August 23rd, 2012

Abang Nara sebenarnya tertanya-tanya apa perasaan menjadi saudara mara, sepupu sepapat atau pakcik kepada selebriti-selebriti popular seperti Scha Al Yahya, Juliana Evans dan Lisa Surihani. Pastinya masing-masing sibuk nak bergambar dengan mereka. Yang penting, kemeriahan raya pastinya lebih terasa sekiranya mereka pulang ke kampung. Tak gitu?

awal raya

Kalau anda ada sedara mara yang bergelar selebriti, silalah tulis di ruangan komen tentang hari raya anda. Mana tahu ada berbeza dengan kami semua. Lagi 8 keping gambar selebriti di hari raya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoice ~~

awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya


76 responses to “(9 GAMBAR)Selebriti Berhari Raya Di Aidifitri Part II”

  1. syu says:

    pic ke4 yg pegang budak kecik tu sape????

  2. zan says:

    suka sangat tgk Juliana nie..simple mcm nie pun dah cantik sangat!..

  3. KAKIKUTUK93 says:

    x penat ke dorang ni pakai baju camtu…

  4. hati tergeletek says:

    jangan tak tau fazura n cik ta yang pinjam baju dorang.

    B)

  5. b says:

    sedap mulut mengata… dah dia ada duit, suka ati la nk buat baju macam fazura ke beyonce ke. xpyh nak jeles sgt. at least aku tau diorg hati baik, korang?? bab berkawan bagus.. org2 cm korg ni la ye yg suka ckp belakang, iri hati, busuk hati dgn kesenangan org lain.. diorg beli ke sewa ke baju ala2 diva, ko hado?? xde kan, sebab tu hasad dengki sgt. dh la korg x kenal, pstu kutuk2. hari raya plk ni babe. agak2 sebelum mati sempat ke nak mintak maaf ngan diorg ek?

Loading...