Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Selebriti Berhari Raya Di Aidifitri Part II

Abang Nara sebenarnya tertanya-tanya apa perasaan menjadi saudara mara, sepupu sepapat atau pakcik kepada selebriti-selebriti popular seperti Scha Al Yahya, Juliana Evans dan Lisa Surihani. Pastinya masing-masing sibuk nak bergambar dengan mereka. Yang penting, kemeriahan raya pastinya lebih terasa sekiranya mereka pulang ke kampung. Tak gitu?

awal raya

Advertisement

Kalau anda ada sedara mara yang bergelar selebriti, silalah tulis di ruangan komen tentang hari raya anda. Mana tahu ada berbeza dengan kami semua. Lagi 8 keping gambar selebriti di hari raya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoice ~~

awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya
awal raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 Comments

  1. syu

    September 27, 2012 at 5:37 pm

    pic ke4 yg pegang budak kecik tu sape????

  2. zan

    September 4, 2012 at 4:06 pm

    suka sangat tgk Juliana nie..simple mcm nie pun dah cantik sangat!..

  3. KAKIKUTUK93

    August 29, 2012 at 2:54 pm

    x penat ke dorang ni pakai baju camtu…

  4. hati tergeletek

    August 27, 2012 at 10:14 pm

    jangan tak tau fazura n cik ta yang pinjam baju dorang.

    B)

  5. b

    August 27, 2012 at 10:13 am

    sedap mulut mengata… dah dia ada duit, suka ati la nk buat baju macam fazura ke beyonce ke. xpyh nak jeles sgt. at least aku tau diorg hati baik, korang?? bab berkawan bagus.. org2 cm korg ni la ye yg suka ckp belakang, iri hati, busuk hati dgn kesenangan org lain.. diorg beli ke sewa ke baju ala2 diva, ko hado?? xde kan, sebab tu hasad dengki sgt. dh la korg x kenal, pstu kutuk2. hari raya plk ni babe. agak2 sebelum mati sempat ke nak mintak maaf ngan diorg ek?

    • nenen lopak masam

      September 1, 2012 at 8:43 am

      nie sdare die ea…opppsss…tkotnyee…marah sgt nie…msti slh sorg dlm gmbr 2 kn..hehehehehehe….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama