Written by AbangNara | November 16th, 2011

Ini adalah entri yang tiada motif tetapi ada Fasha Sandha dan rakan-rakannya yang cute mute macam Sponge Bob. Di dalam email yang dihantar, si pengirim tak ada pulak bagitau bila dan di mana gambar-gambar ini diambil. Tapi itu tak penting, sebab Abang Nara dapat lihat riak muka gembira di wajah Fasha Sandha bersama rakan-rakannya.

fasha sandha

Lagi 8 keping gambar Fasha Sandha bersama rakan-rakan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

223 responses to (9 GAMBAR)Fasha Sandha Dan Rakan-Rakannya Yang Cute

  1. hahahahahhuhu says:

    Parti nyah ke?

    0

    0
    • gila-gila says:

      bile tgk artis gambar gambar cmne, dlm otak aku msti tertny2 , ‘tak busuk agaknye dieorg nie gesel2 badan pastu tempat yg gelap plak tu’..rimas kotttt…

      0

      0
      • Adik-adik, tahukah apa organ terbesar manusia??

        Salah tu dik… Bukan bibir Angelina Jolie… cuba lagi…

        Yer… Pandai… Bagus adik!

        Organ terbesar manusia ialah kulit… jika dihamparkan, panjangnya boleh mencecah 25 kaki persegi. DAN SETIAP INCI KULIT KITA DIHUNI OLEH BAKTERIA, SEBANYAK 32 JUTA SEMUANYA. WAHHH…!

        Bayangkan jika adik-adik tidak menutup kulit adik, pasti bakteria-bakteria itu tersebar merata-rata tempat…

        Okay, semoga bertemu di lain rancangan. Kirim salam pada kakak adik yang comel tu yer… Abang Selitone Cold kirim salam~

        byeee…

        0

        0
        • Breakeven says:

          ~ nice troll..~ hahahaa..

          0

          0
        • wendy megi says:

          gambar 2nd last aku nampak budak bawah umur.

          0

          0
        • iyra says:

          Salam..bagus ya kamu..kaji semua ttg kulit..I rasa kamu patut jadi dortoc bkn nya jadi kaki kutu org..saya rasa saya tau kamu ni org jenis apa hmmmm..kamu fikir2 renung2 la ya..sebelum ckp org saya rasa lebih baik kamu jaga family adik or kakak u..I takut diorg lebih lagi kot..selalu nya manusia mmg mcm u..mengata org tapi diri sendiri or family lagi teruk n busuk..tq n sekian nasihat saya pada maku..bertaubat la ya..jaga tepi kain sendiri je

          0

          0
        • funny ok,, says:

          hahaha !! same goes to you beb,,
          u p0n better pegi bertaubat .. ambik wuduk .
          it’s ok nk nasihat kn org .. lg pun this are free zone , smua org bley komen ,, an.. an.. an ….

          0

          0
        • penyembur nyamuk says:

          ejaan pun banyak salah. mesti komen dalam keadaan geramkan. hak masing2 la nak komen apa. nak kait2kan family bagai watpe. ahaii macam2 hal. ~arios~ :)

          0

          0
        • mengingatkn bukan mngutuk says:

          mintak maaflah dulu nak cakap, awak xdapat bezaknke mengingatkan dengan mengutuk? and tggjwb setiap muslim utk mengingatkan.

          0

          0
        • huahuahua says:

          iyra,ko ‘adik’ yg slah jwab soalan selitone tu ek…

          0

          0
      • oha says:

        ketiak diorg tue yg mustbe busuk tegekk!!

        0

        0
      • iyra says:

        Salam..I rasa u tak perlu bertanya2 la..u tanya diri u sendiri..apa hak u nak kutu semasa manusia.kamu dengki n busuk hati ya..I rasa kamu lagi busuk n keji la..cermin diri sendiri dulu ya..sekian

        0

        0
        • isemeth says:

          nasihat menasihati tak salah pon. org buat salah, kt nasihat. amk pengajaran dgn nasihat yg diberi. kalaulah smua org diam tak berkata, agaknye, takde kesedaranlah smpai bile2. org yg taknak menegur itu, pentingkan diri. org yg taknak terima teguran itu pulak, ego. sekian

          0

          0
        • cicak says:

          *kutuk
          *sesama

          p/s : lain kali kalau tak tau eja ,, tgk kamus . terima kasih

          0

          0
      • salmah1 says:

        Sebab dieorang wangi la dieorang gesel2 mcam tu bongok hahaha :) korang kot yg busuk masham camtu hahaha :)

        0

        0
      • putri says:

        I love fasha! Jangan nak kutuk2 die ehh , karang kasut melayang kat muke anda. . :)

        0

        0
        • RASHIDI says:

          AKU TAK PAHAMMMMMMMM APA TUJUAN GAMBAR NI DISEBARKANNN??? NAK PAMESKAN SAPE NI? NAK PAMESKAN KWN FS KE APA? APA ISU PICTURES NI SEMUA? TAKDE ISU KAN????? ARAK TAKDE,SEKSI PUN TAK SO KORANG NI APAHALLLLLLLL???
          BOLEH BLAH LAAAAAAAAAAAAA????BWEKK!!1

          0

          0
        • huahuahua says:

          ko neh jantan yg pakai baju uniform skool dak pompuan dlm gambo tu ek….

          0

          0
      • HAFEENA says:

        i love u fasha sandha and friendssssss

        0

        0
      • RASHIDI says:

        AKU TAK PAHAMMMMMMMM APA TUJUAN GAMBAR NI DISEBARKANNN??? NAK PAMESKAN SAPE NI? NAK PAMESKAN KWN FS KE APA? APA ISU PICTURES NI SEMUA? TAKDE ISU KAN????? ARAK TAKDE,SEKSI PUN TAK SO KORANG NI APAHALLLLLLLL???
        BOLEH BLAH LAAAAAAAAAAAAA

        0

        0
      • RASHIDI says:

        AKU TAK PAHAMMMMMMMM APA TUJUAN GAMBAR NI DISEBARKANNN??? NAK PAMESKAN SAPE NI? NAK PAMESKAN KWN FS KE APA? APA ISU PICTURES NI SEMUA? TAKDE ISU KAN????? ARAK TAKDE,SEKSI PUN TAK SO KORANG NI APAHALLLLLLLL???
        BOLEH BLAH LAAAAAAAAAAAAA????

        0

        0
      • RASHIDI says:

        AKU TAK PAHAMMMMMMMM APA TUJUAN GAMBAR NI DISEBARKANNN??? NAK PAMESKAN SAPE NI? NAK PAMESKAN KWN FS KE APA? APA ISU PICTURES NI SEMUA? TAKDE ISU KAN????? ARAK TAKDE,SEKSI PUN TAK SO KORANG NI APAHALLLLLLLL???
        BOLEH BLAH LAAAAAAAAAAAAA????BWEKK

        0

        0
    • kiah says:

      bedak terang kt muka je, kt badan apsal tak salut sekali… wekkkk

      0

      0
      • ratu says:

        Taulah diorang putih dari kau ngekkk! X jeles artu , xnak mgaku ! Hahahaaa orang hitam mcam bontot kuali ja yg bole tanya mcam ni hahahaha

        0

        0
        • baiduri says:

          Hahahaha..kiah mmg terkena dgn kau.I rasa u mesti hitam cam bontot kuali kan! Hahahhahaha lawak la..tanya soalan bodoh..entah2 u selalu buat la tu..sapu bedak sampai bontot..sbb terlalu gelap kan..kah kah kah

          0

          0
        • ejasandha says:

          jeles lah 2..xpon dia ni nuridunish or kuncu2 dia..sya sah2 mak dia..kitaaorg berani..bt hapa nk sembunyi muka..or talam bermuka muka!xgitu abg nara..rooney..ko teruskan komen baik2 pasal FS ok..mama pon teringin nk kenal ngan u..nk bg hadiah..hehe

          0

          0
    • IsyaKhaisya says:

      artis, party2+ clubbing, mmg xleh dipisahkan..

      0

      0
    • Liyana Lunia says:

      err apa yg cute -.-

      0

      0
      • iyra says:

        Salam..kamu tanya apa yang cute..agaknya kamu buta ya or rabun..semua org tau fasha sandha.cantik n cute..kamu gengki agaknya..sebenarnya kamu tu yang hodoh n buruk kan..sbb tu la..muka pon bertutup..kesian kamu..sekian

        0

        0
        • joyah baik says:

          Ape kutu2 gengki2 ni?eja pon slh…ada hati nak nasihatkan orang..

          0

          0
        • fara says:

          iyra, x yah la psyko sgt.. dah la typo je lebih, nk sindir2 org pulak..awak kata diorang, diorang mengata awak balik kan…??last2 awak yang bengang kan? awk kalo minat sangat dgn FS, n sayang sangat kat dia, x yah baca la post ni..x da la wak nak sakit hati?? orang nak kata apa pon lantak la.. da macam perr ntah awk nie…. awk backup sgt FS, x dapat sen pon… mcm gak orang kutuk si FS tu…x luak n x tambah pon sen..

          btw, dr pndngn sy, kalo si FS nie segan, takut dgn cakap orang, die x gile nak post gamba hot die.. tapi, tgk mcm die sengaja nak post kat public, atas dasar kata TAK HIPOKRIT.. giler kentang kan? tapi nak wat macam mana..dia yakin dia cantik…nak hot sangat kat dunia, silakan….ajal tu bebila je boleh sampai.. saya doakan FS akan mendapat hidayah dariNya…nothing is imposible…

          0

          0
    • mashi says:

      ni semua puncanya KAWAN. salah pilih kawan jadi camni ler…

      0

      0
      • yaya says:

        xgak..
        pokok pngkalnya dri sndri..
        xprlu nk slhkn org len..
        law xpndai bwk dri,,cmnila jdnya..
        tpuk dada,,tnye iman..

        0

        0
        • Blog Pink says:

          Bukan ke yang gambar ke 2 last tu pelakon yang pegang watak sebagai Khairul adik Fasha dalam Cinta Elysa….budak lagi tu..dah pandai berparti..ikut sangat perangai Fasha la tu…

          0

          0
        • cik hijau says:

          fasha dah nampak tua n gmuk..mgkin slalu clubbing,party,smoking, drinking aku xtau,harap2 taklah.jgalah diri tu elok2 fasha,tak cun manapun kehidupan ko ni,percayalah tu semua palsu je.aku percaya ko boleh jadi mnusia yg lebih baik dr ni.

