August 22nd, 2012

Oh yeah ~~ Hari ini sudah masuk hari raya keempat dan masih ramai yang berada di kampung halaman masing-masing. Abang Nara sudah pun selamat pulang daripada Kelantan dan kini sedang beraya di KL pulak. Namun itu semua tidak penting kerana kita mahu melihat kecomelan pasangan suami isteri, Lisa dan Yusry di pagi raya.

lisa surihani yusry

Baju sudah tentulah kena sedondon. Kedua-dua pasangan ini memang kelihatan sangat bahagia. Sama-samalah kita doakan agar kebahagiaan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Dan semoga mereka berdua cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Pasti akan cute gila macam mak ayahnya.

lisa surihani yusry

7 lagi gambar Lisa Surihani dan Yusri di Syawal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry4
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry
lisa surihani yusry


57 responses to “(9 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusry Di Hari Raya”

  1. xsukeartisperasan says:

    ms raya ke3 tjumpa diaorg kt kdai nasi kandaq kt penang.. diaorg mmg sweet n simple coz boleh duduk kt kdai yg kecik tu.. ;) but, x suke n tperanjat dgr lisa gelak besar dlm kdai tu.. rasa mcm nk tarik perhatian org je.. hmm

    • xsukeartisperasan says:

      x silap sy jupe ms diaorg bgambar yg ke 3 n 4 tu kot coz masih ingat yusri pkai kemeja tu n lisa bbaju putih.. mak dia pn ada..

  2. ha...ha....ha..... says:

    ni mesti sijejai ni selalu tengok cerita2 macam tu..nak2 masa ni dia baru habis tengok kot..tu yang merapu bukan2…he…he..he……

  3. jejai says:

    larrr…aku igt gmbaq lisa blowjob td..terkezut maakkk

    • lisa says:

      Ape ke bangang nyer statement ko ni jejai…kuang ajaq sungguh! ni kan bulan mulia…ckp bende yg kite sendiri jijik mendengarnyer…

  4. bolradhabol says:

    pepun aku doakn moga jodoh mereka berkekalan…
    yusri nmpak hepi je ngan lisa..
    beza sgt masa die ngan erra dulu…mcm kntrol macho je
    skang nmpak sgt dia ok ngan lisa…

  5. sssssssssssssssssssssssssss says:

    Dapat laki berduit syoknyakan……..seronoknya dapat rumah baru laki sediakan……ah cuci..cuci kaki jelah ya….rumah banglo lagi you…. siapa taknak siyusri pun boleh tahan duitnya berpeti2…………makan sampai ketua sedap2nyakan…..rezeki jangan ditolak kalau tak melepas………

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

      tu laaaaaaa kalau nk cari laki jangan tengok hensem je ! nk kena tengok duit nye jugakkkkkkk ada keja ke tak…..kalau tengok hensem je tapi tk berduit n berharta lebih baik jangan kawinnnnn ! buat ape kawin kalau hidop susah !!!

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      setakat i lap u n u lap me itu semua tk cukoppppppp !!!! main lap lap makan pn nk jugakkkkk duit pn nak jugakkkkk kn..

Loading...