January 22nd, 2012

Kita telahpun melihat gambar-gambar smart phones dari Hatta Dolmat semasa Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy. berikut pula ialah gambar-gambar yang dikeluarkan oleh REDPhotography selaku jurugambar rasmi untuk pasangan ini yang berlangsung dua malam lepas di Pusat Komuniti Bandar Damansara, Kuala Lumpur.


Lagi 8 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.










51 responses to “(9 GAMBAR)Majlis Resepsi Ezlynn dan Adam Fahmy Dari REDPhotography”

  1. abc says:

    haish..sejak c tomok tu kawin..aku nengok..pesen baju sume iplak tomok punya pesen..klu gaun ciplak bini tomok punye..aiseh…buat la pesen sendiri..kate RETISSSSSSSSSSS~ haha

  2. beta draconis says:

    Nara..lopeh ni ado laei ko pic resepsi diaorg nie…kalo ado..lotak la byk laie yo..

  3. nini says:

    oklah tu ezzlyn nak tunjuk wedding dia dalam macam2 versi, jap gaun pendek, jap gaun panjang, jap makeup ala kucing, jap xde make up (hehe……xde make up ke???)utk kenangan seumo hidup tu buat bekal kat anak cucu…………tak baik korang dengki2…….to ezzlyn semoga berkekalan sampai ke syurga….kang abeh ribu riban abuk pon tarak…..si minah jambu ko dok diam2 depan komputer udah….kang ko byk kutuk2 kang takut x dapat jodoh lak……….hehe..cau

  4. naz says:

    Baju wedding rekaan hatta dolmat semua serabai..please la hatta jgn serabutkan mata org..simple kat lebih cantik n elegan..less is more..mcm mana kau boleh jd pereka fesyen pun tak tau la..

  5. sibuk says:

    tak habis habis lagi ker? bosanla asyik tengok gambar korang je.artis lain kecoh tak cam dia pon.

Loading...