          0

          0
        • kotakkatik says:

          aah…aku setuju dengan ko blog pink…
          tu khairul tu… sebelah tu awek die tu ke…
          yg die bangge2 kt twitter? tah la…
          mebi fasha sandha ni kakak angkat die kut…
          hehehehe

          0

          0
        • huahuahua says:

          menjiwai watak tuh…sampai ke luar set…syg…muda2 da jadi camni..i can’t imagine wat would happen in the nest 5 years..member of the wrecked train maybe……sayang betul……

          0

          0
    • da barai says:

      dl rmai2 si sendat ni pling boroin besar..body da menggelebeh mcm da beranak la dia ni…kate model dlu .model ape da besau korbauuuu..

      0

      0
      • umie says:

        biasa ja aku tgk..standard artis2 malaysia msuk club la kan..slagi pasha ni tak bogel,semua ni cuma lah biasaaa..biasaaaaa ajaaaa…lol

        0

        0
    • ijam says:

      bila melayu perasan diri tu mat salleh..camni la rupanya..

      0

      0
    • Suci says:

      kaki clubbing tul la si pasha ni… dh mcm paris hilton plak

      0

      0
    • MAMA RINA BOSAN says:

      wowwwwwwwwwww
      its getting hot in here…
      SORRY GUYS… AKU BUKAN PEMINAT OR KARAT FS.. TAPI DALAM ISU NI.. AKU SEBELAH FASHA SBB MMG BETUL PUN APA KATA KWN BAIK DIA…BUKAN ADA BOTOL ARAK PONG YANG KAU NARA SIBUK NAK PUBLISH APAHAL.. YUP2 KAU PATUT FIKIR APA KAU BUAT NI SALAH.
      KAU BODOH KE, KAU SENDIRI KATA, TAKDE MOTIF… SO NARA, KALAU KAU TAKDE MOTIF APAHAL KAU NAK BUKAK AIB ORG N SENGAJA JADI ‘BATU API” UTK ORG NAK MENGUTUK FASHA. KAU INGAT KALAU KORANG2 SUME KUTUK KAT SINI, ORG AKAN BENCI DIA N DIA TAKDE JOB? SILAP LA KAU, DIA MASIH LAKU JUGAK. KORANG2 YG MENGUTUK ORG NI SEBENARNYA TAKDE KEJE. KORANG SIBUK JAGA TEPI KAIN ORG N SENGAJA NAK CUBA BUAT MANUSIA BENCI SESAMA MANUSIA.
      KAU WAHAI NARA
      KAU SEMPURNA KE? KONONNYA ISTERI SEDANG MENGANDUNG,ELOK KALAU KAU JAGA ISTERI KAU. NI TAK SIBUK NAK JADI BATU API, CONFIRM LA KARATZ N KWN2 DIA PANAZZZZZ
      YUP, ISTERI KAU PREGNANT, JADI JAGALAH TINGKAHLAKU TU. JANGAN BAGI SUSU JE KAT BINI. ENTAH2 DUIT HARAM KAU BELI SUSU TU? DUIT JUAL IKLAN KAT KAT PUNYA BLOG NI PUN DUIT HARAM SEBENARNYA SBB DUIT HASIL MENGATA N MEMFITNAH ARTIS MALAYSIA.
      NAH RASAKAN, BILA DIRI KAU DIKUTUK.SAKIT KAN

      0

      0
      • esmerelda says:

        walaupun aku rase teguran ini adelah teguran membina (in a hard way) tapi boleh ke ko nak salahkan blogger 100% ni bukak aib si fasha, kalau yang start membukak aib (aurat) sendiri adelah tuan punye badan……?

        0

        0
        • huahuahua says:

          yup…hurmmmm n jgan bangga sgat dgan salu de job tu..aku agama ni x de la bagoos sgat but ape yg aku tau…cubaan dari Allah tu dtg dlam 2 cara ,kesenangan dan kesusahan..apa guna byak job kalu kita makin jauh dari Allah..

          0

          0
    • NAIMAH KARIM says:

      FAAAAASHAAAAAAAA CANTIKNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. NAK TOPI TU BELI KAT MANAAAAAAAAAA PLEASE BAGITAUUUUUUUUUUUUUUU

      0

      0
    • BABYELLA says:

      alaaaaaaaa sukanya kat perempuan dalam gambar tu semua cantikkkk diorang ni semua model ke

      0

      0
    • hanisah says:

      Ehh cantiknye dress fasha , pinjam bole ? Hehehe

      0

      0
  2. kokorochan says:

    olololo…sweetnyer..

    0

    0
  3. dia lagi tau says:

    eh, lelaki ke perempuan yg pakai bju skolah tu? knp pkai bju skolah pegi party?

    0

    0
  4. noly says:

    yg pegang perut fasha tu bkn ke bdk yg blakon jd adik die dlm cinta elyssa…boleh eh pegang2 perut camtu?

    0

    0
  5. gelimak says:

    sO seksi….

    0

    0
  6. hadoooo says:

    apapun, fasha sandha masih tak dpt banglo 5 juta dan audi r8 huhu

    0

    0
  7. nini says:

    no komen……….berpuas-puaslah ko sendat di dunia sementara nie…….bia nant kafan je yg menutupi seluruh tubuh ko……

    0

    0
  8. Kacang Soya says:

    wahai FS….ingat lah kamu pada kalimah ini. “Marabbuka…..”

    0

    0
  9. beduri says:

    pic no. 8 tu bukan cam artis laki yg belakon ngan dia dlm cinta elysa kan?? adik dia dlm watak tu~~

    0

    0
  10. KakLong says:

    Ape yg best sgt party2 cmnih??
    dpt tenangkan fikiran ker??
    dpt release stress ker??
    pergaulan takde batas, pakaian mcm ^&%$^#
    sumenyer nak nmpak glamer, up to datela konon…
    ingatla artis2..ni malaysia, bukan hollywood..
    and..kita Islam, bukan kafir!!

    0

    0
  11. ulalala.. says:

    hurmmm.. ntah la. klu aku yg kuno ni rasa pelik la tgk gambo2 cmni. rase tak percaya dunia realiti mcm ni sbenanye. aku dari kecik smpi skg dok kl. lahir kat kl lg. tp alhamdulillah, tak penah jejak club atau pakai baju cmtu. tp maybe org yg moden akan kutuk aku blk bile aku ckp cmtu. sorri, myb betul kot aku yg kuno.

    0

    0
    • ct says:

      i have been in KL for 7 years.. since i was 20… Parents kat Negeri Lain… alhamdulillaaahhh selamat jadi manusia. heheeh

      BTW, i think gmbr2 kat atas tu adalah costume party/hallowen party/

      0

      0
    • marya says:

      x kuno pon bile x jejak club2 ni..xde yg baek pon msk club tuh..klu x masuk club ni dikatakn kuno..xpelah..biar dikata kuno dri meosakkan akhlak + diri sendiri..syukur kita masih dlm lindunganNya…

      0

      0
      • neehala says:

        i have been in KL since 18… until now i’m 25 yrs old.. i’ve lived in PJ, Gombak & now bangsar. my parents live in other state & i dont have siblings here .but still never go to club/pub.. hehehe

        0

        0
        • zombie says:

          Aku pun duk kat kL sejak aku lahir lagi…ALHAMDULILLAH x pernah & x teringin pun nak pegi tempat2 mcm ni…x kuno pun…maju jer hidup aku..=p

          0

          0
      • baiduri says:

        Marya!! Kamu mmg kuno dah berfikiran sempit.kenapa kamu rasa kamu tak pergi club kamu comfrin2 ahli syurga ke? Kamu rasa kamu peremuan baik la..sbb tak pernah jejai kaki kat club..mmg betul kau ni kuno!! Nasib baik kau sedar diri kan..kamu jangan ingat org pergi club tu jahat..org yang tunjuk baik mcm kamu ni sebenarnya lebih dasyat la..konon2 tutup sana tutup ni..tengok perut buncit..ni semua perempuan mengaku baik mcm kamu la mmarya..so lain kali ingat n fikir dulu seb elum berkata2 n mengata ya..

        0

        0
  12. dayang says:

    LAGI2 CERITA PASAL FASHA SANDHA!!VERY THE MUAK DAH AKU TENGOK PMPUAN NI,,BUKAN SEBAB AKU JELOUS YER,,TAPI BORINKKK…LAH BACA ARTIKEL PASAL DIA AJER!!!!!!!!!!

    0

    0
    • EjaSandha says:

      komen bt dayang senandong..itulah tandanye FASHA SANDHA….masih dihargai dlm dunia seni..sbb byk lg artis2 yg pergi party lebih dasyat pakaian dr ni xda plk d masukkan dlm blog BN,,,BN smemangnye nk bg awk2 semua bertekak n nk popularkan fasha sandha yg sedia popular..kalu x u minta lah abg nara letak gmb2 artis yg lebih teruk berpakaian,,adaku kisah…so tutup pongkok u kalu xmau baca xyah bukak ruangan yg mengisahkan FASHA SANDHA..bkn BN nk terajang kamu kot kalu x buka wall ni,,xgitu abg nara?,,apapon komen2 anda disini sya mengucapkan terimakasih bg pihak ank sya kerna awk2 semua sgt menyayangi beliau..sbb 2 lah nama dia tidak pernah xtersangkut dlm mana anugerah terutama Abph..sbb awk2 semualah!kalu xmau nama dia tersenarai tutup pungkok anda2 semua ok..dr dok komen buang masa kt fb baik pegi check lg kt club2 berapa ramai berpakaian lebih teruk lg>.fikir napa BN xmau masukkan sbb xda MAKLUMBALASlah sedara2…apapon TQ :):):)

      0

      0
      • baiduri says:

        Saya setuju sgt kata2 eja..semua kata2 eja diatas tu betul..apa org kata ttg fasha sandha tapi fasha ttq menjadi artis popular..dan setahu saya rezeki fasha tak henti2 makin banyak org mengata dia makin bertambah rezeki dia..alhamdulilliah,manusia yang mengata lebih ttg fasha tu saya rasa diorg tu jealous agaknya..maklun la nak jadi macam fasha tak dapat..saya rasa eja tau la dgn org malayu ni mana boleh tengok kelebihan org lain..artis2 lain saya tengok lebih lagi kot..tak ada pula nak masukakan kat blog ni..nampak sgt yg diorg ni dengki dgn fasha..

