Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Lisa Surihani Dan Yusry Daripada Pretty Peektures

Ramai yang tertanya-tanya betulkan sebelum majlis pernikahan berlangsung, keluarga Lisa telah mengadakan majlis khatam Al-Quran dan mandi bunga. Jawapannya ialah memang benar majlis tersebut telah berlangsung. Terima kasih kepada Pretty Peektures yang telah sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini. Untuk makluman, Pretty Peektures merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Yusry dan Lisa Surihani.

lisa dan yusry

Advertisement

Beberapa keping gambar lagi sekitar majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani daripada jurugambar rasmi mereka, Pretty Peektures dengan membaca entri ini sepenuhnya. Ucapkan terima kasih kepada Pretty Peektures dengan LIKE Facebook Pretty Peektures.

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

Advertisement

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 Comments

  1. Pingback: (9 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Lisa Surihani Dan Yusry Daripada Pretty Peektures | HatiBlogger [dot] Com

  2. Anonymous

    February 27, 2012 at 12:01 pm

    boleh tak jangan asyik nak mengutuk je.
    tak faham lah semuanya serba tak kena je kan kat mata korang!

  3. sukahatikau

    February 27, 2012 at 11:16 am

    sorry eh..aku minat psangan ni..tapi kan..kenapa jurumekap a.k.a jurudandan tu lelaki..mean, dh tentu2 dh batal air sembahyang sebelum acara batal air sembahyang dgn yusry..kan ..kan..

    • Anonymous

      February 27, 2012 at 11:50 am

      Pompuan xda air sembahyang pun xpe..yg pnting lelaki ms nk akad nikah.akak aku ms nikah period per..so xpayah amik air sembahyg pun xpe ler..lelaki jek..

  4. yana

    February 27, 2012 at 11:13 am

    sudah2 lar nak mencaci org,,manusia semua berbeda2,,doakan yang terbaik untuk mereka,,xsalah mendoakan sesama islam,, ”’pada lisa n yusri saya doakan aawak bahagia hingga akhir hayat..moga cepat2 dapat bby,, sayang lisa n yusri,,,,pada yusri jaga lisa baik2 ya,,n lisa jaga yusri yer,,dalam rumah tangga perlukan tolaransi,,itu penting,,

  5. putihkaseh

    February 27, 2012 at 9:11 am

    Ngapa nak samakan Lisa ngan Anna, sedang muka dia org lain2 so mestilah senyuman n seri berbeza, tgk ana b4 ni x bertudung jugak, now baru nak bertudung so tu sebab kau org kutuk lisa, org klau nak berubah bila2 masa jer tapi ana masih lagi seksi juga walau bertudung, dada dan pakaian nye nmpak sendat kalau bandingkan ngan baju lisa. …..belum masuk lagi kategori pakaian muslima, anyway semoga lisa n ana berbahagia hingga ujung nyawa …… aminnnnn

    • Anonymous

      February 27, 2012 at 11:14 am

      btul tur x perlu nak sama2 kan dgn org lain,,lisa..lisa lar..ana..ana lar,, kaisa btull

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama