Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Shila Amzah, Nadia Nissa Dan Amy Mastura Di Majlis Berbuka Puasa Astro

Shila Amzah, Nadia Nissa dan Amy Mastura turut meluangkan masa mereka untuk hadir ke majlis berbuka puasa yang dianjurkan Astro baru-baru ini. Ketiga-tiga mereka hadir penuh bergaya dan menawan dengan fesyen masing-masing. Senang kata ketiga-tiganya memang gorgeous sangat!!!

amy mastura

Advertisement

Abang Nara paling suka dengan stail baju Amy Mastura. Simple tetapi menyerlahkan wajah keibuannya. Lagi 8 gambar Shila Amzah, Nadia Nissa dan Amy Mastura dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Ramadhan di seluruh dunia.

amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. lalalalala

    August 9, 2012 at 11:36 am

    bler la c cantik amy nih nak bertudung ek? umur da senja

  2. saya

    August 8, 2012 at 5:22 pm

    cantik baju amy berkenaan sungguh mana nk cari ek….

  3. sa peah

    August 6, 2012 at 8:45 pm

    Suka tengok Amy Mastura. Since dulu dia tak suka nk show off tak tentu pasal. Modest.

  4. emylia

    August 6, 2012 at 4:10 pm

    ok jgk la yg ni suma!!!

  5. Gaban Meraban

    August 6, 2012 at 1:37 pm

    Si shila tu kalau bergambar x buat mulut2 comel (ye ke comell?? puii~!!) x boleh ke..? tgk amy dh berumur pun, senyum natural pun dh manis.. x payah nak buat2 mulut itek.. mcm xde konfiden diri je utk nampak cantik! :P

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top