        0

        0
        • ejasandha says:

          yer betul..cik/en baiduri..tq2,sya pon bkn nk soh semua org memihak pd sya..tp nk mengutuk 2 berpada lah..lepas satu,satu plk yg nara letak…anyway xsemua org sukakan kita..susah utk memuaskan hati semua org..terutama pd insan2 pengkomen berbau cemburu kat blog ni..apaapun tq semua kerna FS jadi semakin popular kalu xbukan kerna anda…hehehe

          0

          0
  13. katerina petrova says:

    she’s totally disgusting! bitch…menggelikan! uweeeekkkzzzzz…….actually, she’s looks more to ‘sundal’. sorry to say…fasha sandha..shame on u.. doing something stupid like that…people out there laughing at u right now! u’re in malaysia…not in hollywood..if kat hollywood, jd sundal kot ko tu…

    0

    0
    • baiduri says:

      Katerina..kesian kamu ya..nama je sedap..mulut mcm bangkai hati busuk mcm taih..apa hak kamu kata org sundal..entah2 kamu selalu menyundal kot..kesian kamu kan..selalu nya org yang mengata lebih ttg org..padahal dia yang lebih lagi..I rasa kamu ni jealous la..katerina apa kata sebelum kamu nak comment apa2 kat blog ni..kamu pergi tanya mak kamu kamu ni jenis perempuan apa ya..atau senang2 cermint je diri kamu ok..entah2 kamu BITCH!!!

      0

      0
    • ejasandha says:

      katerina..nuridunish..u kot yg sundal bolong!KALU XPON MAK U..:)

      0

      0
  14. hehehe says:

    nie bkn pasal kuno atau moden…pasal tak tau hukum agama tu yg langgar semacam jer…org mcm fs nie hati dah keras coz x sembahyg n minum arak…nak insaf n nak nasihat kat dia pun x guna ati dah keras…cuma harap allah beri balasan setimpal pd org yg mengingkari hukum allah walaupun ramai duk nasihatkan dia…mls nak doakan dia dah perangai makin lama makin teruk baju makin lama makin bukak semuanye…pe kata lps nie fs nie bogel jer pg parti x pyh pakai bj…kalo nak sgt tunjuk bdn yg dah lunyai tu….tayang semua x pyg nak pakai ape2 pun…

    0

    0
  15. ntahapaapantah says:

    mmng style a’.. tgn d dada.. mata di ats..

    0

    0
  16. dewi says:

    Ape lah nak jadi si fasha sendad ni.

    0

    0
  17. Tak Minat Artis says:

    muka je nmpk putih… part lain kelam…

    0

    0
  18. Zul says:

    Salam Nara, saya telah lama mengikuti blog abg nara namun saya pelik dgn abg nara. Kenapa abg nara sanggup menyebarkan gambar2 seksi artis melayu kita? Tidakkah abg nara sedar apakah hukumnya abg menyebarkan gambar2 yg tidak menutup aurat? Hukumnya haram. Setiap hari ada shj umat islam yg buka blog abg nara, dan mereka melihat gambar2 artis yg seksi disiarkan oleh awk. Dahlah arits tersebut dpt saham dosa juga, malah abg nara juga dapat dosa juga krn menyebarkan.

    Rasullullah melarang kita menyebarkan keaiban org sebegini abg nara. Malah apatah lagi artis2 tersebut sgt2 seksi dan tidak menurup aurat. Haruskah abg nara bersubahat dgn mereka? Insaflah abg nara. Awk dah punya isteri. Dan bakal menimang cahaya mata. Inikah contoh yg awk cuba ajarkan pada budak kecil itu?

    Saya mohon abg nara sila rujuk Ustaz2 yg mahir dlm bab Hukum dan Agama dan tanyakan kppda mereka adakah BLOG ABG NARA INI MENGIKUT ajaran Islam dan apakah hukumnya menyebarkan gambar2 separuh bogel tersebut. Jgnlah kerana blog abg nara JATUH KUFUR, lalu menerima dosa2 sehingga ke akhir hayat.. DAn ingatlah abg nara, jika abg nara tiada lagi didunia, blog abg nara maish ada dan saham2 dosa juga akan dikongsi abg nara..Jika abg nara masih tidak percaya, cuba abg nara tnya pembaca2 juga apakah hukumnya menyebarkan gmbr separuh bogel tersebut.

    Saya tahu abg nara adalah seorg yg baik hati, krna itu saya nasihatkan. Ingatlah hidup kita tak lama pun. Bila2 masa Tuhan mampu memanggil kita menghadapNYA…dan ketika itu terbuktilah akan Janji-Janji Allah spt yg termaktub dlm Al-Quran dan Hadis. Saya mohon abg nara siarkanlah email sya ini demi kebaikan umat Islam..Assalamualaikaum Abg nara. Ikhlas dari saya Zul.

    0

    0
    • Bawang Bakong says:

      haha bkn aku nk bangkang ko ckp mcm ni tp psl hal ni dh ramai yg ckp smpai naik bosan dh aku…hahaa ni blog gosip so normal lah benda mcm ni kuar kan so pd yg x suka tu x pyh lah msk sini wat dosa kering korang je kan kan kan

      0

      0
      • cayang says:

        aku ni mmg suka gak F sendat ni kena komen mcm2..tapi btul la jugak apa Zul ni cakap…tapi nk buat mcm mana…kita ni lebih pk dunia…dari akhirat…tapi ssh btul la kalau tak tgk gosip2 artis ni…kesian tapi seronok..kesian tgk dosa2 yg diorg buat..tapi seronok at least up2date jugak la pasal diorg ni…uhuukkkk… apa2 pun, sama2 la kita muhasabah diri n jdkan semua ni ikhtibar…selagi nyawa masih ada….eemmmm….

        0

        0
    • Abg Nari says:

      “Salam Nara, saya telah lama mengikuti blog abg nara namun saya pelik dgn abg nara”

      Pelik ye bang??? Klu kau dah lama MENGIKUTI blog ni, sah-sah la kau pun dah kumpul dosa tgk gmbar prmpuan separuh bogel kat blog ni kan? Cuba ingat balik apa tujuan kau masuk ke blog ni? Utk ikut perkembangan dunia artis? Dunia gadget? ke dunia masak2? Dunia zaman kanak2?

      Apa2 pun, nasihat kau tu pun ada benarnya jugak… dah memang dunia artis macam tu. seksi, dedah sana sini.. klu nak follow cerita artis yg berjubah, berlitup sana sini, ustaz dan ustazah pilihan ke… memang tak kan popular la blog ni mcm sekarang…. cuma kita sebagai manusia biasa, ambil iktibar dr cerita2 artis ni.. mana yg baik jdkn tauladan, yg buruk jdkan smpadan…..

      salam…

      0

      0
  19. Bulanituaku says:

    BOLEH X NARA…THN 2012 NNTI…JGN KUAR APE2 PUN GOSSIP PSL FASHA,NORMAN MEMEY
    DAN CT…MUAK LAH…ASEK KESAH DORANG JERR…

    0

    0
  20. ryana says:

    eee…boring dah tgk muka fasha sendat ni..asyik2 pkai bju yng tak ckup kain…rasa dah muak..tak de ke ceta yg bst2 slain fasha ni..asyik2 nak wat dosa je ktuk fasha sendat..wweeekkkkkkkkk.

    0

    0
  21. ryan says:

    eee…boring dah tgk muka fasha sendat ni..asyik2 pkai bju yng tak ckup kain…rasa dah muak….

    0

    0
  22. zr318 says:

    ni macam pic lame jer…fasha skang kan da tembam..huhu….aperkah motif upload pic ni….nak cari kontroversi ker…kiter yg tgk pon dpt dosa..aibkan orang lagi..adoiyaiii..nasihatkan je la dia tuh..takyah la nak kumpul dosa byk2…orang yg tgk sure maki2 n kutuk dia…

    0

    0
  23. Jijah says:

    Pic no. 2 tu depa minum air teh o ke teh cina…. ye koooot….

    0

    0
  24. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Si pasha nie mmg dah x boleh nak kata apa dah….dah hancusss….berpakaian mcm berbogel…mana2 laki x kira sapa saja boleh pegang mana2 part yang diaorang suka…suka enjoy x ingat mati…dasar minah kontroversi…eee gelilah haku ngan minah niee…

    0

    0
    • HAMBA_ALLAH says:

      MULUT KATA GELI…TAPI HATI SEBENARNYA MINAT MUAHAHAHAHAHA BIASALAH… MELAYU…. KUTUK BELAKANG JE, BILA JUMPA DEPAN2 NAK AMIK GAMBAR KANNNNNNNN BWEEEEEKKKKK
      SEKIAN, PEMINAT LIYANA JASMAY

      0

      0
  25. xserikserik says:

    x faham nape ada ramai yg minat dia..katanya.dgn alasan dia x hipokrit.mmg dia x hipokrit.tapi x hipokrit dia bisa mengundang musibah.sudah sudahlah tu..cuba serik sikit fasha sandha.

    0

    0
  26. i tahu.. says:

    pic no.1 n 2 tuh dekat Rootz KL.. Ni masa halloween..

    0

    0
  27. XX says:

    MUKA LAWA..BADAN LAWA..PERANGAI MCM SETAN…KLU ORG TEGUR NAPE SEXY ..XNAK HIPOKRIT KONON…OII PASAH N SMUA YG SEXY SEXA…KMU INGAT TUHAN X JADI BAKAR KE KO DLM HELL KLU KMU KATER KAMU XNAK HIPOKRIT…………BONGOK C PASAH N SMUA ORG YG SEXY SEXA NI…

    0

    0
    • akulawapasahlonggar says:

      muka lawa badan lawa*nk tambah lg…kat bawah jer x lawa( dh besau n longgar)…sal dah ditonyoh dgn berbagai2 jenis balak…….keh keh

      0

      0
  28. amikkisah says:

    sedey bila tgk cara hidup saudara sesama Islam kita mcm nih…. nak nak lg artis yg jadik idola kpd ramai org

    0

    0
  29. fasha says:

    korang sumerr ni jelessssss………. uwekkkkk………..

    0

    0
    • weks says:

      jeles??….eeiii… ko ni x layak utk dijelesss…..yg komen2 ni x jeles..cm tnk bg ko sdr jerrr……tlg igt mengingati ……jeles buat perr?..makin geli n menyampah ada la,…igt ko sorg jer ker cANTIK kt malaysia ni?…….sbb ko igt ko hebat sgt kot yg ko pk kita org jelesss….xder trademaRK len ker selain drp guna perkataan [email protected] [email protected]….budussss!!!

      0

      0
    • bujang says:

      MUNGKIN SATU MASA NNT. DIA MAMPUS SEMASA CLUBBING……baru citer sensasi.

      0

      0
  30. akulerr says:

    eeuuu ketiak mesti masheemmmmm!!!!!!!!!!!

    0

    0
  31. akulerr says:

    eeuuuuuu ketiak mesti masam!!!!!!!!

    0

    0
  32. Rooney says:

    Tak pernah aku dengar orang masuk club boleh mati mampos di sebab kan kuman / bakteria apabila bergesel di tempat gelap.

