(9 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Hari Raya

Hiburan

(9 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Hari Raya

Oh yeah ~~ Hari ini sudah masuk hari raya keempat dan masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Abang Nara sudah pun selamat pulang daripada Kelantan dan kini sedang beraya di KL pulak. Namun itu semua tidak penting kerana kita mahu melihat kecomelan pasangan suami isteri, Lisa dan Yusry di pagi raya.

lisa surihani yusry

Advertisement

Baju sudah tentulah kena sedondon. Kedua-dua pasangan ini memang kelihatan sangat bahagia. Sama-samalah kita doakan agar kebahagiaan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Dan semoga mereka berdua cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Pasti akan cute gila macam mak ayahnya.

lisa surihani yusry

7 lagi gambar Lisa Surihani dan Yusri di Syawal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry4
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. ku [email protected] d'omey

    August 22, 2012 at 4:47 pm

    cik jejari kontot ini hukum Allah.. Allah dah tetap kan. kita xbeloh nak menafikan.nama ko tu lagi xelok

  2. me

    August 22, 2012 at 4:34 pm

    Kenapa cik adik manis suka tangkap gambar nak tunjuk leleher / dada / bibir? Nak tunjuk seksi ye? Udah2 la menayang barang…kan dah jadi isteri orang.. Sayangilah suami anda..bg dia sorang je tgk anda..kesian suami tu…

    • ara jasmine

      August 23, 2012 at 5:39 pm

      tau x pe kan…sume nak tunjuk…klau simpan lagi manis kot…

    • Tak kisahlah....

      August 23, 2012 at 6:42 pm

      Eh biasalah tu..kalau dapat laki berfikiran terbuka kan dah kira bagus… janganlah mendesak dan memaksa wanita2 yang tak nak bertudung lagi..nanti hati diaorang meronta2 tau…tak best jadi macam tu ok… be cool……..jangan paksa..jangan paksa…nanti tuhan pun tak suka bila hati diorang tak siap sedia atau tak ikhlas ya…korang yang suka memaksa2 ni pun dah kira berdosa tau….ok terima seadanya ya…cool…cool…cool…

  3. bubu

    August 22, 2012 at 4:06 pm

    bhgienye mereka.. jaat la kowg mendoakan prkre x baik.. busuk hati

  4. woww

    August 22, 2012 at 3:55 pm

    next year raya bertiga plak… lagik bertambah suwit nyaaa ;)

  5. JEJARI KONTOT

    August 22, 2012 at 3:45 pm

    sakinah: nama ko pun tak elok :)

    • MasyaAllah

      August 25, 2012 at 10:40 am

      jangan biadap!

Loading...