Written by AbangNara | March 8th, 2013

Oho ~~ Ramai rupanya selebriti-selebriti wanita yang dilahirkan pada bulan Mac ini. Semuanya cantik-cantik dan comel-comel belaka. Salah seorang daripadanya ialah Elfira Loy, yang kini sedang popular menerusi rancangan Fear Factor Selebriti Malaysia.
elifa loyBanyak juga rakan-rakan artis yang hadir untuk meraikan hari jadi si kecil molek ini. Seronok Abang Nara melihat hubungan mesra yang terjalin di antara mereka ini. Semoga akan terus berkekalan sehingga akhir hayat.

elfira loy

Buat Elfira, selamat hari lahir. Semoga murah rezeki, panjang umur dan dipermudahkan urusan anda. Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Elfira Loy.

elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 responses to (9 GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Si Comel, Elfira Loy

  1. elf says:

    mane ajak?

    0

    0
  2. Cik Minah says:

    Happy Birthday. May God bless you always :)

    0

    0
  3. suka Sabree Abu says:

    wow, bole main angkat2 ekk..

    0

    0
  4. chenta says:

    comelnya elfira ,, hairul azreen pun ade,, semua comel2 ? ;)

    0

    0
  5. kek rainbow dia nampak menggiurkannn…

    0

    0
  6. chenta says:

    comelnya elfira .. hairul azreen pun ada.. semua comel2 belake :)

    0

    0
  7. Anonymous says:

    mane gambit ? haha

    0

    0
  8. wawa says:

    bukan pernah terbaca dlm blog hiburan, kata yg elfira loy nie da bertudung ? lepas die mimpi pasal hari kiamat. yg nie ta pkai tudung pulak..

    0

    0
  9. wawa says:

    bkn kata dia dah bertudung ke ?

    0

    0
  10. Kiah Popia says:

    Alaaaa…..terlepas lagi peluang Kiah nk dpt first….Hurrrmmm sesape leh tolong Kiah tak cmne nak dpt first?? Toloongg…Kiah teringin sgt…

    0

    0
  11. SAYA LELAKI says:

    sorang pegang peha kanan…sorang pegang peha kiri…abang nak pegang tengah2 boleh tak sayang???mmmmmuuuuuaaaaahhhhh cipap elfira loloy

    0

    0
    • ddd says:

      komen ko setan sangat…

      0

      0
      • khairy says:

        to SAYA LELAKI
        ko ni mesti perempuan kan, lelaki yg real tak heran lah tgk elfira terkangkang mcm tu…kurus kering plak tu..sape yg heran, lain lah kalo pamela anderson terkangkang mcm tu, aku pun akan excited, kalo elfira tak payoh lerr

        0

        0
    • yayang says:

      komen ko mcm gampang kan!

      0

      0
    • lintang pukang says:

      aku pompuan. tapi aku tak melenting ‘SAYA LELAKI’ buat komen mcm tu bila tengok elfira bergambar mcm tu. kau dah bergambar terkinja2 mcm tu, bagi lelaki pegang kau ikut suka dorang, so bila lelaki nampak kita as sex symbol, jangan salahkan lelaki. jangan nak cakap dia gila seks. kita sendiri yang kasi tunjuk. kita sendiri yg terkinja2 bergambar n berperangai mcmtu. sbb tu kena jaga tatacara. supaya orang pandang hormat kat kita. nasihat utk aku jugak.

      0

      0
  12. Anonymous says:

    elfira ni gedikss sgt..!! x sukeee….

    0

    0
  13. kiah cotta says:

    woww main angkat2 lah pulakk die…best nyeeee

    0

    0
  14. kasabian says:

    aku pn nk tumpang gak tolong cakap…TU ADIK DIE LA

    0

    0
  15. kiah cotta says:

    kau tak hot mcm si elfira loi ni kiah…sorry

    0

    0
  16. Anonymous says:

    saya lelaki – komen cam bodo!! giler sex!

    0

    0
  17. memyselfandi says:

    Untunglah…

    0

    0
  18. cik minat yg noti jugak says:

    yg SAYA LELAKI tu giler meroyan rrrrrrr…pang kang!!!

    0

    0
  19. kopiko says:

    dafi pn minat gd gak ke??hahaha

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Kiah Popia babi

    0

    0
  21. soffy aidura says:

    happy bezday to EL. erm…..tp kak dura x minat sgt la ngn awk. kening tu kasi nipis ckit. tebal sgt r..

    0

    0
    • ana muslim says:

      Rasulullah SAW bersabda, “Allah melaknat wanita yang mencukur atau mencabut bulu kening atau meminta orang lain mencukur atau mencabut bulu keningnya, wanita yang mengasah gigi supaya kelihatan cantik. Itu perbuatan mengubah ciptaan Allah”. (Hadith Riwayat Muslim)
      Rasulullah SAW bersabda, “Allah melaknat wanita yang memasang dan dipasang rambut palsu, wanita yang mencukur bulu alis (bulu kening) dan dicukurkan bulu alis dan wanita yang dibuat tatoo dan dibuatkan tatoo”. (Hadith Riwayat Bukhari no. 5937 dan Muslim no. 2124)

      0

      0
  22. Mok CiQ says:

    bufday gurlsss

    Meriahhhhhhh !!!

    0

    0
  23. maembong says:

    zoey kee tuu ? hmm , macam tak sesui jee kene lantik jadi duta aman palestin !