    Apa lah bodoh dan kuno korang nih.

    Tu la korang ni, kawan dengan budak budak kampung, fikiran pendek atau pun PEREMPUAN PEREMPUAN ALIM KAMPUNG sehingga tak dapat nak update / kembang kan fikiran korang tu.

    PLEASE…golongan macam korang ni jangan harap nak BAU company MNC big 4. Korang hanya layak kerja di company sdn.bhd sahaja. Faham?

    Sebenarnyer korang ni jealous dengan Fasha dan kawan kawan dia sebab diorang dapat enjoy, berseronok dan menikmati nikmat hidup manakala korang sebenarnya SUNYI dan MEMBOSANkan sebab tu tak ada siapa nak ajak korang pergi PARTY bukan?

    And more thing korang ni HODOH. Halllo you listen here baby tak ada siapa berkawan dengan manusia hodoh muka macam syaitan tuh. Bagi anjing makan aje.

    So now, apa kata kau pergi cermin balik muka kau LAYAK ke tidak engkau nak mengata Fasha Sanda sebab TARAF engkau dengan Fasha sesungguh nya dah lama KE LAUT dik.

    Kesiannn……………………………

    0

    0
    • uish says:

      statement paling bodoh!!!!

      0

      0
    • budakbangang says:

      baik muka hodoh macam setan daripada perangai hodoh setan..ko ngn pasah mmg ssuai r.n 1 lg, ko nie mghalalkan yg haram gamaknye…sial.x kesah kje ngn sdn.bhd pon asalkan rezeki halal n xperlu bukak2 aurat sana sini

      0

      0
      • Rooney says:

        Pity youalls semua nih, LONELY GIRL right?

        Kasihan………………………………………………………..

        0

        0
        • sorry to say says:

          sape yg lonely skg ni??…fasad ke kta org??….sptutnyer fasad ni la lonely girl..nth girl ker tidak..huhu….sbb dia lonely la dia hidup camni..jxder ketenangan jiwa.!!ada reti???….:P

          0

          0
        • Rooney says:

          Aiyo harus la Fasha tak lonely sebab Fasha tak jaga tepi kain orang lain macam korang semua nih.

          Please lah, perlu ke Fasha nak samakan taraf diri dia dengan you all semua yang sampah ni?

          Eh please, at least Fasha and i ada standard okay? We all tak berkawan dengan manusia kurang berjaya, pendek fikiran atau pun gadis bertudung kampung yang berangan.

          Hello, siapa you berkawan dengan i?

          Yang i tahu you jealous i because i had a good life, i had many man in my life and Fasha as well is very successful.

          So, who are you to talk in your own league? Excuse me?

          No no no, why don’t you take one BIG step back and think again what you did wrong in life so you takkan rasa menyesal or regret when talking about this?

          After all, it wasn’t me who started it :)

          0

          0
    • hahaboy says:

      Sama la jugak. Aku pon tak pernah dengar orang masuk club boleh mati mampos di sebab kan kuman / bakteria apabila bergesel di tempat gelap. Camne tiba2 rooney boleh masuk soal mati ni pon aku tak tau.
      Setakat nak bau company MNC big 4 nak buat ape. Takde benda nak heran pon.
      Sebenarnye diorang ni tak jealous pon dengan fasha dan kawan2 dia sebab diorang tau nikmat hidup ni sementara je.
      Aku tak pernah nampak manusia yang muka hodoh macam syaitan. Yang pernah cuma perangai macam syaitan.
      Sekarang cuba rooney baca balik komen rooney ni dan perbetulkan cara beri teguran kat orang lain dan cuba tahan emosi daripada guna perkataan yang kurang sopan.

      0

      0
    • aku female says:

      walaupun pun kg ka keje kat mana2 asl kan HALAL.. dr ang 2 y BODOH TAHAP GABAN sampai xtau y mana dosa n pahala..ish2 apabila manusia xguna akal pkiran dalm tahap y betoi jd mcm nie lah.. nie lah statement paling banggang. bodoh sama mcm ang..

      0

      0
    • evra says:

      pui lh ko rooney aku tengok cute lgi aku kt cermin dari fahsha sendat tu!!!!!!!!!!

      suck!!

      0

      0
      • neehala says:

        do you think Rooney can answer like his/her statement in front of Allah later? if he/she read this, i’m sure his/her answer would be “kubur masing2, xpayah sebok nk jaga kubur org lain”… that would be extremely KASIHAN….

        0

        0
        • Rooney says:

          Hahahaha, you listen here i akan gelak very PROUDLY.

          Do you think i nak dengar nasihat sampah you semua nih?

          Hey please, siapa you nak nasihatkan i? Cermin lah diri pandang lah muka you tu LAYAK ke muka murahan macam tu nak nasihat kan i?

          I tak terima nasihat daripada manusia sampah macam you, helllllllllo apa barang kan?

          Sekarang dengar sini, i nak telanjang i nak barenaked pakai bareback dress tu semua hal i. Yang you sibuk nak jealous sangat kenapa?

          I know la you CAN’T WEAR IT SEBAB BADAN YOU DEBAB DAN YOU TAK YAKIN DENGAN AJARAN AGAMA YOU. Yes, honey how bout that?

          Bila engkau tak yakin dengan agama engkau mula la engkau meyoran kan?

          Hahaha, at least aku yakin dengan apa aku buat dan aku takde pun kacau orang.

          Hell no, kau dengan anjing sama je!

          0

          0
        • XX says:

          AKU RASA ROONEY ROONA KT ATAS NIH C PASAH OR BFF DIE…TULAH MEROYAN MEMANJANG…HAHAHAHA~! OI PASAH! RAMAI LAGI BADAN ORG SLIM X DEDAH SANA SINI..SEBAB TAKUT MATI NANTI KENA BAKAR…. N PEREMPUAN YG XDEDAH2 KAT ORANG SEBAB NK BAGI BAKAL LAKI JER NAMPAK…BUKAN CAM KO…CELAH KANGKANG PUN XDER HARGA….CHEAP!!!!!

          0

          0
        • pak yerk yerk says:

          lex ah pasha…. jgn emosi sgt… tenang…tenang… tarik napas.. hembuss… tarik… hembus…. hahahahaha!!

          0

          0
        • Q says:

          cket2 jeles..cket2 jeless…itu jer alasan ko ni ..cket2 x kacau org len..cket2 x kacau org len…mana ada derrrr…yg kes ko rampas laki nora danish tu…?..apa kes??..x ker kaco gk namanyer derrrr…..sbb kita org yakin dengan agama kita org la…kita org tegurrr…..engkau agama apa aku x tau…..ko tau x….org yg kritik kita tu la yg sayang kita…yg nk selamatkan kita..yg follow perangai cam ko kt ats nie….bkn nyer leh tlg kurg kan dosa ko pun…ni la mslhnyerr kalo pemikiran cetek….besar2 trus glamour…xder pendidikan langsung. d…leh ckp mat salleh cket dah konon cerdik pandai laa?….huhuhu..plisss la …kalo ko sama kan org dengan anjing xder slh…lgpun anjing tu lebih mulia drp ko tau x,,,,,:P

          0

          0
    • pak ya says:

      aku rase rooney ni pasha sendat la… emo smcm jerk.. ayat die pon mcm dr pasha sendat yg slalu luahkan pasaan kat twiter die… hoi pasha! xyah la layan komen2 kat sini… wat sakit jiwe ko jerk… hahahah!!

      0

      0
  33. budakbangang says:

    bang nara x ada cite lain ke????rasa nak muntah sgt tgk gmbr dyorg.cuak n loya.aku rasa tndas 5 bntang lbh elok dri tempat dyorg

    0

    0
    • itulah. cerita pasal acara pakaian beragam bertema kan star wars pun takpe. adalah warna warni sikit. ni balik2 cerita sasha panda. artis malaysia ni tak kreatif dan teramat lah lame bila bersosial. kita perlukan seorang serius fanboy ala kevin smith dan seth rogen di malaysia.

      0

      0
  34. Reena says:

    Nikmat dunia hanya sementara…makin dikejar, makin tersasar…semoga Allah membukakan pintu hati dia untuk berubah..

    0

    0
  35. addy ashraf says:

    rooney, you ni fasha sandha ke? hehe just asking. HAHA

    0

    0
    • ahaks says:

      mmg fashad sendad dah tu…saper lg..tlg backup diri sendiri..nk sedapkan hati…..huhuhu..pity u fashad!!!….:P

      0

      0
  36. epl says:

    PUI!! MAKSIAT!!!

    0

    0
  37. epl says:

    PUI!!!!! MAKSIAT!!!!

    0

    0
  38. peminatFASHA says:

    alooo akak.. kuruih camni baru lawa.. la neh ahkak da demok huduh arr… kasi kurih badan sket kak.. lagi satu baju bareback tu lagi lawa kalu takder tali2 mcm handbag tu..bior koson lagi cantik dan kelas…

    ai lap u forebar fasha..depa neh jeles takleh gi clubbing tu yg bisin pasai kuman la kutu la..padahai keyboard depa dok taip tu lagi banyak kuman..tah2 taik idung pong ada…ekekeke…lap u fasha..

    0

    0
  39. boboi says:

    standarb beno le kot dok kat club malam tu ye???? hahaha….dah mcm khinir yg bergelimpangan jantan betina aku tgk….maklumle…khinzir x pakai baju….manusia suka tyg body ni saja pakai skt sbb malu klu tyg hbs semua….x mana nyer standard…dah tua malu kat anak cucu nak bgtau bhw dulu diri jahil dan bodoh….jgn nanti dok cover2 gambo awak yg merata kat majalah2 lama dr cucu…lain le kot diorg yg pakai mcm tu x kawin smp mati sbb dah x laku….murah sgt dok tyg tanpa mengenakan sbrg caj uuuuuuuuuuuu….hahahaha….murahnya!!!!

    0

    0
    • sedar says:

      SEDIH N KESIAN TGK ARTIS KAT MALAYSIA NIH… fs N Jolie(anak potianak tu) N YG SEWAKTU DGN NYER……..

      nilah spesis ARTIS YG HATI DAH KERAS N KERING…. APER JER YG PEMINAT TEGUR MSK TLINGA KANAN KLUAR TELINGA KIRI…..
      SEMUA BERKAITAN DOSA TOLAK TEPI……
      AKU KESIAN DGN MAK BAPAK/ LAKI DIA ORG…

      AKU SENTIASA BERDOA SUPYA DIBUKA KAN PINTU HATI MEREKA2 INI UTK BERTAUBAT N KEMBALI KE JALAN ALLAH…..

