Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Rita Rudaini Di Majlis Sambutan Hari Jadinya

Walaupun menerima SMS penceraian daripada suaminya di hari jadi, Rita Rudaini masih meneruskan majlis sambutan hari jadinya baru-baru ini. Namun ternyata Rita tidak mampu menahan keperitan yang ditanggung apabila dilihat menangis di majlis tersebut. Diharap agar Rita dapat menabahkan diri menghadapi fasa ini.

gambar rita rudaini

Advertisement

Lagi 8 keping gambar majlis sambutan hari jadi Rita Rudaini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Rita Rudaini Fans Club.

P.S: Robot wanita yang sangat awesome.

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

Advertisement

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

285 Comments

  1. Jeng jeng jeng

    April 17, 2012 at 10:14 am

    Sedih tengok gmbr yg last tu.. Kita boleh cakap sabar tapi empunya badan jer tahu rasa nya.. Aku plak yg sebak..

  2. alieza dayasari

    April 17, 2012 at 12:20 am

    sokong kak rita ….!!!! gambateh….
    terus berjuang demi anak-anak……..

  3. mmimi...

    April 16, 2012 at 12:48 pm

    aku minat dress dia pakai…apa jer derssing rita aku minat…. mama vogue u….rita biasa nampak simple pon mmg cantek…tapi sambutan hari jadianya ke 36 lagi menampakkkan di aada kelas dan jenama tersendiri…go!!!go!!!! chaiiiwok!!!!

  4. pinky lady

    April 16, 2012 at 12:37 pm

    minat sgt dgn rita ni…sedih tgk anak2 rita yg 2 org 2…tabahkan hati,moga Allah swt tunjuk kebenaran 1 hari nti..mungkin perpisahan ini yang akan membahagiakan rita dan anak2nya…klu hidup bersama pun ada je org yang tak puas ahati susah jugak…

  5. Waniey

    April 16, 2012 at 11:58 am

    rita kena kwn rapat ngan abby abadi…dia sgt strong dlm benda2 mcm ni…insyallah,rita akn btemu jodoh yg lebih baek after this..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top