. sha says:

    paling suka tengok mustafa kamal & wife dia…

    0

    0
  38. Ntahapaapa says:

    Sheila amzah…agak2 lau nk kai tdung..kai baju senonoh skit…cm x sesuaiiii jer SKIRT tu dgn hijab kt kepala tu…seyes konfius…fine..legging…hi cut boot kira dah leh tutup kaki dan lutut ..ok nmpk motifnya disitu..nk lindung aurat kan?? Tppp kulit lutut tu macam dah nk mengintai dari tirai kamar lak plakkk kann…pekajadnyaaa la pesen kau ni dik shila oi…ntahapapa

    0

    0
  39. Bodoh takdapt di ajar! says:

    Mimie nation mc lawa gila.. Ziana zain pun lawa juga.. Kenapa ada si ikan kembong dengan ini dia faezah elai…laki kau, aku tengok dah macam keling jual karpet daaaa..
    Kenapa macam tak nampak nabila huda…

    0

    0
  40. ellyana amran says:

    ni tema game on ke tema langsir???berapa ketul je tepat temanya..yang lain hancus..belah blakang tutup sangat macam curtain dah baju sekor2..tapi depan hahh..padang luas..

    0

    0
  41. hmm says:

    Hanez? dh mcm fazura dh aku tgok.. tang hair cutting..warna..style dressup. cume muke die nampk pelik sikit..mcm muncung2. now i know knpe org bndingkn die ngn fazura..kalau tgok style hanez dulu tak mcm skrg ni..

    0

    0
  42. wawa says:

    hmmm… xtau nk cakap apa lg dh. tiap kali ada event gni, sah2 pakaiannya mmg akn jd topik utama.. salah ke utk penganjur tetapkan etika berpakaian tu sopan, labuh melepasi paras lutut, no tayang2 apa yg x patut tayang. tau la body masing2 tu solid molid, bergetah, cun melecun tahap kebaboom, tp perlu ke tayang sampai gni skali?

    0

    0
  43. ida says:

    itu haniz suraya lah

    0

    0
  44. mm says:

    saya rasa semua orang tahu yg kita ni umat akhir zaman dengan perkara2 pelik yg berlaku semenjak dua menjak ni.tapi kenapa kita ni seolah2 menidakkan hukum yg sedia ada.kita masih lagi leka dan terus leka dengan duniawi ni..sedarlah wahai umat nabi Muhammad.sedangkan nabi sangat sayang kepada kita semua hinggakan menangis memikirkan nasib umatnya pada hari kiamat nnt.tp mengapa kita seolah2 tidak menghargai pergorbanan Baginda..Wallahualam..

    0

    0
  45. HambaBerdosa says:

    Bila Angerah-anugerah macam ni susah nak jumpa perempuan yang kain tak atas lutut ketiak tak nampak, dada tak terdedah, rambut tak pelbagai reka. Semua seksa-seksa belaka. Terus tak berpakaian sepatutnya mereka ni.

    0

    0
  46. Baby Nasha says:

    Saya suka Ziela Jalil, Susan Menan dan Isteri Amy search…..sweet dan sangat2 muslimah…..

    0

    0
  47. anje says:

    nak tanya, siapa dengan ajai tu ye??? kalo liza, nape lain benor mukanye…

    0

    0
  48. sally says:

    How to dress like Fazura:
    1. Colour your hair, belah tengah untuk rambut lepas…make sure blow curl.
    2. Kalau rambut updo…side part your fringe…then side sweep to the right
    3. Make sure you copy style kening Fazura (please note kening Hanez was different before)
    4. Kalau gi vacay, pakai skinny jeans/pantswith slightly baggy (loose) top….ambik gambar bediri tapi silang kaki…btw…make sure your sunglasses is aviator

    0

    0
  49. hacker says:

    moga diberikan hidayah kepada semuanya.
    moga diberikan hidayah kepada semuanya.
    moga diberikan hidayah kepada semuanya.

    moga ditebalkan pakaian/dress yang jarang.
    moga dijahitkan semula belahan pakaian/dress yang terbelah.
    moga dicukupkan kain pada pakaian/dress yang kurang kain.
    moga ditutup bahagian yang terdedah dengan lebihan ekor kain yang meleret ke lantai.
    moga jangan lagi menggayakan skirt dengan pemakaian tudung. sungguh memalukan.

    0

    0
  50. miss K says:

    fauziah ghous , hanez n yg suam2 kuku yg x kukenali take note- lutot buruk Xyah tunjuk
    yana samsudin- hamboi idong kau!
    mmg buat utk AJL eks.
    pengacara WHI tu pesen apakah? ko pkai bju kurung ag cantik nok…
    Mimi- producer porno X nampak ko kah..muke je kne add on.
    kaka- cam nak g sarkis red indian taw x..?
    sape ke yg putih cam hantu 2…
    ifa raziah- pecah kain 2 dpt kat ko!!! peha nalaaa punye besaq teringin nak pkai bju g2 knun.
    shera – sila tukar baju! da mcm bibik2 je da.tolong jgn mjiwai sgt
    mawar- kalo ye pun nk promote tudung.pilih la kaler yg bsesuaian. x matching lgsg babe.
    maria tunku sabri – xyah tgkap kot gambo die.haha
    taubat la azwan ali.. da cam hape je terjuih2 mulot 2…hine sgt!
    hati kau keras ziana

    susan manen baju cantik tp tudung boleh kemas kan lagi.
    ziela jalil simple yg cantik
    comel plak faezah elai nie

    0

    0
  51. misskiut says:

    bila tgk gambar2 mereka nie… saya cuma mintak Allah pelihara iman saya…dan juga supaya diberi hidayah kpd mereka…InshaaALLAH

    0

    0
  52. LisaSha says:

    Aku tak faham pakaian shila tu…pakai legging n skirt pendek. Cover with but panjang. Adakah itu fesyen muslimah yg dia nak tampilkan? Dah 2x aku tgk gaya dia pakai mcm nie. Masa di propanganza & AJL.

    0

    0
  53. aku tetap aku says:

    Tudung bini mustapha kamal lebih cantik dr tudung si mawar berduri tu.. kombinasi warna apa ntah… dgn jacket kulit lagi.. ko nak naik motosikal ke mawar? sheila hamzah hampeh.. makin terok aku nengok lepas cinta tak terbalas…

    0

    0
  54. kpd mereka yg berlagak nak jadi alim…nak jadi ustaz & ustazah bagai kat dalam blog ni…dipersilakan jangan nak menyibuk or kononnya nak bagi nasihat. klu korang dah tau hiburan nie penuh kemaksiatan, KENAPA ANDA SEMUA BANGANG & BODOH SGT masih nak baca blog hiburan beautifulnara?? KENAPA MASIH NAK TAU PASAL ARTIS? KENAPA NAK TAU PASAL HIBURAN YG dah semestinya penuh ngan dosa halal & haram?? pi baca blog agama lain…. klu dah sakit mata and tak suka tgk keseksian artis pompuan melayu….pi blog lain lah bangang!! klu korang sendiri dok melangguk kat sini…maknanya korang sendiri pun dah bersubahat!! bodoh punya org melayu… hamik kau…

    salam sayang…. Miss World 2013 , Megan Young

    0

    0
  55. N says:

    Cantiknyaa ziela jalil. Drama dia pun meletop2 kan. Alhamdulillah rezeki. Yang lain tu hmm malas nak comment.

    Btw tu Ajai ke ngn wife dia? Kurang kenal sikit. Rasa cam dulu lain lak muka wife dia kan.

    0

    0
  56. hani says:

    eh ajai ngn sape tu?? c betty la fea tu tak jeles ke tgk exbf die pnye wife kt pentas sbb lebey glamer dr ko?? hahahaha.. tolong la bini fizo tu tuka penampilan..dh la pakai skinny,ko bertudung kot..eh pliss la..sok suci..konon before kwen xdating,tp before nikah bergmbar dok pegang2 ! nasib la ko dh kwen..dosa dh diampun..

    0

    0
  57. Ada233 says:

    Nak jer aku jadi stylist artis2 ni semua. Fesyen kekampungan! Takde class! Umie Aida baju cantik.

    0

    0
  58. kak bedah says:

    scroll up…scroll down…mata tertumpu pd zeila jalil, noryn Aziz n susan menon.
    yg lain no komen.cuma nk komen artis sendu yg x relevan utk dijemput – betty la fea, azwan ali (soooo 90s), sape ppuan yg pakai dress merah dgn clutch itam tu (mcm nk g sungai wang),n makcik rmbut blonde terlebih suntik.last pic plg xleh blah.kapel kuat menyengih smpi telinga
    lagi satu….kak bedah sorg ke atau ade sesapa perasan hyper act tu mcm adik2…hurm

    0

    0
  59. anies says:

    even xnmpk penuh muka,mcm hensem je encik mimpi tu… !
    pastu kn,aku dh puas scroll mana maria farida yg korang duk ckp tu? ke mata aku dah kero?? hmm yg lain no comment.. ada yg ok, ada yg k.o

    0

    0
  60. mak c kina says:

    ramainye yg aku xkenal…n yg xkenal tu la bju sume xcukup kain.nape la penganjur xbagi guideline etika berpakaian kt dorg ni…xpun sape yg baju xde lengan,skit ats lutu,sume xleh masuk…out…out…g blk,tgk kt rmh…

    0

    0
  61. Anonymous says:

    LAWAK..NAMA ANUGERAH JUARA LAGU TAPI YANG RAMAI NYA PELAKON

    0

    0
  62. cik ja says:

    sudahlah.. tak baik kutuk2. klu doakan lg bgus…

    0

    0
  63. Audrey Hepburn says:

    I feel sorry to most of them.

    0

    0
  64. koli says:

    Aiyooo azwan ali..horror seyyyyyhh!! Ewwwww..!

    0

    0
  65. Anonymous says:

    Cantik la semua..
    Artis la katakan ..Ada stylist ada sponsor, ada make up kan .

    Aku suka tngk Abg Azwan ali .. !!!!

    0

    0
  66. Linzy Longkang says:

    pesal laa baju2 mcm taik kecuali baju umie aida ngan ZZ yg cantek yg lain hampeh, designers mesia nih hollywood buat style cape dorang mula nak tiru tapi buat main jahit tampal labuci seme2 asal siap takder nilai esthetic langsung

    0

    0
  67. diana lempir says:

    lagi 2 org tak boleh nak blah ialah ex-pakwe fida si zalif sidek tu, dan dior!

    0

    0
  68. kak bedah says:

    nasibla nek ta tu xde kt Malaysia time AJL
    kalau x harus dia dtg dgn baju tah pape mcm bapok dangdut ropol2.yekkk

    0

    0
  69. sdss says:

    sendu sangat

    0

    0
  70. nil says:

    smua komen di atas teman setuju,..teruk kena kutuk..tapi jgnlh sampai keterlaluan. namun tak boleh nk salahkan kami yg melihat apa cerita yang dah admin keluarkan. Ziela, Sarah Menon n Maria Tunku Sabri..sangat cantik..yang lain2nya tu HAMPEH betul pakaian depa. Susah nak kata…yg herannya tu, org miskin ni kurang makan dan minum tapi cukup kain untuk tutup semua yang ada duit yang kaya..cukup makan, minum tapi pakaian mcm tak cukup kain..gamaknya kain bagi mereka lagi mahal agaknya daripada [email protected], bagi org miskin lak kain murah, [email protected] pula yg mahal..fikir2kanlah…pihak berwajib tidak ada ke etika berpakaian utk mereka2 ini. YANG PALING SEDIHNYA TU..TENGOK SAJA CARA PENAMPILAN AZWAN ALI…BUKAN KE KATANYA SUDAH MENUNAIKAN UMRAH BEBERAPA KALI,…NAK BERUBAH KATANYA..TAPI TETAP SAMA. TERNYATA DALAM QURAN TIDAK ADA HUKUM KARMA..TETAPI PERCAYA KEPADA QADAK & QADA..Wallahualam

    0

    0
  71. miss oppssss says:

    dah puas aku belek2 page ni, napa aku x jumpa ifa raziah???? mana satu dia???????