      SOOOO SAD

      0

      0
  40. chef two says:

    1st!!!!!! hooray!!!!

    0

    0
  41. aatik says:

    fasha sendat ni mmg sentiasa sendat….malang sungguh sapa lelaki kawin dgn fasha sendat ni…

    0

    0
  42. queza says:

    ala..biarlah fasha nak pakai pe pun…dia bukan ganggu hidup korang pun kan…kalo x suke ketiak die ke pe ke tak payah la tgok….

    0

    0
  43. adelaide says:

    pelik la BN ni…asyik keluarkan gosip basah sendat tu je? knp? tu je ke artis in Malaysia? basah sendat popular bcoz of her disgusting attitude. we r muak dah with that gossip! jgn la promote basah sendat tu lg…makin muak lg org ngan dia…tgk gambar basah sendat tu pun dah geli…

    0

    0
    • Masterchef says:

      baik ada gosip dari xder gosip langsung..ni mujur aje abg nara update..klu x..xderlaa update..klu xnak baca..skiplaa topic ni…itu pun nk bising!!

      0

      0
  44. narinanai says:

    Yeah…perempuan-perempuan beginilah yang bagus dijadikan isteri. *tangan di dada, mata ke atas*

    0

    0
  45. joe says:

    Ala pntla nak TEGUR si fasha ni. Jenis degil tak dengar ckp. Tak berubah langsung. Tobat la fasha oiii.. masih bnyk lg cara nk hiburkn diri.. bdminton ke tenis ke lg bagus la..

    0

    0
  46. Wakakwaka... says:

    Rooney ne Fasha sundal kn??? Atau salah sorng dri pundan2 dlm gmbr 2

    0

    0
  47. cik katak says:

    cute cm spongebob???yewww…
    squidword lg cute kot…haha

    0

    0
  48. kesian lah korang korang ni.. semua orang korang nk jaga..diri korang dah cukup terjaga ke?..takut2 diri sendiri pun hancusss..

    0

    0
  49. Cinta says:

    To all ladies who might read this, kita ambil pengajaran daripada gambar fasha ni that is to always be CLASSY and not SKANKY. Gadis yang mengetahui apa yang dia mahu, dan berkeyakinan tinggi, itu seksi. Tidak perlu mendedahkan terlalu banyak kulit.

    0

    0
  50. Sweet31 says:

    Makin teruk si fasha ni! Klu ade org nak kawin ngan dia pon org tu adalah org yg paling rugi sekali…

    0

    0
  51. propa says:

    Abang Nara,

    Ni komen saya untuk website nie. Saya rasa org lain pun setuju:

    1) Mana pergi “dialog” kelakar Abang Nara kat dalam gambar. Biasanya dialog tu yg buat kitorg kelakar sampai pecah perut.

    2) Bila website nie nak guna Facebook Social Plugin kat bahagian komen. Bila org komen lebih berhemah sikit. Takde la kutuk lebih2. Demi kebaikan website nie juga.

    Sapa setuju angkat ketiak.

    0

    0
  52. bet says:

    Yang perempuan, pakai mini sekerat.
    Suka pakai baju ketat.
    Suka sangat menunjukkan pusat.
    Hingga tak pedulikan lagi batasan aurat.
    Pakai pulak yang singkat-singkat.
    Kadang-kadang ternampak benda ‘bulat’.

    sebahagian seloka dari U.H.A.H

    0

    0
  53. bulat2 semuanya..tp gambar kualiti kurang memuaskan.. :D

    0

    0
  54. Rooney Agungkan Duniawi says:

    ROONEY…

    BIAR KITORG POMPUAN KAMPUNG BERTUDUNG DRPD DEDAH AURAT SANA SINI… FIKIRAN KAMI TENANG…

    KAU NI NAMPK SGT KEJARKAN DUNIA DRPD AKHIRAT… AKU DOAKAN PADA ALLAH SEMOGA KAU DIBERI PETUNJUK DAN HIDAYAH OLEH-NYA… AMIN…

    INGATLAH DUNIA NI HNYA SEMENTARA SAJA, AKHIRAT KAN KEKAL SELAMA-LAMANYA… ISILAH MASA YG SINGKAT INI DGN BERTAKWA KPD ALLAH…

    DAN INGATLAH 5 PERKARA SEBELUM 5 PERKARA…

    0

    0
    • Rooney says:

      Hahahaha, you listen here i akan gelak very PROUDLY.

      Do you think i nak dengar nasihat sampah you semua nih?

      Hey please, siapa you nak nasihatkan i? Cermin lah diri pandang lah muka you tu LAYAK ke muka murahan macam tu nak nasihat kan i?

      I tak terima nasihat daripada manusia sampah macam you, helllllllllo apa barang kan?

      Sekarang dengar sini, i nak telanjang i nak barenaked pakai bareback dress tu semua hal i. Yang you sibuk nak jealous sangat kenapa?

      I know la you CAN’T WEAR IT SEBAB BADAN YOU DEBAB DAN YOU TAK YAKIN DENGAN AJARAN AGAMA YOU. Yes, honey how bout that?

      Bila engkau tak yakin dengan agama engkau mula la engkau meyoran kan? Sayang, if you know what you’re doing you won’t ever start the fire kan sayang? :)

      Hahaha, at least aku yakin dengan apa aku buat dan aku takde pun kacau orang.

      Hell no, kau dengan anjing sama je!

      0

      0
  55. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Cute, GAMBARFasha, RakanRakannya, Sandha, Yang. […]

    0

    0
  56. kesian says:

    orang yang mengutuk,menghina dia lebih dasyat dosanye berbanding dgn org yg korang dok mngata tu..fikir2kan lah..jangan samakan diri anda dengan dia..lebih bgus kita doakan dia supaya berubah ke arah yg benar..:)

    0

    0
  57. unknown says:

    Atas tu gamba fasha at Rootz , mase hollaween party… Die datang dengan jejai..

    0

    0
  58. amat says:

    Fasha..Fasha..sayang muka u..’muka baik’ …tapi..macam ni jadinya…

    0

    0
  59. amat says:

    Fasha…Fasha..sayang muka u..’muka baik’ tapi macam ni jadinya…

    0

    0
  60. geewawa says:

    rooney bercakap cm xde otak n pikiran jer…huhuhuu

    0

    0
  61. faisya says:

    musykil aku dgn ppuan yang kuat berparti ni.. pd pandangan aku la, diorang ni jenis takut komitmen, tak sesuai utk kaweh dan sesuai tuk hidup bujang je. kalau kawen, alamat porak peranda la keluarga. mcm nabila huda tu. kesian kat anak dia, jd mangsa sikap emak yg mementingkan keseronokan hidup. tak fikir nnt anak dah besar malu dgn sikap maknya yg berpesta liar. -ni pandangan aku je-

    0

    0
  62. Azim says:

    ~ mak aku slalu sgt ckp ceni kalo lmbt solat~

    Malaikat : Marobbuka…
    Fasendat : Hantam saja, mana suka

    0

    0
  63. nilamza says:

    sy doakan semoga mereka2 ini diberi petunjuk oleh Allah S.W.T. Kesian sgt melihat kelalaian dan kealpaan umat manusia yg beragama islam mcm ni. Doakanlah yg terbaik untuk mereka…jgn dikutuk atau dihina….siapa kita untuk menghina org lain sedangkan kita pun manusia yg dijadikan Allah dari tanah juga sama mcm mereka. Kita pun sama menambah dosa jika mendoakan yg buruk2 untuk saudara seislam. Insyaallah……doa2 yg baik dimakbulkan Allah.

    0

    0
  64. zains says:

    semua dok comment cakap tak suka fasha sandha, bosan baca psl minah ni, tapi response and comment belambak. hahaha, setahunya kalau tak suka , mesti tak nak tgk or tak ambik tahu sikit pun, so maknanya semua suka! Yay fasha dah menang disitu.

    0

    0
  65. Fashut Sendut says:

    Mak Jejai ada email tak? Meh nak forward gambar bakal menantu dia yang hot ni. Mesti dia bangga ada menantu yang sangat forward thinking dan moden. ;p

    0

    0
  66. noor says:

    ASSALAMMUALAIKUM

    BUAT NARA – benar apa yang dikatakan oleh EN. ZUL,dah namanya ARTIS itulah perilakunya kita sebagai hambanya beringatlah, menunjukkan KEAIBAN ORANG – lebih besar DOSANYA

    0

    0
  67. sanda kat fasha says:

    gmba 1st yg pkai bju merah tu smpai dah nmpakkan celah-celahan buat org stim je tgk… selak sikit boleh nmpak bulu..haha

    0

    0
  68. xsukekecoh says:

    aku rase kn,mereka yg terpampang gmbr d ats ni n komen2 yg back up mereka,,sbnrye,x ckp didikan agme..mgkn tym skolah,antar skolah private,cmpr dgn org asing,hdp,mmg kiblatkn cre org putih,fmly pun,org2 kye,n lifestyle,mmg x mcm kite yg biase2..aku perhatikn lah,golongan2 elit ni,contoh cm artis2,datin2 dlm mjlah nona smua tu,ank2 dorang smua antar skolah oversea,so,mmg mustahil la pg skolah game..ade sijil s.r.u..bkn cm kite ni,persekitaran,fmly,kwn2 smua mmg mengamalkn cre hdp islam la..kesian kt org2 mcm tu..dorang jahil..kita ptut bersyukur sbnrnye..hmm..

    0

    0
  69. Rooney says:

    You guys are just jealous kan?

    :)

    0

    0
  70. mmaik says:

    Beautifulnara ko ni bodoh ke apa. Takde keje lain ke.tak habis2 nak mendengki dgn fasha.kau tu perfect sgt ke.apa yg tak kena pasal dia..?pegi mampuh la dia nak keluar dgn kwn2 dia pun bukan ada botol arak pun yg ko sibuk nak publish gambo2 ni semua apahal.ko adalah batu api yg sgaja nak org mgutuk fasha. Aku peminat fasha apa ko sebarkan pon aku tetap bpihak pd dia.pada aku,elok ko jaga kesihatan bini ko mgandung daripada kau sebarkabenda yg boleh myebabkan org lain kena kutuk

    0

    0
    • baiduri says:

      Mmaik! I setuju 100Peratus kata2 u..diorg ni semua I rasa tak ada kerja n busuk hati la..tak kira lelaki n perempuan..I rasa yang lelaki tu suka kan fasha tapi faham2 diorg tu sapa fasha nak pandang..yang perempuan pula..kes jealous ni..maklun la kita semua pon tau fasha artis yang berjaya n cantik mesti la perempuan yang mengata buruk ttg fasha tu mmg nak jadi cam fasha..tapi semua tak layak..so dgn cara ini la diorg lepaskan jealous diorg..I pon pelik sgt apa koaurang benci sgt dgn fasha tu..fasha. Pernah sakitkan hati kourang ke..so apa hak kourang nak ckp buruk2 ttg dia..itu hal dia la..party ke apa ke..nak pakai apa2 pon..itu soal dia dgn tuhan faham! U all tu sebenarnya hati busuk n kelan..sedap2 tuk mengata fasha..padahal diri sendiri lebih lagi kot..tak pasal ckp fasha la..tengok adik2 org kakak kaorang dulu ya..

