Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Hari Raya

Oh yeah ~~ Hari ini sudah masuk hari raya keempat dan masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Abang Nara sudah pun selamat pulang daripada Kelantan dan kini sedang beraya di KL pulak. Namun itu semua tidak penting kerana kita mahu melihat kecomelan pasangan suami isteri, Lisa dan Yusry di pagi raya.

lisa surihani yusry

Advertisement

Baju sudah tentulah kena sedondon. Kedua-dua pasangan ini memang kelihatan sangat bahagia. Sama-samalah kita doakan agar kebahagiaan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Dan semoga mereka berdua cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Pasti akan cute gila macam mak ayahnya.

lisa surihani yusry

7 lagi gambar Lisa Surihani dan Yusri di Syawal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry4
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. xsukeartisperasan

    September 4, 2012 at 9:52 am

    ms raya ke3 tjumpa diaorg kt kdai nasi kandaq kt penang.. diaorg mmg sweet n simple coz boleh duduk kt kdai yg kecik tu.. ;) but, x suke n tperanjat dgr lisa gelak besar dlm kdai tu.. rasa mcm nk tarik perhatian org je.. hmm

    • xsukeartisperasan

      September 4, 2012 at 9:54 am

      x silap sy jupe ms diaorg bgambar yg ke 3 n 4 tu kot coz masih ingat yusri pkai kemeja tu n lisa bbaju putih.. mak dia pn ada..

  2. ha...ha....ha.....

    August 25, 2012 at 12:30 pm

    ni mesti sijejai ni selalu tengok cerita2 macam tu..nak2 masa ni dia baru habis tengok kot..tu yang merapu bukan2…he…he..he……

  3. jejai

    August 24, 2012 at 1:29 am

    larrr…aku igt gmbaq lisa blowjob td..terkezut maakkk

    • lisa

      August 25, 2012 at 11:31 am

      Ape ke bangang nyer statement ko ni jejai…kuang ajaq sungguh! ni kan bulan mulia…ckp bende yg kite sendiri jijik mendengarnyer…

  4. bolradhabol

    August 23, 2012 at 11:56 pm

    pepun aku doakn moga jodoh mereka berkekalan…
    yusri nmpak hepi je ngan lisa..
    beza sgt masa die ngan erra dulu…mcm kntrol macho je
    skang nmpak sgt dia ok ngan lisa…

  5. sssssssssssssssssssssssssss

    August 23, 2012 at 5:07 pm

    Dapat laki berduit syoknyakan……..seronoknya dapat rumah baru laki sediakan……ah cuci..cuci kaki jelah ya….rumah banglo lagi you…. siapa taknak siyusri pun boleh tahan duitnya berpeti2…………makan sampai ketua sedap2nyakan…..rezeki jangan ditolak kalau tak melepas………

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ?

      August 23, 2012 at 7:16 pm

      tu laaaaaaa kalau nk cari laki jangan tengok hensem je ! nk kena tengok duit nye jugakkkkkkk ada keja ke tak…..kalau tengok hensem je tapi tk berduit n berharta lebih baik jangan kawinnnnn ! buat ape kawin kalau hidop susah !!!

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ?

      August 23, 2012 at 7:18 pm

      setakat i lap u n u lap me itu semua tk cukoppppppp !!!! main lap lap makan pn nk jugakkkkk duit pn nak jugakkkkk kn..

Loading...
To Top