    0

    0
  72. blakedexter says:

    Bukan nak kaypo, malah bukan nak berfikiran atau wasangka buruk.. mahupun berlagak alim.. tp siapa yg berpegangan tangan dgn ajai tu? definately not his wife.. nor his daughter.. kalau artis bawah naungan die pun x sopan kot berpeluk lengan mcm tu..

    0

    0
  73. otoks says:

    Fizo: Hai bebi, u masak ape tu? Goreng ikan? Jangan lupa budu dan serunding ye.
    Mawar: Hiks I masak spesel untuk you, bebi.
    F: Alamak bebi! I lupa arini ada Juara Lagu. Kita dah lambat ni. Naik keter confirm jam. Jom merempit!
    M: Alaa yeke bebi. Kejap2 I ambek tudung yang tergantung kat belakang pintu tu. Alamak bebi! I takde dress ni. Cemaner?
    F: Ambik je la yang mana yang tergantung kat dalam tu.
    M: Jaket ni ok tak bebi?
    F: Lantakla bebi. Bukan kita perform pon. Cepat sarung tudung tu.
    M: I’m coming bebi.

    Bye!

    0

    0
  74. pening says:

    yg laki ok2 la…except sape yg rambut pelik tu?amir jahari sempoi sgt la plak, yg pki topeng tu motif?azwan ali…ergggh dh2 la tyg lv tu…bosan mak nokkk, hyperact mcm kpop plak, mamat pki robe biru ala2 undertaker tu motif?, dafi outttttt…

    for girls, umie looks decent n cantik, betty y da jacket?, farawahida nk jd che ta ke mndade2 gitu, lufya cm thema christmas sgt, yg minah ex jjcm ni nape kne ade kain gerbang tu, cm langsir dh, shila amzah tryna look fierce but failed miserably, pngcare whi tu apekebende awk pki tu wak…kurung moden style baru ke?,fafau sian….salu org bagi die baju bukan2, fafau ni cantik k…tlg pilih elok2 b4 pki plish….fauziah ghous ur dress sucks wit that boots…yg nmpk cantik ziela jalil sarah menon wife amy, alyah, hunnymadu, umie aida…mostly outttttt…. laaaa…

    0

    0
  75. cat says:

    Tak pernah rasanya nak komen sebarang post dalam blog ni. Cuma kali ni, memang tergerak hati nak komen. Pertama sekali, *obviously* baju. Nasihat yang disampaikan kat sini adalah, jaga penampilan. Jaga penampilan besar maksudnya; termasuklah bersederhana dan cantik. Kalau nak bergaya pun harus ada seni. Jangan main serkup baju tak tentu. Less is more. Of course, menutup aurat is the best. Tapi, kita manusia biasa yang sentiasa perlukan teguran. Keduanya, tema. Mohon pihak yang berkenaan fikir tema yang lebih molek orang kata. Orang Malaysia tak reti sangat nak tema-tema pelik. Jadi buat la tema yang lebih mudah, mesra dan cantik! Kalau dah bosan dengan warna, buat la tema floral ke, bollywood ke, 1001 malam ke, characters ke atau apa apa yang lebih mudah. Tema ‘game on’ tu terlalu blurred dan tahla….. Ketiganya, penggayaan. Datang majlis formal, kena ada gaya formal dan sopan. Ada etika dia. Sebab bila artis hollywood pun pakai tak beretika, diorang akan dikecam oleh Fashion Police. Apa lagi kita kat Malaysia yang penuh tata tertib dan adat ni kan? Penggayaan rambut, clutch, kasut dan accessories tu sangat penting. Beberapa pujian juga akan dibuat; clutch Betty Rahmad sangat cantik :) Baju Ziana Zain okay, cantik. Tapi mungkin kurang sesuai digayakan oleh ZZ sebab tak berapa manis. Taknak kutuk sesiapa, tapi bila tengok gambar sendiri harap sedar dari lamunan :3 Ampun maaf kalau ada terkasar bahasa. Ini hanya pendapat saya yang hina. :)

    0

    0