(9 GAMBAR)Yasmin Hani Dan Suami Di Beijing Untuk Program Destinasi Cinta

Hiburan

(9 GAMBAR)Yasmin Hani Dan Suami Di Beijing Untuk Program Destinasi Cinta

Lama tidak mendengar khabar Yasmin Hani Richardson semenjak statusnya bertukar menjadi isteri. Nasib baik dengan kecanggihan dunia teknologi sekarang, peminat Yasmin Hani dapat mengikuti perkembangannya menerusi Instagram. Terima kasih kepada Yasmin Hani kerana sudi berkongsi gambarnya di Beijing untuk rakaman program Destinasi Cinta.

beijing china

Advertisement

Yasmin Hani masih maintain cun melecun seperti ketika zaman anak dara. Pasangan suami isteri ini nampak sangat bahagia di dalam gambar-gambar yang dikongsikan. Semoga kebahagiaan ini akan berterusan sampai bila-bila. Tak sabar rasanya nak tengok program Destinasi Cinta nanti.

beijing china

Lagi 7 gambar Yasmin Hani dan suami dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Jom meluncur ke kelas.

Advertisement

beijing china
beijing china
beijing china
beijing china
beijing china
beijing china
beijing china

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. Anonymous

    October 31, 2012 at 1:24 pm

    kak wachaaaa!!!!

  2. mixgirl

    October 31, 2012 at 1:08 pm

    atz …aku rasa ko mesti seorg islam…dh tentu buat keje maksiat tu haram…
    insaflah sblm ajal mjemput ko….jgn pikir nk seronok jer kt dunia nie…sedarlah sikit dunia dh akhir zaman nie mcm2 perkara yg blh jd…sblm tlmbat baik lah brubah jd yg baik klau x mampu jd yg tbaik…apa pn wlaupn aku x kenal ko aku ttp doakan ko brubah….aminnnn….

  3. Anonymous

    October 31, 2012 at 12:25 pm

    ATZ…astagfirullah.. ak bukn la manusia yg baik sgt, tapi ko xtakot ke melanggan?? takot tau2 je esok, ade AIDS.. berubah la sbelom terlambat..
    mencegah lebih baik dr mengubati.. =D

    • Penambah Perisa atz

      October 31, 2012 at 12:42 pm

      rumah kata pi…kuboq kata mai…

      atz…..ko nak langgan pompuan negro x…??
      mrh pon mrh…semalam ley dpt rm30…
      ketat lagi beb…try arh…t aku bagi no talipon….

  4. bukan peminat artis murahan

    October 31, 2012 at 12:02 pm

    Dah nampak ketuaan di muka yasmin hani….

  5. Anonymous

    October 31, 2012 at 11:29 am

    Btul tu walaupun kita tak minat ke ape ke jgn lah pandang dan ckp negative…
    Tk baik.. Ape yg kita nk jeles kebahagian org lain… Aku rasa org mcm gini jeles sebab dia artis ke kita kenal dia n dia tk kenal kita… kesian org cam gini pun nak perhatian cam artis jugak..

Loading...