      0

      0
      • ejasandha says:

        n yg paling penting bt pengetahuan semua..ni kes party kat lisa 2. la..mula2 FS nk dijadikan cover utk edisi pertama.tp dsbb dh byk shoot cover yg telah di bt,so dia minta bln 2 la..kata sahabat staff lisa 2 xada reporter..n pada asal ank sya memakai coat..tp sahabat staff lisa 2 mintak bukakan sbb nmpak lebih vote, lg pon xda reporter n serve wine..sya di pahamkan photografer yg amik gmb2 tu tunggang arak,,tp xplk rotikaya amik utk masuk kat blog dia mupun BN.tapi kalu letak ada aura ke??..sdar2laah wahai BN..maupon ROTIKAYA..artis seperti fasha
        jgk manusia biasa n nk privacy…waklu..senang2 jer..sahabat kita promot majalah dia pasal isu ni kan….
        .

        ..

        0

        0
  71. fina55 says:

    BEAUTIFULNARA AKU SUMPAH ANAK KAU CACAT SBB HATI KAU BUSUK.SILAP2 MULUT SUMBING SBB KAU MANUSIA DURJANA. FROM PEMINAT TEGAR FASHA SENDAT

    0

    0
    • TeruteruBozu says:

      sabarlah… anak yg bakal lahir tu takder dosa kt ko pun ko nk sumpah dier… semoga Allah tak perkenankan doa ko hanya kerana ko bengang dgn tindak tanduk bapanya. Nauzubillahiminzalik.

      0

      0
  72. ILOVEMYFRIENDFS says:

    BEAUTIFULNARA U SHOULD CHANGE UR NICKNAME TO UGLYNARA BECAUSE YOURE SUCH AND IDIOT.I AM HER FRIEND AND I RESPECT HER FOR NOT DRINKING N SMOKING IN THE CLUB. I KNOW HER TOO WELL. IM ACTUALLY ONE OF HER FRIEND IN THE PICTURE. I DONT NEED TO REVEWL WHICH ONE BUT WHAT YOU HV DONE IS SO DMN STUPID. DO U KNOW THAI I COULD SUE U PUBLISHING MY PIC IN UR BLOG? IM NOT A CELEBRITY UGLYNARA SO WHY THE FUCK U PUT MY PIC? BTW,I WANT U TO KNOW THAT FASHA IS NOT AS BAD AS U THINK SHE IS. YES SBE USED TO DRINK AND SHE USED TO SMOKE BUT FYI SHE HAS QUIT AND U CAN ASK AROUND. GIVE PEOPLE SOME SPACE TO CHANGE FOR GOD SAKE WEI. FYI ABOUT THAT EVENT LISA, SHE WAS WEARING THAT DRESS WITH A BLACK JACKET BUT HER FRIEND NAME FAIZAL SAHARUNI FORCED HER TO TAKE OFF THE JACKET. NOW IT BECAME BIG ISSUE BUT SHE NEVER SAY A WORD ABOUT IT. I AM HER FRIEND N I WILL ALWAYS PROTECT HER. SUMPAH. ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU, APA YG AKU COMMENT ADALAH JUJUR. I WAS THERE AND I SAW EVERYTHG WITH MY OWN EYES. NOW THAT I FUCKING HATE U UGLYNARA,FOR TRYING TO MEMALUKAN N MENGAIBKAN MY FRIEND FASHA N ALSO BCOS U PUBLISH MY PIC. U BETTER WATCH OUT. THIS IS A WARNING FOR U. IF EVER MY PIC COME OUT IN UR BLOG AGAI,I WILL TAKE ACTION. U MUST REMEBER,I AM NOT A CELEBRITY SO U SHOULDT PUBLISH MY PIC. AWASS

    0

    0
    • missyekia says:

      Ya setuju sgt mmg ugly stupid nara pun

      0

      0
    • yana1 says:

      Confirm type tengah marah kan sbb byk typo error ni. Sabo ye kwn fasa. Aku turut simpati plus bengang to uglynara.

      0

      0
    • huahuahua says:

      kalu ko betol kawan dia kenapa ko biarkan dia ikot ckap laki tu…n kalu betol ko syg kan dia kenapa x kau halang dia dri membuka aibnya sendiri..dan kalu ko sampai bersumpah2 akan lindungi dia y not ko buat betul2…advice dia tuk jaoh kan diri dri benda yg terang2 menjatuh dan mengaibkan diri dia sendiri…i do agree that people make mistakes..but if she done that over and over again i doubt u when u said u wanna protect her….ke aku yg x pham konsep persahabatan ko ngan dia….serius dear…kalu betul ko nak protect dia..do it in the rite way..org sekililing memang akan sentiasa berckap…tpi betulke tindakan kita, kalu kita sendiri yg selalu menggalakkan org keliling tuk berckap…..

      0

      0
  73. ILOVEMYFRIENDFS says:

    BEAUTIFULNARA U SHOULD CHANGE UR NICKNAME TO UGLYNARA BECAUSE YOURE SUCH AND IDIOT.I AM HER FRIEND AND I RESPECT HER FOR NOT DRINKING N SMOKING IN THE CLUB. I KNOW HER TOO WELL. IM ACTUALLY ONE OF HER FRIEND IN THE PICTURE. I DONT NEED TO REVEAL WHICH ONE BUT WHAT YOU HV DONE IS SO DMN STUPID. DO U KNOW THAI I COULD SUE U 4 PUBLISHING MY PIC IN UR BLOG? IM NOT A CELEBRITY UGLYNARA SO WHY THE FUCK U PUT MY PIC? BTW,I WANT U TO KNOW THAT FASHA IS NOT AS BAD AS U THINK SHE IS. YES SBE USED TO DRINK AND SHE USED TO SMOKE BUT FYI SHE HAS QUIT AND U CAN ASK AROUND. GIVE PEOPLE SOME SPACE TO CHANGE FOR GOD SAKE WEI. FYI ABOUT THAT EVENT LISA, SHE WAS WEARING THAT DRESS WITH A BLACK JACKET BUT HER FRIEND NAME FAIZAL SAHARUNI FORCED HER TO TAKE OFF THE JACKET. NOW IT BECAME BIG ISSUE BUT SHE NEVER SAY A WORD ABOUT IT. I AM HER FRIEND N I WILL ALWAYS PROTECT HER. SUMPAH. ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU, APA YG AKU COMMENT ADALAH JUJUR. I WAS THERE AND I SAW EVERYTHG WITH MY OWN EYES. NOW THAT I FUCKING HATE U UGLYNARA,FOR TRYING TO MEMALUKAN N MENGAIBKAN MY FRIEND FASHA N ALSO BCOS U PUBLISH MY PIC. U BETTER WATCH OUT. THIS IS A WARNING FOR U. IF EVER MY PIC COME OUT IN UR BLOG AGAIN I WILL TAKE ACTION. U MUST REMEBER,I AM NOT A CELEBRITY SO U SHOULDT PUBLISH MY PIC. AWASS

    0

    0
    • MARINA says:

      KESIAN BEAUTIFULNARA KAU NAK KENA SAMAN. SILA BACA BUKU LAW YE BEAUTIFULNARA YG OTAK KAMPONG LAGI KUNO HINA BUSUK HATI

      0

      0
      • Rooney says:

        Memang badan muka kau Nara.

        Badigol.

        WOI Nara ko tahu tak sebenarnya orang orang kat sini dan orang orang lain masih mempunyai hati perut sebab kami hanya mengutuk things yang you publish.

        But do you know want thing, we never kutuk your family which is your WIFE oh one more thing the BABY THAT YOUR WIFE PREGNANT with. Sorry Nara at least we all masih mempunya hati perut dan kami tak sampai hati nak mempermainkan ISTERI AWAK atau pun BABY DALAM KANDUNGAN itu – and you are so lucky sebab kami masih mempunyai hati perut sebab our justification tidaklah sehingga menghentam ‘perkara-perkara’ di atas.

        Understood?

        Remember Nara because there’s KARMA and KARMA will be with you – hari ini you buat dekat orang one day you akan terima padah nya.

        I think you need to stop COPYING someone ELSE photos to your website without their permission dan what else MEMALUKAN diorang?

        Hey what is on your mind – apa yang you fikir, you tak tahu ke impak terhadap perbuatan you ini hanya kan memburuk kan sesebuah pihak?

        Yes, orang tak pernah mengutuk ISTERI you tapi sebenarnya orang orang kat sini hanya MENUNGGU sahaja.

        Remember NARA, your wife is pregnant so i don’t think you nak benda benda buruk berlaku terhadap dia and my self doesn’t want that too.

        You better watch out your behavior, this is just my two cents and no offense.

        0

        0
        • Tak Minat Artis says:

          kalau dh sumpah atas nama Islam agamamu, pakaian tu mestila ikut ciri-ciri Islam… jgn dedah sana sini tuk tontonan awam…

          0

          0
  74. diana says:

    si fasha ni kacau hidup korg ker?korg da ckup bgs ae nk tegur org?

    0

    0
  75. Rooney says:

    Memang badan muka kau Nara.

    Badigol.

    WOI Nara ko tahu tak sebenarnya orang orang kat sini dan orang orang lain masih mempunyai hati perut sebab kami hanya mengutuk things yang you publish.

    But do you know want thing, we never kutuk your family which is your WIFE oh one more thing the BABY THAT YOUR WIFE PREGNANT with. Sorry Nara at least we all masih mempunya hati perut dan kami tak sampai hati nak mempermainkan ISTERI AWAK atau pun BABY DALAM KANDUNGAN itu – and you are so lucky sebab kami masih mempunyai hati perut sebab our justification tidaklah sehingga menghentam ‘perkara-perkara’ di atas.

    Understood?

    Remember Nara because there’s KARMA and KARMA will be with you – hari ini you buat dekat orang one day you akan terima padah nya.

    I think you need to stop COPYING someone ELSE photos to your website without their permission dan what else MEMALUKAN diorang?

    Hey what is on your mind – apa yang you fikir, you tak tahu ke impak terhadap perbuatan you ini hanya kan memburuk kan sesebuah pihak?

    Yes, orang tak pernah mengutuk ISTERI you tapi sebenarnya orang orang kat sini hanya MENUNGGU sahaja.

    Remember NARA, your wife is pregnant so i don’t think you nak benda benda buruk berlaku terhadap dia and my self doesn’t want that too.

    You better watch out your behavior, this is just my two cents and no offense.

    0

    0
    • MAMA RINA BOSAN says:

      wowwwwwwwwwww
      its getting hot in here…
      SORRY GUYS… AKU BUKAN PEMINAT OR KARAT FS.. TAPI DALAM ISU NI.. AKU SEBELAH FASHA SBB MMG BETUL PUN APA KATA KWN BAIK DIA…BUKAN ADA BOTOL ARAK PONG YANG KAU NARA SIBUK NAK PUBLISH APAHAL.. YUP2 KAU PATUT FIKIR APA KAU BUAT NI SALAH.
      KAU BODOH KE, KAU SENDIRI KATA, TAKDE MOTIF… SO NARA, KALAU KAU TAKDE MOTIF APAHAL KAU NAK BUKAK AIB ORG N SENGAJA JADI ‘BATU API” UTK ORG NAK MENGUTUK FASHA. KAU INGAT KALAU KORANG2 SUME KUTUK KAT SINI, ORG AKAN BENCI DIA N DIA TAKDE JOB? SILAP LA KAU, DIA MASIH LAKU JUGAK. KORANG2 YG MENGUTUK ORG NI SEBENARNYA TAKDE KEJE. KORANG SIBUK JAGA TEPI KAIN ORG N SENGAJA NAK CUBA BUAT MANUSIA BENCI SESAMA MANUSIA.
      KAU WAHAI NARA
      KAU SEMPURNA KE? KONONNYA ISTERI SEDANG MENGANDUNG,ELOK KALAU KAU JAGA ISTERI KAU. NI TAK SIBUK NAK JADI BATU API, CONFIRM LA KARATZ N KWN2 DIA PANAZZZZZ
      YUP, ISTERI KAU PREGNANT, JADI JAGALAH TINGKAHLAKU TU. JANGAN BAGI SUSU JE KAT BINI. ENTAH2 DUIT HARAM KAU BELI SUSU TU? DUIT JUAL IKLAN KAT KAT PUNYA BLOG NI PUN DUIT HARAM SEBENARNYA SBB DUIT HASIL MENGATA N MEMFITNAH ARTIS MALAYSIA.
      NAH RASAKAN, BILA DIRI KAU DIKUTUK.SAKIT KAN?

      0

      0
  76. salmah1 says:

    I love fasha sandha , fasha is the best.. Apa saja korang nak cakap aku tetap sayang die. .

    0

    0
  77. mazni says:

    Agree dgn Mama Rina Bosan.. Benda tak ada isu pun jd isu.. Kat barat tu lagi teruk, ni hal peribadi Fasha, cara pakaian ke, itu terpulang pada dia. Jaga tepi kain org pun berdosa jugak. Tak suka tak yah komplain doakan sahaja yg baik2 moga lebih keberkatan.

    0

    0
    • huahuahua says:

      sebok nk compare dgan brat ye kak… tu yg akhlak maken ke laot……….kalu da tu ‘piawaian’nye,sorry to say, but u r so STUUUUUPID……….

      0

      0
  78. lia says:

    adeii biarlah kot…itu hal peribadi fasha…die pun belum kahwen..nk enjoy life lagi laa..mana taw one day die berubah lg baik ke..x yah judge org, tu antara die dgn Tuhan..tp satu je ak nk ckp, fasha sgt baik, x sombong, pemurah lagi..kita kutuk dia, lg pahala dpt kat dia..diam sudeyy..ok end~

    0

    0
  79. emma says:

    Actually its not big of a deal…normal have fun ngn kwn2 and snap silly fun picture…juz bcoz fasha is an artist people like to make an issue out of it…face it we’re human..nobody’s perfect to a T…so buckle up and mind our own kain instead of people langsir or kain lap meja k? Love…

    0

    0
  80. noni says:

    Saya doakan moga semua yang telah jauh dari landasan Islam akan kembali ke jalan yang benar..Muhasabah diri..fahamilah apa itu Islam… Bertaubat dan moga kita semua menjadi hamba Allah yang beriman..Amin..

    0

    0
  81. Siput sedut says:

    First of all wahai kawan si sendat yang backing dia beria tu, get your grammar straightened out. Just because you’re buddy-buddy with sendat and you have lots of skin to show and assume that you’re so modern and all that, you think you’re the only one who can speak english and the rest of us dont? Haha. As for the pictures that u claim u did not give permissiom for nara to use…as long as you dont own any copyrights to it, and u were silly enough to publish it on the world wide web, then i guess its anybody’s property. Educate yourself on the dangers of sharing too much info or pics on the net. As for sendat being forced to take the jacket off…thats the lamest excuse. Nobody owns u but urself. Nobody can tell you what to do. Your actions mirror your choices, and sendat chose to portray herself as sleazy and cheap.
    Dont insult our religion when you dont even understand it. Jangan bersumpah atas nama agama hanya sebab nak protect sendat. Kena panah petir nanti. Hehehe… I dont know why i bother writing this but i guess you just irritated the hell out of me with your weak arguments and before sendat’s fans can tell to get a life, i do have one..im just killing time and amusing myself with meaninless gossips ;)

    0

    0
    • Tak Minat Artis says:

      AGREE WITH YOU 100%…

      0

      0
      • Statement Kelakar says:

        HAHAHAHA… MMG KELAKAR TOL STATEMENT KAWAN PASA TU…

        “ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU….” tp pakai bju x cukop kain utk tontonan umum… apakaaaaa…

        statement plg kelakar pd abad ini…

        oooppppssssssssssss…!

        0

        0
  82. Rooney says:

    ALah korang sebenarnyer Jealous.

    Seriously, sifat jealous tu ler yang buat korang tak puat hati dengan Fasha kan? Haha, honestly thinking korang ingat Fasha will give you guys a second look to you?

    Hahahaha, jangan kan second look nak TER pandang pun tak ada sebaliknya korang yang terkinja kinja macam beruk bodoh sebab dapat tengok Fasha.

    Hehehehe, ye la Fasha ni Artis, meletup, cantik and yang penting banyak duit. Bila orang dah banyak duit mula la ramai manusia dengki.

    Isk isk isk, orang busuk hati macam engkau memang tak boleh tengok orang lain senang sikit.

    OH yeah, anyway biar lah Fasha nak pakai seksi macam mana pun. Yang penting tahap confident dia tu melebihi batas KEKAYAAAN engkau orang.

    Setuju baby? Now you pergi lah duduk diam-diam, fikir balik kenapa hidup you tak SEHAPPY macam Fasha Sanda dan sebaliknya kenapa hidup engkau penuh dengan kesedihan. Tak seperti Fasha yang hidup penuh dengan kegembiraan seperti seorang puteri.

    Hey, dengar sini kita hidup di dunia hanya sekali so SEBELUM mati mesti la nak menikmati nikmat hidup. Bodoh la engkau kalau duduk jadi kera sumbang.

    :)

    0

    0
    • Rooney Pakai Gigi Palsu says:

      GILA KO NI ROONEY…

      MMGLA HIDUP HYA SEKALI, TAPI KALAU KO TIBA-TIBA MATI TENGAH TEGUK ARAK DAN BERPELUKAN SESAMA BUKAN MUHRIM… CAMNA…

      BODOH TAK BERTEMPAT LA KO…

      BERUK LAGI BIJAK DARI KO YANG KEPALA OTAK KO DAH SENGET…

      0

      0
    • dejure says:

      agree with u la! im a big fan of fasha! i like to see her happy with u gorgeous gals. yes, she’s a star and that’s y there r so many ppl trying to take her down by giving out stupid comments and gibberish judgments. i wont disagree with u that most of the ppl are here are jealous with wat she have. sounds 2 gud 2 b true kan? here’s the catch::

      if u r wat u call a civilized person, u shud know better that most of the ppl here (i assume) is not jealous of her at all. all these kind of stupidities da berlaku zaman jahiliyah lg. pakai bj mcm telanjang, hepi sane sini x hengat dunia and bragging abt it etc. then, the arrival of our beloved Prophet marked the end of those denseness dgn ajaran Tuhan (jenuh nk trangkan satu2 mcm sbb otak kamu xle digest). so, agama ni something DIVINE ok? x phm g bukak kamus. and how do u claim urself someone who believes in religion? u put it into practice la dol! ni degil, nak jugak wat bnd2 bodoh n working ur ass off nk tegakkn benang basah.

      We r not as happy as u guys (like i care) sbb we dont wanna b so. We can see that happiness in this world are temporary. If u still insists in defending ur hedonism, by all means go ahead tp jgn plak u kutuk2 org yg tegur u n ur bffs for wat is wrong d sisi agama.

      yg salah ttp salah and I pray that one day ‘guidance’ will come 2 u n ur bffs. peace! salam.

      0

      0
      • Rooney says:

        Hey engkau ni gila ke?

        Kau nak hidup dunia yang aman macam ni kau pergi duduk kat dalam hutan..

        HOI semua benda yang kau cakap tu tak wujud kat dalam dunia ni. Semua benda tu karut sahaja. You want to live in this world based on THEORY?

        Are you mother F* crazy?

        Listen honey, you kalau nak berjaya you kena berpijak pada dunia yang nyata ok.

        Nasihat ‘cara’ you tu it ainttttttttt won’ttttttttt work anymmmoreee baby….

        That is oldies. People are much smarter nowadays. Even 10 year old kid know what is VAGINA already.

        So, i think cara you tu not approprirate. Oh yeah anyway, you nak nasihatkan orang pun, ehem this is not the area. Orang macam you yang hanya berani bercakap di sini is what we called as COWARD.

