(9 GAMBAR)Rita Rudaini Di Majlis Sambutan Hari Jadinya

Hiburan

(9 GAMBAR)Rita Rudaini Di Majlis Sambutan Hari Jadinya

Walaupun menerima SMS penceraian daripada suaminya di hari jadi, Rita Rudaini masih meneruskan majlis sambutan hari jadinya baru-baru ini. Namun ternyata Rita tidak mampu menahan keperitan yang ditanggung apabila dilihat menangis di majlis tersebut. Diharap agar Rita dapat menabahkan diri menghadapi fasa ini.

gambar rita rudaini

Advertisement

Lagi 8 keping gambar majlis sambutan hari jadi Rita Rudaini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Rita Rudaini Fans Club.

P.S: Robot wanita yang sangat awesome.

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

gambar rita rudaini

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

285 Comments

  1. lantakla ko nk ckp aku ape

    April 16, 2012 at 11:22 am

    Kecantikan x kan kekal smpi ble2, yg pnting amal kebaikan. Lagi satu nk ckp stiap perbuatan yg berlaku dulu kne pkir balik, mcm stiap ikatan yg terjalin msti mndpt restu bru berkat setiap perkahwinan tu, anyway lu pkirla sendiri rita n terima la ape jua dugaan yg berlaku, bukan ko sorg je cmtu rmai lgi yg senasib ape pon be strong.

  2. totcomeylote

    April 16, 2012 at 11:18 am

    aku salute ngn rita..wlupn onak duri yg ditempuhi sebelum n selepas kwen ngn laki die tuh(MALAS NK SEBUT NAMA) die nmpak tabah n strong..xde la meroyan merapu merepek..mungkin jodoh die xpanjang..sesungguhnya Allah akan menduga umat2-Nya, ingtlah Allah..Nescaya Aman Hidupmu Rita..we love you…

  3. Rita Lee

    April 16, 2012 at 10:47 am

    Rita da cantik sekarang. Rasanya klu letak RCW sebelah…she still gorgeous..coz dia ni nampak melayu asli..not cucuk cucuk.

  4. rainbow

    April 16, 2012 at 10:43 am

    semoga kak rita tabah..
    dan semoga dgn ujian ini dpat mendekatkan lg kak rita dgn Allah S.W.T dan berubah ke arah yg lebih baek.. =’)

  5. ct

    April 16, 2012 at 10:12 am

    sabar yer kak rita.. sedih tgk anak2 jer.. sian diaorag..

Loading...