Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Atikah Suhaime Selamat Bertunang Dengan Awi Rafael

Sebelum ini Atikah Suhaime diberitakan telah pulang ke negara kelahirannya iaitu Singapura setelah tidak lagi mendapat tawaran lakonan susulan satu kontroversi. Wang simpanannya semakin kehabisan setelah tidak ditawarkan pekerjaan selama enam bulan menyebabkan dia kembali ke sana untuk bekerja sebagai pegawai pemasaran.

Terkini, Atikah mengumumkan selamat bertunang dengan penyanyi rock Awi Rafael,  semalam.

Advertisement



Keduanya sama berasal dari Singapura. Majlis mereka berlangsung di sebuah restoran terkenal di sana.

Kepada BH Online, Awi Rafael memberitahu mereka telah berkawan sejak enam tahun lepas namun membuat keputusan untuk bertunang Januari lepas. Perkahwinan mereka akan berlangsung pada 17 Mac 2019.

Semoga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan sehingga tarikh perkahwinan. – beautifulnara.com

Sumber: Atikah Suhaime

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 Comments

  1. Anonymous

    March 18, 2018 at 10:12 pm

    Lopak siapa pun x hingin..

  2. Anonymous

    March 18, 2018 at 8:56 pm

    pencuri hati mr cinderella

  3. Joyahsport

    March 18, 2018 at 7:25 pm

    Makcik2 bawang yg suke adu domba ngumpat fitnah ko x takut ke merangkak nanti Kat sana. Nanti mulut ko Koyak rabak..

  4. aA

    March 18, 2018 at 6:41 pm

    Tahniah.. atikah walaupn dh sendu n ada cerita yg ‘buruk’ masa dahulu, dia brusaha ntk berubah.tak mcm yg menari bigo tu. Attention seeker

  5. Sofia

    March 18, 2018 at 5:16 pm

    Awi Rafael seems like a nice guy,ex dia yg sarah anne tu pun lawa kan… Dia pun boleh tahan charming!!! Wishing you a blissful life together!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top