        Setuju cakap kakak sayang? :)

        0

        0
        • dejure says:

          ROoNey Puny ::
          haha.. ckp english pon beterabo lagi maw bangga ka? and who is not living in the real work beb? (nafsu amarah tgh nak naik tp ku kawal :P) this is the real world bebeh. ade yg ikut ckp Tuhan, ade yg degil mcm sape ntah. that’s a fact so live with it. its a matter of choice. hangpa yg pilih jln ni so trime je la wats coming out of it! kami nasihat pakai ilmu, bkn pakai sdp mulut je. ce blk umah g tgk balik quran. amek wuduk taw before dat. then ce bace ayat2 dlm quran 2. ikhlaskan ati. xphm xpe, bleh blajar. 2 je care nk lmbutkan ati. im not all-saint tp slagi Allah x tarik iman aku, aku bgtaw la ape yg patut.. kelassss kau! haha

          cara i x appropriate? damn. im laughing my tears out. yes, people make mistakes. and we learn from it. the first time, yes its a mistake. then bile jadi it is NOT a mistake,its a choice. bkn skali dua kes fasha ni jadi sensasi meletop va-va-voom. kat sini ppl da bleh tgk and u cant blame ppl for making such judgments. u olls yg xmaw jg name baik as a Muslim.

          and yes, bdk2 skarang mmg sgt advance. Advance is gud but to wat extent kite ble tolerate? sbb 2 la Nabi da pesan, anak2 ni kena jaga baik2. ajar yg baik2. cane nk ajar baik2? start dgn diri sndiri le. duhhhh~

          and for the record, im no coward eh. kalo bab2 agama i x tkut nk smpaikan ape yg btul. its a responsibility towards other muslim. biarlah i nk guna ape medium pon, jnj mesej sampai!

          0

          0
      • sokong dejure & siput sedut says:

        atas Islam agamaku, aku stuju 100% dgn ape yg korang ckp..utk org2 yg same benci dgn perbuatan2 cam dlm gmbr2 ni, mari contohi cara siput sedut n dejure komen..xpyh ade ayat2 carutan sesempurna budak baru nak up cos like u’re any better than FS n bffs kalo wat gak ayat2 cmtu.

        0

        0
    • huahuahua says:

      ha……tu padah nk membanggo sgat belajo kat amerika tu ha…hidoop skali????sape aja…abes kat dalm syurga…jenazah2 x bernyawa ke? ko neh berckap..teruk gak otak ko neh kena brainwash,ha ikot la sgat barat tu…..kejarla kebahagiaan dunia yg ko bangga2 kan…tinggalkan la kebahagian akhirat yg patut ko kejar kan selayaknya….ape la nk jadi ngan ko neh……

      0

      0
  83. nape pakai cantik sangat mcm pelacur

    0

    0
  84. ck slmh says:

    pasa oh pasa…
    kenapa dah gemoooooooooooooook?

    0

    0
  85. TO ROONEY BABY :) says:

    To You My Dear Rooney ,

    I AM HER FRIEND N I WILL ALWAYS PROTECT HER. SUMPAH.
    ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU, APA YG AKU COMMENT ADALAH JUJUR.
    I WAS THERE AND I SAW EVERYTHG WITH MY OWN EYES.
    NOW THAT I FUCKING HATE U UGLYNARA,
    FOR TRYING TO MEMALUKAN N MENGAIBKAN MY FRIEND FASHA N ALSO BCOS U PUBLISH MY PIC.

    OH yeah, anyway biar lah Fasha nak pakai seksi macam mana pun.

    Yang penting tahap confident dia tu melebihi batas KEKAYAAAN engkau orang.

    Hey, dengar sini kita hidup di dunia hanya sekali so SEBELUM mati mesti la nak menikmati nikmat hidup.

    Bodoh la engkau kalau duduk jadi kera sumbang.

    Kau nak hidup dunia yang aman macam ni kau pergi duduk kat dalam hutan..

    HOI semua benda yang kau cakap tu tak wujud kat dalam dunia ni.

    Semua benda tu karut sahaja. You want to live in this world based on THEORY?

    Listen honey, you kalau nak berjaya you kena berpijak pada dunia yang nyata ok.

    Wow ! nice words and points you have kan ? Well Done !
    But i have my own nice words too ,

    first , i am a MUSLIM . and i will protect my religion . Sumpah .
    ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU apa yang i comment ADALAH JUJUR , BENAR DAN HALAL .
    fyi , tak salah , dan tak berdosa if manusia manusia yang judge you , because they have their own right .
    as a muslim yang BERAGAMA ISLAM , they will get alil of your sins if they don’t .
    and “FOR TRYING TO MEMALUKAN N MENGAIBKAN MY FRIEND FASHA N ALSO BCOS U PUBLISH MY PIC” as what your ‘friend’ said ,
    excuse me ? mengaibkan ? oh no no no , i dont think so . kalau i cakap yang you mengaibkan diri sendiri macam mana honey ?
    i think you are , ALLAH BENCI APABILA HAMBANYA MEMBUKA AIB MEREKA SENDIRI KERANA SEBAIK BAIK HAMBA , ALLAH AKAN MENUTUP AIBNYA KELAK .
    I JUST BAGITAU BENDA YANG BERDASARKAN DARIPADA KITAB KITA , KITAB KITA KAN ALQURAN .

    OH yeah , anyway biar la mereka menasihati fasha , incase of fasha tersalah masuk simpang kan ? as what we can see now .
    “biarlah dia nak pakai seksi macam mana pun”
    yeah , ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU , HARAM SAMA SEKALI BUKAN ? WAJIBLAH KITA MENUTUP AURAT !
    COMEON , tengok balik IC . islam ke kafir ?

    Yang Penting , bukan confident atas kekayaan , tapi confident atas IMAN , AURAT AMAL IBADAT .
    MALAIKAT TAK TANYA BERAPA BANYAK HARTA YOU DALAM KUBUR NANTI SAYANG :) TAPI AMAL SOLEH MU WAHAI KAKAK SAYANG KU ROONEY :D

    wowwwwwww , melebihi batas kekayaan we all semua , reaaaaaaaaaaaaaaally ? yes i think no .
    kekayaan akal fikiran , iman dan kasih Allah pada kami ;)
    i am so proud of it , because , since i am a baby , i live in KL i think Allah is still with me until now :D

    So WHAT FOR YOU NAK PROUD OF THOSE THINGS YANG MEMANG DAH DILAKNAT ALLAH ? AND YOU ARE BACKING UP ALL THOSE SINS ?
    TAKDIR TERTULIS , HARAM DAN HALAL . DOSA AND PAHALA , ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU , WHAT KIND OF ISLAM YOU ARE ?

    DO YOU KNOW ALLAH SWT AND YOUR PROPHET NABI MUHAMMAD TAK ? I AM SO SCARED IF YOU’RE NOT . KALAU LA HARAM BOLEH JADI HALAL .
    MENGUCAP DUA KALIMAH SYAHADAH LA BABY , SEBELUM TAK NABI TAK MENGAKU UMAT .

    ISTIGHFAR KEJAP* –
    “Hey, dengar sini kita hidup di dunia hanya sekali so SEBELUM mati mesti la nak menikmati nikmat hidup.

    Bodoh la engkau kalau duduk jadi kera sumbang.”

    SORRY SWEETHEART :)
    YES MEMANG KITA HIDUP DIDUNIA NI HANYA SEKALI &
    SEBELUM MATI MESTI LA SEBENARNYA KENA BUAT AMAL IBADAT DAN IKUT HUKUM HAKAM YANG DITETAPKAN ALLAH SWT , BUKAN ENJOY MACAM PICTURES KAT ATAS .
    GET IT BABY BOO ? ;) IF TAK , BALIK RUMAH , MANDI WAJIB , AMBIL WUDHUK , PAKAI TELEKUNG , AMBIL ALQURAN DAN TAFSIR . :)

    Pardon sayang ? bodoh la engkau kalau duduk jadi kera sumbang. OMG :S
    tak la sayang , tak jadi pun kera sumbang . sebab Allah ada , insyaAllah tak akan , lain la kalau dah salah masuk simpang :D
    bukan setakat kera sumbang , babi sumbang pun ada tau so , if tak nak sumbang sumbang tu , TAAT LA PADA YANG MAHA ESA BUKAN SYAITAN YANG DIREJAM .
    okay sayangku :)

    BABY SWEETHEART HONEY :*
    I’M NOT COWARD , AND I AM SO BRAVE TO TELL YOU THIS ,
    ATAS NAMA ISLAM AGAMAKU , I AM PROUD TO BE ON THE RIGHT PATH TO THE ONLY HEAVEN AND KEEP ON FOLLOWING WHAT HE SAYS .
    NO MATTER WHAT YOU JUDGE ISLAM , TAKE IT BACK BEFORE ALLAH TAKE IT FROM YOU , ‘IT’ YOU CAN THINK IT BY YOURSELF KAN SAYANG?
    LAST BUT NOT LEAST ,
    DUNIA TIDAK LA SELAMA LAMANYA , IA HANYA SEMENTARA , DAN TIADA WUJUD LAH PANGKAT ATAU KEDUDUKAN DARJAT YANG TINGGI ,
    SELAIN KETINGGIAN ALLAH SWT DAN NABI MUHAMMAD SAW DAN KITAB SUCI AL QURAN .

    I LOVE YOU MY BABY ROONEY :D

    0

    0
  86. Beutifulmaria says:

    Jaga kubur masing2, xpayah bercakap pasal org… jgn mengata org lebih.. Nnt terkena batang hidung sendiri baru tahu.. Ini diantara die dgn tuhan.. Mengata ni pun blh menyebabkn fithan n dosa.. Ingat2 lah ckit betapa besarnya dosa yg siapa yg memulakn cerita2 yg xbetul sampai blh menu tup periuk Nasi seseorg yg x pernah pun kacau hid up u all.. Assalamualaikum

    0

    0
  87. hyuuga hinata says:

    kita sbg saudara seIslam sepatutnya menasihati bukan begaduh or nak menyebelahi mana2 pihak…itu gambar dia,so suka hati dia la bb dosa hanya dia yg tanggung,yg tukang komen ne pun da mengeluarkan ayat2 yg x sedap di dengar pun adalah berdosa juga..kita semua Hamba ALLAH x kn kita nak begaduh sesama sndiri??smpai bila nak maju kalau x tahu menghormati??dunia ne da semakin tua apa yg perlu sekarang kejar ilmu akhirat..begaduh pun bukan bawa faedah,sesungguhnya diam itu lebih baik…;)

    0

    0
  88. Islam itu indah says:

    salam sahabat2,,
    kepada admin, x baik awak sebarkan gmbr sebegini. awk pun dpt saham nnti.
    kepada pemberi komen, kenapa perlu bertelagah, sedangkan hal ini langsung tidak memberi kebaikan kepada mana2 pihak. adalah sebaiknya kita, sesama saudara islam mendoakan kesejahteraan dan moga saudara kita sorang ni dpt hidayah di sisi – NYA. Dia masih seorang manusia yang punya perasaan. Jadi, mulalah berdoa, hentikan segala cacian.

    0

    0
  89. alifazman says:

    tu ar ramai org skarang x takut mati.. x takut dosa.. aku bukannye alim sgt tpi aku taulah mne salah mne yg baik.
    terikut2 dgn budaya barat..

    0

    0
  90. Meletupssssssssssss…..!!!!!

    0

    0