(9 GAMBAR)Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy Dari REDPhotography

Hiburan

(9 GAMBAR)Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy Dari REDPhotography

Kita telahpun melihat gambar-gambar smart phones dari Hatta Dolmat semasa Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy. berikut pula ialah gambar-gambar yang dikeluarkan oleh REDPhotography selaku jurugambar rasmi untuk pasangan ini yang berlangsung dua malam lepas di Pusat Komuniti Bandar Damansara, Kuala Lumpur.


Lagi 8 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.

Advertisement









Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. abc

    January 25, 2012 at 8:47 am

    haish..sejak c tomok tu kawin..aku nengok..pesen baju sume iplak tomok punya pesen..klu gaun ciplak bini tomok punye..aiseh…buat la pesen sendiri..kate RETISSSSSSSSSSS~ haha

  2. beta draconis

    January 24, 2012 at 11:36 am

    Nara..lopeh ni ado laei ko pic resepsi diaorg nie…kalo ado..lotak la byk laie yo..

  3. nini

    January 24, 2012 at 9:02 am

    oklah tu ezzlyn nak tunjuk wedding dia dalam macam2 versi, jap gaun pendek, jap gaun panjang, jap makeup ala kucing, jap xde make up (hehe……xde make up ke???)utk kenangan seumo hidup tu buat bekal kat anak cucu…………tak baik korang dengki2…….to ezzlyn semoga berkekalan sampai ke syurga….kang abeh ribu riban abuk pon tarak…..si minah jambu ko dok diam2 depan komputer udah….kang ko byk kutuk2 kang takut x dapat jodoh lak……….hehe..cau

  4. naz

    January 23, 2012 at 10:38 pm

    Baju wedding rekaan hatta dolmat semua serabai..please la hatta jgn serabutkan mata org..simple kat lebih cantik n elegan..less is more..mcm mana kau boleh jd pereka fesyen pun tak tau la..

  5. sibuk

    January 23, 2012 at 7:14 pm

    tak habis habis lagi ker? bosanla asyik tengok gambar korang je.artis lain kecoh tak cam dia pon.

Loading...