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      mcm bapok babi maknyah lorong je si joey tue…geli aku nengok….babi lagi elok dari dia…

      0

      0
      • tanya sama pokok says:

        oii dolton .. ko ni manusia ker .Ko punya komen aku perasan .. klau menghina tahap gaban .Mental ker ko ni … cian ko ni .Mengucap byk2 …………

        0

        0
  24. mika says:

    untunglerr jadi retisss..
    bithday pun dapat publisiti..
    hewhewhew..
    ape2 pun, kau comel sangat la Elfira :)
    serious cute.. hehe..
    #adik kau dah bertudung,kau bila lagi? kalau bertudung, confirm lagi comel kan :)

    0

    0
  25. oiiii,,,,,duit buat deko kt umh tu bile nk bayar…..

    0

    0
  26. Amoi Comel says:

    Cantik sangat adik ni… Pandai berlakon pulak tu…

    0

    0
  27. safuan says:

    perangai mcm haram

    0

    0
  28. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    mcm lahanat aku nengok mamat2 dlm pix nih (yg masuk fear factor tuh) kecuali si farish tu je yg ok sikit…yg lelaki mcm bapok lahanat je…camna lah pihak produksi leh amik berok2 sialan nih masuk fear factor…mcm babi stail sekor2…yucks low kelas….

    0

    0
    • Anonymous says:

      eh bapok kau mesti x pernah tgk fear factor kan, dorang antara grup yg paling berani, jgn ingt muka jambu tu lembik..cer kita letak doltan babiyana kt fear factor, ada ke org nk tgk muka low class kau tu

      0

      0
  29. zaza zizi says:

    untum la jd retis…smbut besday pun grand2
    jeles2 tgok el ngan si hairul azreen..aku minat dia woooo

    0

    0
  30. zaza zizi says:

    untum la jd retis…smbut besday pon aorg kecoh2
    jeles tgok si el ngan hairul azreen..aku minat dia wooo

    0

    0
  31. loli says:

    mluat tgk elfira ni.mcm baru knal brg berjenama.nk ckp bi kt twitter tp bertabur.

    0

    0
  32. loli says:

    hodoh la actress malay ni. pinay pny actress lg hot. muke mcm ni blh jd plakon? wtf?

    0

    0
  33. SAYA LELAKI says:

    bile aku komen gitu ramai orang marah aku…padan muke ko…sape suh wat aksi gitu…dan padan muke korang yang marah aku…sape suh minat die…hahahahahahahahaha

    0

    0
  34. lulu says:

    Ada sape2 tau kat mana boleh beli kek rainbow macam pic 1st tu??? TQ

    0

    0
  35. sweet says:

    Cik Lulu.. sy ada jual rainbow cake tu :)

    0

    0
  36. hahaha says:

    meluat aku bila ada org sibuk tanya mana nak beli itu ini blablabla.. mcm cth kt atas ni la tnya nk beli kek pelangi kat mana.. mcm kan takleh gugel.. skang sume mende bole dpt kt internet daa.. melainkan kalau mende tu rare sangat logik gak la soalan tu diajukan.. pfftt..

    0

    0
  37. Fakir miskin dunia says:

    Qalesya dalam drama je, munafik punya artis.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    artis suam kuku pun nak post..oi nara, kain dah jemur tak? heheee..jgn marah..teruk lah ko ni nara..cari lah citer yg hot..ni apa lah…kot besday rita rudaini ker.. besday che ta ker.. ok lah jugak nak post.

    0

    0
  39. Islam says:

    JAGA BATASAN WEYYHH!!
    TAK KAHWIN LAGI TU

    0

    0
  40. Kak Senah (beritasemasa) says:

    artis memang popular tapi akhlak diaorg disisi Allah jauh lebih teruk…baik jadi org biasa yg ada akhlak dan batas pergaulan…itu lebih baik :P

    0

    0
  41. anonymous says:

    elfira loy ni sumpah gedik. ingat lagi masa dia lari dkt bukit jalil. mcm apa je sikit sikit pengsan, dah tau pengsan nk jugak lari lagi. attention seeker. lepastu sombong nak mampos. bukan nak ckp apa, lawa mmg lawa, tp org tgk perangai juga dik. kau tu public figure. as a public figure jaga lah sikit kelakuan. behave. ni tak dok tergedik2 dgn lelaki. mak dia tgk tak malu ke? anak dok berpeluk dgn jantan yg bukan muhrim. dgn ajak shiro tu sikit2 terkinja berpeluk dgn dia. laki org tu dik, apa perasaan isteri dia nnt? mmg la kau akn bg statement nnt isteri dia okay je kn , tp dlm hati dia? kau tau ke? ingat dik, dlm dunia ni tak semua org suka kita. lg2 public figure. ada je mata yg memerhati… btw, happy belated birthdayy. may Allah bless u always.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kalau die gedik, ko ni sebenarnye biadap! Nk mnegur konon tp langsung xde adab.. niat yg baik tu xmghalalkan cara ko yg biadab tu yer makcik

      0

      0
    • AD says:

      kalau nak tegur dia pergi ckp dgn elfira depan2 lah yang kau ckp dkt sini apesal?nak kata kau bodoh nanti kau bising lak

      0

      0
    • AD says:

      tak ada guna kalau nak tegur dkt sini

      0

      0
    • dora datang lagi says:

      Sesiapa yang menasihatimu secara sembunyi-sembunyi, maka dia benar-benar menasihatimu. Sesiapa yang menasihatimu di khalayak, dia sebenarnya sedang menghinamu” (Imam As-Syafie)

      0

      0
  42. Yuna Hidung Kembang, Mulut Lebor says:

    yeahyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy FIRSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    0

    0
  43. Anonymous says:

    aku maleh nak ckp bnyak..bukan dorang amik port pon.. dunia artis mmg mcm ni..

    0

    0
  44. caca says:

    minat bebenor amik gambo ngan laki ye..

    0

    0
  45. Semih Senturk says:

    Kening macam Joey Wong.

    0

    0